Şimdi Ara

HAMAMBÖCEĞİ nasıl öldürülür, kökü nasıl kazınır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
185
Cevap
9
Favori
197.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • raid tabletleri işe yaramıştı bizde 2 yaz önce. şimdi gene çıktılar gene alcam bakalım. anlatılan yöntemi de bir denemek lazım. deneyen biri de resmini koysa keşke.
  • öhhhhöööööö
  • Aslında kesin bir yolu vardır da, böyle biyolujik bir düşmanı, başka bir hayvan türü falan bunlarla beslenen. Onlardan bulmak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

oryantal hamam böeğini ezince çatırt die acayip bi ses çıkıyoo çok zevkliii mutlaka deneynn

çok doğru eziyon trakkk ses
    1_ Arkadaşlar ben bunların antenlerini koparırsanm ne olur
    2_ Arkadaşı ısırmış ısırdığı yerde kafası kalıyomuş,
    3_ En iyi yöntem öldürmede üstüne kasayı yan yatır

Geçen gece de mutfağa su içmeye gittim gitmez olaydım... Tezgahta kocaman birşey dolanıyordu kabus gibiydi .q feryatlarıyla terk ettim mekanı

• Bundan 3 hafta önce gece yatarken (balkon açık uyurum hep) bi pat diye ses duydum yanımdaki gazetede ama uyku sersemiyim dalmışım. bi 10 dakka geçti geçmedi uymuşum zaten göğsümde pıtır pıtır bişey dolaşıyo. Gözlerimi açtım ne olduğunu anlamadım etraf zaten karanlık bi baktım siyahımsı bişey dolaşıyo. '' O NE LAAAAN diye bi kalktım yataktan ki hayatımda o kadar hızlı kalkmamışımdır üstümden silkmeye çalışırken direkt ışığa yöneldim. Bi baktım yatağımda parmak kadar olan uçan hamam böceği. Lan senin şimdi azına terliği kaptım derken onun kaçması lazımken pırr üstüme doğru uçuyo psikpat hayvan. neyse koridorda sıkıştırdım. elime raid böcekkıran aldım sıkıyom sıkıyom hayvan serinliyo. Baktım olacak gibi değil boyna kaçıyo bende geleneksel yöntemi kullandım ve EZDİM...

Şimdi fotolara bakıyorumda İzmirde nedense hamam böceği diyince ben o kadar ufaklarını görmüyorum. Herbiri parmak kadar deyyusların

• hamamböcekleri insanlık ortaya çıkmadan çok önce dünyada dolaşan bir canlıdır. insanların dayanamayacağı ortamlarda yaşayabilirler. radyasyona insanlardan çok daha dayanıklıdırlar. kendini bulunduğu çevreye çok iyi adapte edebilir. vsvs biraz saygı gösterelim böcekciklere. onlar saygıyı hakediyor
  • ilaçlatsanda evi bi süre sonra yine geliyor banyoda mutfakda salonda yatak odasında heryerdeler sanki hamam böcekleri için tatil beldesi bizim ev ne yiyosalar evde 2 cm yakınlar
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 18 Ağustos 2016; 6:53:28 >
  • Arkadaşlar ilaçlama firmalarına bu işleri hallettirmek isterseniz firma seçimi konusunda dikkatli olun.bazı firmalar web siteleri yoluyla çok ciddi firma imajı takınıyor, iyi ilaçlama yapmıyor, insan sağlığı umurlarında değil, ucuz çin malı ilaçlar kullanıyorlar. Web sitesinde gülen bir bayan resmi "arayın yardımcı olalım" diyor, telefona erzurumlu amca çıkıyorsa dikkat!!ben yandım, siz yanmayın
  • Tarım ilaçları kökünü kazıyormuş bunların. Kökten çözüm diyorlar. Bunuda denemek lazım bence...!
  • bu böcekler meksika da ve asya da yeniyor.insan aç kalınca bunları da yer türkiye de bile olsa.sanırım tiksinti renkleri yuzunden oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LOVECRAFT

bu böcekler meksika da ve asya da yeniyor.insan aç kalınca bunları da yer türkiye de bile olsa.sanırım tiksinti renkleri yuzunden oluyor.

Ezince içinden sarımsı bir sıvı akıyor,o igrenç..Görünüşü bile mide bulandırıcı ve tiksindirici bir hayvan lanet olsun ya
  • İki gündür mide bulandırıyor forum.Dün sivilce bugün hamam böceği..

Adam nasıl kurtulacağınızı yazmış yemekti memekti ne eşip duruyorsunuz kardeşim..

Böööööööö...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

geçen gece mutfağın lambasını bir yaktım. yerde kaçışan 3-4 tane orta halli. mutfak tezgahında 4-5 tane daha orta halli. ocağın üstündede babaları veya anneleri artık nedir bilmiyom 2cm'e yakındı.

2 cm'cik mi? O 2 cm'likler üstümde dolaşınca bile birşey demiyorum.

Seni İzmir'e davet ediyorum. Bizim burada kocaman, siyah ve uçanları dolaşıyor. Evde de her yaz dolaşırlar. Gördüğümüzü öldürürüz. Onun dışında akşam karanlık olunca mutfak banyo tuvalet kapılarını kapatırız ki içeriye gelip durmasınlar.

Ne zamandır ilaçlatalım, şunların kökünü kurutalım diyoruz ama artık alıştık. Üşeniyoruz. Resmen dost olduk onlarla. Eskiden çok korkardım, artık tuvaletin deliğinde, küvetin içinde, mutfak tezgahının üstünde nerede görsem birşey yokmuş gibi davranmaya çalışıyoruz. Ama odamda görürsem onu gebertmeden yatmam.

bende izmirdeyim merdivenden felan kafaya uçuşları yokmu arkadaşın biri kafasını yardı o uçanlar yüzünden

• ya kim koydu o hamam böceklerinin resmini oraya ya tamda aşşa inerken birden çıktılar.

tırstım şimdi ya tuvalete nasıl gidicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

bu hamamböceği ve kalorifer böceği aynı şeymi?

bizim mutfak ve banyoda çok çıkıyor

küçük ve orta hallileri eziyorumda büyükleri gerçekten çok iğrenç

Evet bendede aynısı var..Her mutfağa girdiğimde 10tane eziyordum.ama artık alıştım onlarla yaşıyorum. 2senem ve mıutluyum

• ya su resimleri gorduğumde yemin ederim ayaklarım çekildi bocek fobisi var bende okuz gibi adamım korkulacak o kadar şey varken hiçbirinden tırsmam ama ufacık bocekten inanılmaz tırsıyorum ya etrafımdakilerde anlamıyo koca adamsın ufacık seyden korkuyosun diyo fobinin ne olduğunu anlatamyıorum

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

nefret ederim böcekten. korkarım ve iğrenirim, inanın evde hamam böceği görsem terkeder ve satarım. yılandan korkmam ama böcek

Aynen yahu herkez manyakmısın sen diyor ama yılandan hiç korkmam ben.Böcek oluyor diye yazlığa bile gitmiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Bundan 3 hafta önce gece yatarken (balkon açık uyurum hep) bi pat diye ses duydum yanımdaki gazetede ama uyku sersemiyim dalmışım. bi 10 dakka geçti geçmedi uymuşum zaten göğsümde pıtır pıtır bişey dolaşıyo. Gözlerimi açtım ne olduğunu anlamadım etraf zaten karanlık bi baktım siyahımsı bişey dolaşıyo. '' O NE LAAAAN diye bi kalktım yataktan ki hayatımda o kadar hızlı kalkmamışımdır üstümden silkmeye çalışırken direkt ışığa yöneldim. Bi baktım yatağımda parmak kadar olan uçan hamam böceği. Lan senin şimdi azına terliği kaptım derken onun kaçması lazımken pırr üstüme doğru uçuyo psikpat hayvan. neyse koridorda sıkıştırdım. elime raid böcekkıran aldım sıkıyom sıkıyom hayvan serinliyo. Baktım olacak gibi değil boyna kaçıyo bende geleneksel yöntemi kullandım ve EZDİM...

Şimdi fotolara bakıyorumda İzmirde nedense hamam böceği diyince ben o kadar ufaklarını görmüyorum. Herbiri parmak kadar deyyusların

aynı şey benimde başıma geldi, bir yaz gecesiydi ensemde bi kıpırtı,uyku sersemliğiyle elimle iteledim bu seferde kafamda bi kıpırtı ozaman hs..r dedim bida kafayı iteleyip, hemen ışıgı açtım baba bi K.fatma bizim burda kara fatma deniyo çok seri bi hayvan oldugunda hemen tüydü i.ne. bide kolay kolay unutamıyacağım istanbulda tombik pideli döner yerken karşılaştık kendileriyle ,çok aç olmama rağmen tadına bakmadım ama ramak kalmıştı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.