Şimdi Ara

Marvel's Spider-Man Remastered 12 Ağustos'ta PC'ye Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Insomniac Games ve Nixxes Software, 12 Ağustos'ta PC için Marvel's Spider-Man Remastered'ı ve ardından Marvel's Spider-Man: Miles Morales'i bu sonbaharda piyasaya süreceğini duyurdu.
     
    Marvel's Spider-Man Remastered şu anda PlayStation 5 için mevcut. Orijinal Marvel's Spider-Man oyunu ise PlayStation 4 için mevcut. Bunun yanı sıra Marvel's Spider-Man: Miles Morales, hem PlayStation 5 hem de PlayStation 4 konsollarında oynanabilir. 
     
    Marvel’s Spider-Man Remastered'ın PC sürümü için teknik detaylar, ilerleyen tarihlerde açıklanacak. Remastered sürümü hakkında yeni bir fragman yayınlandı. Bu fragman ile PC sürümünden neler bekleyebileceğimiz konusunda fikir yürütebiliriz.
     
    Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC sürümü tam ana hikayeyi ve Peter Parker'ın yolculuğunu devam ettirecek üç hikaye bölümünü, ek görevleri ve zorlukları içeren Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps ek paketini içerecek.
     
    Fragman videosu
     
     








  • daha geçen haberlerde returnal geleceğine spiderman gelse demiştim oradan sony fanboyu spiderman gelmez demişti bakalım ne gelmez diyebileceksiniz artık .sonynin yaptığı pcye çıkardığı oyunlardan ilk defa alacağım oyunu buldum unchartedide alırım ama spidermanı daha çok bekliyordum .teşekkürler sony
    İlk çıktığında PS4'te sonradan PS5'te tekrar bitirdim. Sonrasında malum fiyatlandırmalardan ötürü PS'i satıp Xbox SX'e geçiş yaptım. Taş gibi oyun vallahi, PC ye gelmesi güzel oldu. Alır bide orda bitiririm. Şunlarla derdi olanlar da gitsin bir köşede ağlamaya devam etsin. Madem insanların oyunu 4 yıl sonra oynaması sizce sorun değil o zaman karışmayın kardeşim insanların zevklerine. İster ilk gün ister yıllar sonra da olsa artık hemen hemen her oyunu mümkün olan her platform'da görücez artık buna alışın. Siz ne kadar fanboy'da olsanız "aa bu saatten sonra bu konsolu almam" deseniz de adamların umurunda değilsiniz bunu kafanıza sokun artık. Her şirket haklı olarak kârlılık peşinde ve bundan sonra da işler böyle yürüyecek.
  • Ben Ghost Of Tshusima bekliyorum adamlar ne açıklıyor. Öte taraftan Persona 25 th anniversary diye Persona 5 açıklaması bekliyorum. Adamlar saçma sapan dövüş oyunu açıklıyor ( Atlus ... )

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • imkansız dediğimiz oyun geliyor. aboo sony tayfa ps’leri kemirmeye başlamışlardır. bu habere çok sevindim sırf bloodborne ve bunun için ps almayı düşünenlerden biriydim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadarda uçulacak bir oyun değil bence.. biraz abartılıyor
  • Uncharted yalan oldu galiba :D
  • Sony bize en büyük ihaneti ettin en son kale dediğimiz oyun torrente kurban gidecek xbox alıyorum yazıklar olsun pc sevdası playstation konsolunu bitirecek çok yazık
  • Oha lan ne yalan söyleyim PS exclusive oyunların hepsi gelse şaşırmazdım ama Spider-Man gelince şaşırdım.

    Marvel telif hakları yüzünden sorun çıkar diye düşünmüştüm ama anladığım kadarıyla Sony PS5'e yeni oyunlar çıkarırken boş durmamak adına PS4 exclusive oyunları PC'ye çıkararak gelir elde etmeyi amaçlıyor.
  • Şu aşağıda Playstation ı satıp xbox alıcam diyen eleman xbox fanboyu değilse bi sey bilmiyorum. Çünkü aklı olan insan Playstation ı satıp xbox almaz, ancak Playstation ın yanına bulunsun diye xbox alır.
  • oyunu gömmeye başlamışlar bile :DSA:DAS:D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2023 te Spider Man 2 geliyor, iyi hamla Ps5 sattırmak için, çünkü muhtemelen 2025 te falan 2.oyun pc ye gelir. 2 sene bekleyeceğime Ps5 alayım diyecekleri hedefliyor Sony.
  • daha geçen haberlerde returnal geleceğine spiderman gelse demiştim oradan sony fanboyu spiderman gelmez demişti bakalım ne gelmez diyebileceksiniz artık .sonynin yaptığı pcye çıkardığı oyunlardan ilk defa alacağım oyunu buldum unchartedide alırım ama spidermanı daha çok bekliyordum .teşekkürler sony
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.