Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Logitech"Cordless MX3200 LASER"(inceleme+FwÇıktı+SliderÇözüm)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Logitech"Cordless MX3200 LASER"(inceleme+FwÇıktı+SliderÇözüm) Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Haziran 2007; 11:58:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Mx 3200 Laser Cordless Desktop

Logitech MX3200
Fırmware Update Receiver Version 12

http://www.logitech.com/index.cfm/433/140&cl=us,en?softwareid=658&osid=

setpoint 4.24
http://logitech-louk.navisite.net/web/ftp/pub/techsupport/mouse/setpoint424.exe

setpoint 4.60
http://www.logitech.com/index.cfm/433/140&cl=us,en?softwareid=658&osid=

en ucuz nerede bulurum?
en ucuz koysepete'de havale indirimi ile birlikte 126liradır
http://www.kac-lira.com/Logitech+MX3200+Lazer+Set+USB+PS2+Siyah.htm

Vista ve Skype destekli
Buraya dikkat: Tamamen Antibakteriyel tasarım
Lcd ekranlı klavye ile saat ve pil durumu takibi..
Uzun süreli pil ömrü (mouse enaz 6ay) bu benim değil logitechin tanımı ben daha 3 ayı geçiremedim ama bu sürede bir mouse için gayet ideal

Dinamik arama ve Zoom çubuğu: Online ve offline tüm aramalarınızı organize edebileceğiniz bir kullanım...Üstelik zoom çubuğunu gördüğünüzde çok şaşıracak, etkileneceksiniz..

Daha önceden mx1000 mouse kullanan birisi olarak bu setteki geliştirilmiş mx600 mouseun ondan çok daha başarılı çalıştığını söylemek mümkün..
Mouse kullanımı sırasında sol tikten tek yerine 2 ses geldi bir ara incelediğimde sesin pil yerindeki koruyucu kapaktan geldiğini gördüm,buraya sıkıştırdığım küçük bir şeyle sol mouse tıklamasını tekrar teke indirdim..
bunun dışında benim şansızlığıma klavyenin tuşlarından birisi takılma yaptığı için tüm setim ilk hafta hızlı sistem tarafından 1günde değiştirildi..

klavye ve mouseun oyun performansını eski lx500 klavye ve mx1000 mouse uma göre çok daha başarılı olduğunu söylemem mümkün..
Sonuç olarak bu kablosuz set bir çok kabloludan çokçok daha iyi.. Ancak Deneyimlediğinizde yaşayabileceğiniz konforda cabası..Kesinlikle tavsiye ediyorum..

inceleme linki
http://www.logitech.com/index.cfm/business/products/keyboards/devices/140&cl=us,en

kullanım izleme
http://www.logitech.com/index.cfm/business/products/keyboards/devices/140&cl=us,en

Mx3200 Setin mouse unu kapatma
mouse altındaki frekans tuşuna basılı tutulacak bir süre.. Açmak içinde aynı işlem tekrar edilecek (trimaxsahinabi)

Mx3200 de slider'ı kapatma...

Türk forumlarında bu klavye setine ait en çok sorulan sorunun çözümü :

Fn tuşu ile beraber slider yanındaki uygulama kapatma yani x tuşuna basınca sliderınız deaktif olacaktır...
Tekrar kullanmak içinse yapmanız gereken tek şey yine Fn ile x in altındaki 2 pencere resimli uygulama seçme düğmesine bamanız

bu iki işlem sırasındada onay sesi alacaksınız kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Temmuz 2008; 10:00:44 >

oktayd

11 Haziran 2007; 12:41:46 

cok tatlı bi şey ya fiyat ne kadar alamıcaz ama olsun yinede

Bİ Elimde NUTUK Bi Elimde KURAN-I KERİM

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
BEŞİKTAŞ
Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Haziran 2007; 12:53:37 

hs de 170 lira şuanki fiyatı

HighEND

11 Haziran 2007; 14:41:40 

gercekten nefiss

mx 1000 kullanicisiym cokda memnunum
logitech multimedia ürünleri gercekten cook gusel
bir arkadas ısrarla mouse umu sa tmami istior sende bu incelemeyi koymuşsun şeytan dürtüyor simdi

welcome to the real WoRLD
Technics

Sisteme Gözat

11 Haziran 2007; 15:48:28 

mx1000 kullandım bende...nekadar teklif etti bilmiyorum ama bu setin mouse u model numarası eski gibi görünsede çalışması 3kat daha stabil geldi belkide belkide benim kullanım şartlarımla alakalıdır ama farkı net hissettim..

quote:

Orjinalden alıntı: HighEND

gercekten nefiss

mx 1000 kullanicisiym cokda memnunum
logitech multimedia ürünleri gercekten cook gusel
bir arkadas ısrarla mouse umu sa tmami istior sende bu incelemeyi koymuşsun şeytan dürtüyor simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Nisan 2008; 20:48:26 >

Extinet_DeviL

Sisteme Gözat

12 Haziran 2007; 18:18:03 

Çok güzel bir ürün resmen pc kullandığınızın farkına varıyorsunuz logitech ürünleri 1 numara...

Zaman kalmadı,sayım başladı uzun bir ömür yalan...
Technics

Sisteme Gözat

12 Haziran 2007; 18:19:49 

aynen katılıyorum dediklerine
bilgisayara aşık edebilecek görsellikte tasarımlar
quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

Çok güzel bir ürün resmen pc kullandığınızın farkına varıyorsunuz logitech ürünleri 1 numara...

sarpuli

13 Haziran 2007; 0:27:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

quote:

Oyunlardan bahsetmemişsiniz ?

AMD A64 3000+ Win. SPBW@2475Mhz+Zalman 7000Cu - Epox 9NPA+ Ultra - Sapphire X800GTO@500/1000 - A.Data Viesta 566 Mhz 512x2MB - 250GB Samsung S.Ata2 NCQ - BenQ 5232x CD-RW - BenQ 1650 DVD-RW - Philips 190P70 LCD - Logitech Z-5300 - Creative Audigy 2 ZS - Logitech LX500 - USR 9108 MAXg - Aopen H600 B13 - FSP 350W
Apple MacBook 1.83Ghz Beyaz Q
Technics

Sisteme Gözat

13 Haziran 2007; 10:21:59 

Pro oyuncu olmasamda vakit buldukça bakarım oyunlara, uzun zamandır wireless setler kullanıyorum ve uzun zamandırda hiç bir oyunda daha iyi bir mouse vs klavye ihtiyacı hissetmedim.. Bu setler zaten belirli bir çizginin üzerinde setler..

Aslında 200liraya mouse satılan bir ortamda Fiyatıda uygun..Ama bizim ülkemizde klavye ve mouse küçümsenir genelde.. Halbuki hal öyle değil aslında..Sonuçta bilgisayara hükmettiğiniz dokunma duyunuzu kullandığını bu parçalar bence en önemlileri.. Ve eniyileri olmak zorundalar.. Bu benim Bakış açım

reklamcı olduğum için yüksek hassasiyet vermeyen mouselar benim yakınımda barınamazlar..Ve yukarıdada yazdığım gibi bu setin mouse u grafik yazılımlarında olsun oyunlarda olsun daha önceden kullandığım mx1000'den daha iyi geldi bana nedense..Hemde öyle az buz bir fark değil hissettiğim..(Belkide algılayıcı hassasiyetini arttırdılar) 2Adet kalem pil ile çalıştığı için belki bazılarınıza ağır gelebilir biraz(Bana gelmiyor mx1000den ağır değil)..Dileyen sürtünmesi düşük pad ler seçerek veya altına kayganlığı arttıran kaliteli teflon ayaklar takarak bunu önlemeleri mümkün olabilir..Şuana kadar cc3 Ghost Recon aw gibi 1-2 oyunda denedim sadece, bence kusursuz bir hassasiyeti var..LASER algılayıcısı olsun, ele oturuşu olsun, iyi tasarlanmış gerekli tuş takımı olsun kesinlikle Bu fiyata alamayacağınız kalitede bir ürün..

Klavye tamamen Vista için tasarlanmış.. Gelecekten evinize gelmiş gibi..Bilimkurgu oyunlar için sizi havaya sokacak kadar teknolojik duruyor..Vistada pencereler arası geçiş sağlayan akıllıca düşünülmüş seçenekler sunulmuş.. klavyenin tuşları biraz ufaltılmış gibi sanki.. ama çokta abartı değil..Eğer aklınızda bugünlerde 150 lira sınırlarında bir set almak varsa gözlerinizi kapatın ve gidin kendinize en iyisini alın

quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli
quote:

Orjinalden alıntı: Technics
quote:

Oyunlardan bahsetmemişsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Mayıs 2008; 20:15:49 >

Loop
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Haziran 2007; 12:03:06 

Technics,

Ben de lep topum için, cordless, lazer, kaliteli bir mouse bakıyorum, logitech v450 en iiyisi gibi benim için.

BU mouse hakkında bi bilgin var mı? Topici kirlettim kusura bakmayın.
^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

13 Haziran 2007; 13:36:58 

Bimeksten 163 YTL'ye aldım bugün...

Çok güzel bir ürün..

Kesinlikle tavsiye ederim.. Tuşlar çok yumuşak..

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.
Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
Hoşgörülülükte deniz gibi ol.

atrin

13 Haziran 2007; 19:34:52 

Kullanıyoruz ve çok memnunuz bu ürünü kesinlikle tavsiye ediyoruz. Yalnız yayvan kullanmaya alışık olduğumuz için elimiz bazen sol taraftaki touchpad'e sürtüyor. Bu kısmı kısmi olarak aktif-deaktif etmenin bir yolunu bilen varsa yazarsa ya da pm atarsa çok memnun olacağım. teşekkürler.

o yeee...
^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

14 Haziran 2007; 0:38:45 

quote:

Orjinalden alıntı: atrin

Kullanıyoruz ve çok memnunuz bu ürünü kesinlikle tavsiye ediyoruz. Yalnız yayvan kullanmaya alışık olduğumuz için elimiz bazen sol taraftaki touchpad'e sürtüyor. Bu kısmı kısmi olarak aktif-deaktif etmenin bir yolunu bilen varsa yazarsa ya da pm atarsa çok memnun olacağım. teşekkürler.

hmmm inş. bende böyle bi probllem olmaz.. Ben yayvan kullanmıyorum pek.. Deakif etme yolu olursa çok iyi olur ama..

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.
Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
Hoşgörülülükte deniz gibi ol.

nv gece

Sisteme Gözat

14 Haziran 2007; 17:19:47