Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MousePad Alındı İnceleniyor (Nova Winner-Raider)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> MousePad Alındı İnceleniyor (Nova Winner-Raider) Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Ekim 2007; 20:01:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Başlangıçta 2 tercihim vardı 2 nova içerisinde
Birisi Raider Modeliydi Diğeri Winner Raider almayı diledim ama Winner alabildim ve incelememide bugün başlığa ekliyorum..Alacak olanlara klavuz olsun

NOVA WINNER VE RAIDER
(Raiderı bulamadığım için inceleme sadece Winnera ait..Raiderı olan birisi varsa paylaşsın buradan görüşlerini kıyaslayabilelim)

büyük resimler için küçüklerin üzerine basın..

ürün jilet gibi ince olduğu için bileklik gibi abuk subuk şeylere ihtiyacı yok.. çok ince olmasının bir çok avantajı olacağı kesin..
mesela bunu rula yapıp taşıması ile a4 rulo yapıp taşıması arasında fark olabileceğini sanmıyorum..

herkes atlamış ama
esas görmeniz gereken fotoğraf bu alttaki foto
yüzey kaplama ayrıntısı düz değil tırtıklı
ve bukadar tırtığa, ayna denen hikayeye rağmen bu hassasiyeti nasıl sağlamışlar oda ayrı bir konu..

Alt yüzeyi Dilenciler ve Seyyar satıcılar gibi aynı..Yüzeye yapıştımı bırakmıyor..

bu arada bir ekleme bu yüzeyin kumaş olmaması sürtünmeyi çok azalttığı için pad çok kaygan, ama aşırı yani..

Ben Resimlerdede görüleceği üzere mx3200 logitech setin mx610 mouseunu kullanıyorum..Acceleraitonı kapadım, pointerı yavaşlattım baya anca zaptettim mouseu :)
aldıktan sonra benzer ayarları yapmazsanız bileğiniz çabuk yorulacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Ekim 2007; 17:15:46 >

Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Ekim 2007; 20:09:15 

RAIDER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Ekim 2007; 13:05:37 >

gork1905

22 Ekim 2007; 20:49:02 

dostum bnde düşünüyorum mouse pad almayı ama nereden bulucaz böle kalite padleri fikri olan warmıdır???ben nocayı tercih ederim şahsen

Technics

Sisteme Gözat

22 Ekim 2007; 21:16:49 

http://www.sistembilisim.com/detay.asp?kod=MJ000OEM44&sayfa=detay
http://www.metalbilgisayar.com/main/product_detail.asp?pro_ID=4126&sub_cat_ID=0&cat_ID=26

buradan bulabilirsin...

raider 6000 dpi
winner 8000 ama benim yinede raider alasım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 22 Ekim 2007; 21:40:25 >

can-selcik

22 Ekim 2007; 21:17:53 

hepsiburada.com'dan nova winner II mouse pad almıştım. gerçekten çok güzel bir mouse pad. çok memnunum. normal mousepad'lerden de farkı gerçekten hissediliyor.

E8400 @ 4940MHz vCore= 1.76875 NB= 1.67 PLL= 1.86 | Zalman WB-5 | Alphacool NexXxoS Xtreme II - Rev.2 (240lık) (2x Nanoxia FX12-1250) | AGB-Eheim 600 Station II 12V | Asus Maximus Formula X38 (Rampage Formula BIOS'u ile) | OCZ Titanium 2GB 1066MHz DDR2 Dual Kit | Seagate 160GB SATAII NCQ 7200RPM | WD 250GB ATA/133 HDD 7200RPM | Powercolor HD4870 (Akasa Neo Vortexx) | CM Stacker 810 | SilverStone Strider 750W PSU | ASUS DRW-1608P3S | ASUS DRW-1814BLT | Logitech G5 v2 | Logitech G15 v2 | QPAD XT-R Black (Large-4 mm) Carbytek Mousepad | Cyber Snipa Sonar 5.1 Headset
gork1905

22 Ekim 2007; 22:19:46 

quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

hepsiburada.com'dan nova winner II mouse pad almıştım. gerçekten çok güzel bir mouse pad. çok memnunum. normal mousepad'lerden de farkı gerçekten hissediliyor.

dostum sen habuda almışdın demi.ikisi nasıl bir ikili olacak görüşlerini paylaşırsan sewiniriz.artı foto falanda koysan süper olcak

Merzah

Sisteme Gözat

22 Ekim 2007; 22:20:25 

Technics im bende çok istiyorum ya steelpadlere baktım ama herkes parasını haketmiyor diyor o yüzden bende novaya yöneldim ama karizmatik de olmasını istiyorum novada pek bir tasarım göremedim.
Çok kararsızım

Askerlikte son beş ay ...
Technics

Sisteme Gözat

22 Ekim 2007; 22:30:14 

merzah naaptın sen mouse olayını hallettinmi?
padlere gelince kumaş alma sakın bence..
novaların yüzeyi özel...ama bu raiderla winner arasında kaldım bende sebepte seninkisi gibi tasarımsal durumlardan..winner eşantiyon padler gibi duruyor aynı.. raider nispeten daha görsel.. ama oda 6000dpi diye geçiyor ayrıca birçok yerde stoklarda tükenmiş nette 1-2 yerde var sadece
fiyat olarak winner 28 gibi raider 20lerde gidiyor kısaca 2side gayet uygun fiyatlı yüzey kalitelerine göre
şuanki duruma göre raider alıcam sanırım...

quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Technics im bende çok istiyorum ya steelpadlere baktım ama herkes parasını haketmiyor diyor o yüzden bende novaya yöneldim ama karizmatik de olmasını istiyorum novada pek bir tasarım göremedim.
Çok kararsızım

Merzah

Sisteme Gözat

22 Ekim 2007; 22:35:45 

Mouse olayını halledemedim be Technicsim bulamadım MX3200 ü zaten onuda boşver çok kötü taktım şu 620 ye sanki bi fark varmış gibi kafa işte hatta konu bile açtım.
dediğin gibi winner çok uyduruk bir görüntüsü var o yüzden bende steelpadlere baktım ama tırtmış onlarda sanırım bende raider alıcam olmadı sen al bi bak bakalım ona göre alırım artık yada ben alıyım sen sonra al.
Bu arada Logitechden de çok güzel bir klavye yapmasını istiyorum Samsung pkb 7000 modeli gibi yapsınlar tez zamanda.Corel falan kullanırken F tuşları çok önemli oluyor MX3200 de çok zorlanıyorumda basarken çok dipdibe ve ufak olduğu için.

Askerlikte son beş ay ...
SAHNE

22 Ekim 2007; 22:36:32 

kumaş alınmama sebebi ne acaba

bende burayı okuyunca gidip bu addisonlardan sipariş verdim

http://www.hiz lial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.050.1493.0003

kullanan herkes memnun hepsi deki yorumlarda

siyah olmasının bi dezavantajı olurmuki

Technics

Sisteme Gözat

22 Ekim 2007; 22:41:24 

steelpadler elbette kötü değil ama işte kullanım şekline göre değişiyor.. Bana kumaş pad ler özel gelmiyor hiç..raider bulabilirsem alıcam buradan yazarım...forumda bulamadık başka raider kullanan
http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A4%2Csxbia%3A18
bak burada güzel pad ler var bi incele bayada karizma görüntülü var
quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Mouse olayını halledemedim be Technicsim bulamadım MX3200 ü zaten onuda boşver çok kötü taktım şu 620 ye sanki bi fark varmış gibi kafa işte hatta konu bile açtım.
dediğin gibi winner çok uyduruk bir görüntüsü var o yüzden bende steelpadlere baktım ama tırtmış onlarda sanırım bende raider alıcam olmadı sen al bi bak bakalım ona göre alırım artık yada ben alıyım sen sonra al.
Bu arada Logitechden de çok güzel bir klavye yapmasını istiyorum Samsung pkb 7000 modeli gibi yapsınlar tez zamanda.Corel falan kullanırken F tuşları çok önemli oluyor MX3200 de çok zorlanıyorumda basarken çok dipdibe ve ufak olduğu için.

Technics