|
Cyberpunk 2077'nin Yönetmeni Değişti
-
-
Yazık oldu adamın üstüne bir ton iş yığdılar. Bu oyunun bütün felaket sürecinde o Adam Badowski'den taze taze et koparılmalıydı.
Parasını aldı, hissesini bozdu, koca projeyi inadı ile batırdı, şimdide kaçtı gitti. Dünya kötülere güzel yeminle !
Ne güzel meşhur olmuştu şu "f**k Adam Badowski" sözü ... Laneti hiç bir yerde peşini bırakmaz umarım.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Antikaruh
Yazık oldu adamın üstüne bir ton iş yığdılar. Bu oyunun bütün felaket sürecinde o Adam Badowski'den taze taze et koparılmalıydı.
Parasını aldı, hissesini bozdu, koca projeyi inadı ile batırdı, şimdide kaçtı gitti. Dünya kötülere güzel yeminle !
Ne güzel meşhur olmuştu şu "f**k Adam Badowski" sözü ... Laneti hiç bir yerde peşini bırakmaz umarım.Bir yere kaçtığı yok firmada başka bir üst düzeyde görevli.
Cyberpunk 2077'nin önceki oyun yönetmeni Adam Badowski ise CD Projekt RED'teki diğer görevi olan stüdyo başkanlığına odaklanacak. CD Projekt RED, 2022'den itibaren aynı anda birden fazla AAA oyun ve genişleme üzerinde çalışılmaya başlayacak.
-
Üzdün ... Utanmadan birde firmada durup kek yeyip çay içecek demek ki
Bu adamların ellerindeki hisseler alınmadan (kemik kadro) bunlar şutlanamayacak anlaşılan (%33 gibi bir şey bunların elindeydi)
Bundan önceki, şu oyunu FPS olmaya zorlayan herkesin toxic dediği bir tanesi vardı, Konrad diye, onu yollamıştı kurul, sanki kendi istifasını vermiş gibi göstermişlerdi ama aslında bayağı sopa göstererek atmışlardı firmadan. Darısı diğerlerinin başına.
-
Günün sonunda nasıl bir oyun olacak merak ediyorum.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Cenazeyi kaldırmaya gelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim gibi hâlâ oynamayıp beklemekte ısrar eden var mı
-
Benimki biraz fiyattan dolayı. Güzel bir indirim alsa kutulusunu o dakika alırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha oyunun çeyreğinde sayılırım, hala bekliyorum 1.2 yamasıyla görüntü güzelleşti aşama kat etti ama yapay zeka sorunları düzelmeden ve dlc ler gelmedikçe oynayasım gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 31 Mayıs 2021; 15:10:21 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Benim gibi hâlâ oynamayıp beklemekte ısrar eden var mı |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X