Şimdi Ara

Elden Ring'in PC'de 10 Milyon Sattığı Bildirildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçtiğimiz günlerde Elden Ring PC'de 5 milyonu aşan satış rakamına ulaşmıştı. Şimdi ise SteamSpy'ın verilerine göre oyun yeni dönüm noktasına ulaştı. Bir hafta içinde Steam'de 10 milyonun üzerinde satış yaptı.

SteamSpy yalnızca bir oyunun satışlarına ilişkin tahminleri gösteriyor. Bu tahmin, bir oyuna sahip olan oyuncu sayısına dayanıyor. Ayrıca yalnızca genel profiller (Herkese açık, istatistikleri gizli olmayan) baz alınıyor. Yani özel profilleri olanlar sayılmıyor. Bu nedenle gerçek PC satışları daha yüksek olabilir.

Elden Ring'in Steam incelemeleri şu anda çok olumlu durumda. 140 bini aşkın kullanıcı yorumu bulunuyor ve bunların yüzde 82'si olumlu.

Steam sayfası

• Nereye standartlar? Hiç yaratıcılığı yok. Aynı aynı sürekli. Grafik hoş güzel de (Ultra 2K) biraz hissettiriyor uğraşılmadığını. Verdiği o yumuşak manzara hissi güzel de işte bilemiyorum. Çok daha iyi beklerdim. Silahla vurunca çıkan efektler (metal sürtmesi gibi) onlar güzeldi. Beni benden aldı ilk oyunu açtığımda gördüğüm şeydi. Zamanı olan insanların oynayacağı oyun. Sürekli tekrar sürekli ezber ortalığı, dövüşü. Bu ne kardeş. Tamam bu oyunların tarzı bu da...

• balon diyen arkadaşları sahneye davet ediyorum, içlerinde patladı sanırım. oyun dünyasına adını altın harflerle yazdı, standartları yeniden belirleyen oyun.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 1 vur 10 takla at aynen standartları yeniden belirleyen oyun ps3 grafikli birde sizin gibi fanboylarada boss kesip kendini tatmin eden gamerler işte
  • Yılın oyunu olacak kullanıcı incelemelerinden belli eğer gow ragnarok zelda ve starfield daha iyi bir şey ile gelmezse

• Elden Ring'in PC'de 10 Milyon Sattığı Bildirildi

Yalan ya Call of Dutyler bile bu kadar hızlı satmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 4 Mart 2022; 22:58:37 >
  • 10 milyon kişiden 10 bin kişi bile bitiremeyecek oyunu.
  • Oha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten oha. Nasıl ya ? Konsollardaki satış nasıl acaba ? Çok ciddi rakam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcrex kullanıcısına yanıt

Balon diyen tayfa kedi ciger youtube gaming tayfa ... Eline versen bir tane mob kesemez, oyunu alamaz, baskasinin oynadigini youtube acar bakar ''BaLoN OLmaMıS Yiiieaahhhhh'' der kırık sandalyesinden ... Elden Ring'in PC'de 10 Milyon Sattığı Bildirildi Elden Ring'in PC'de 10 Milyon Sattığı Bildirildi 

Taş gibi oyun, on numara oyun ... Simdiden generasyonun en yuksek rekorlarini kirdi bile ...

• Souls oyunlari pek bana gore degil diye dusunup bulasmiyordum pek. Ama ben bile bunca tantanaya dayanamayip aldim bu oyunu ve acayip sardi iyiki almisim. Puanlarini hakediyor gercekten
    Dunyasi falan cok guzel. Herseyin grafik olmadigini gosteriyor bu oyun sanat tasarimi grafikten ustun cikmis. Ayni Breath of the wild gibi ozgurluk ve kesif hissini yasatiyor. Kendine has bir oyun bu oyunu kalkip baska bir oyun ile karsilastirmak yanlis olur.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok gereksi pahalı.Yap 200-250 alsın insanlar.
    Yazık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok abi Pc de satmaz, korsan var abi sattırmazlar.
  • İlk defa souls like bir oyuna bayıldım. Hakediyor.
  • Bana abartı geldi. Bence 5 milyon civarı satmıştır. Tabi 1 haftada sadece pc de 5 milyon satması yine çok iyi.
  • Ubisoft EA aynı oyunu çıkarıyor diye yerden yere vuruyorlar. Bu firma 2009'dan beri Dark Souls kopyala yapıştır yapıyor sadece düşmanlar farklı her şey old gen.
  • Bu oyunu neden bu kadar abarttılar Dark Souls 3'ten daha kötü grafikler var. Oynanış kombat PS3'ten kalma resmen. GOW, DMC5 kombat sistemi 1000 kat daha iyidir.. Ayıp yahu
  • Oyuncular Elden Ring'le 3e ayrılır.
    1.Elden Ring Severler (Gerçek oyuncular)
    2.Elden Ring Sevmeyenler(Oyun oynamayı beceremeyen oyuncular.Genelde oyunu bitirmek için her saniyesini save edenler birde aksiyon oyunlarını sevmeyenler(3.şıka da gerçek oyuncular diyebiliriz.)
    3.Elden Ring'de ne? diyenler(Yeni yetmeler.Bunlar zamanla diğer 2 guruba karışır.)
  • Müthiş bir oyun olmuş gerçekten 50 saatimi verdim ama biraz ara verdim gece rüyalarıma girmeye başladı artık çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun cok guzel oldugunu dusunuyorum ama 10milyon sattigini dusunmuyorum sadece pc de, o derece satsa anlik oyuncu sayisi en az 2milyon gorulurdu cooook rahat bi sekilde hemde. Sonuc olarak bi sene olmadi oyun cikali 5-6 gun oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kendisine hitap etmiyor diye ya da beceremiyor diye çamurlayan tipleri sallamayın. Sırf popüler oldu diye bu toksik tipler de oyunu seven insanların karşısına dikiliyor. Sende oyuna güzel diyince seni fanboy ilan ediyor. Sevmiyorsan sevmiyorsundur kardeşim toksiklik yapmana lüzum yok ama işte yaş seviyesi giderek düştüğü için çoluk çocuk burda gelip gereksiz yere kafa açıyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.