Şimdi Ara

Lenovo'dan Snapdragon 870 işlemcili Android tablet geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lenovo'dan Snapdragon 870 işlemcili Android tablet geliyor



    Üreticiler piyasaya sürmeyi planladıkları yeni cihazlar hakkında bilgi paylaşmayı pek sevmezler. Lenovo'nun dizüstü bilgisayar bölümü ürün yöneticisi Lin Lin bu konuda bir istisnaya imza attı.



    Ayrıca Bkz.Lenovo Xiaoxin Pro 16'nın ilk görüntüsü ve bazı özellikleri ortaya çıktı



    Deneyimli yönetici Weibo'da yakında piyasaya sürecekleri yeni Lenovo tabletin "Ayarlar" bölümünü gösteren bir ekran görüntüsü yayınladı. Bu sayede cihazın bazı özelliklerini de öğrenmiş olduk.



    Lenovo'dan Snapdragon 870 işlemcili Android tablet geliyor



    Neler biliyoruz?



    Görünüşe bakılırsa amiral gemisi seviyesinde bir modelden bahsediyoruz. Zira cihaz Snapdragon 870 işlemciden güç alacak. Ayrıca 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile geleceğini de belirtelim.



    Lenovo'dan Snapdragon 870 işlemcili Android tablet geliyor



    Yeni tablet Android 11 tabanlı ZUI 12.5 ile kutudan çıkacak. Geçen yıl piyasaya sürülen Lenovo Tab P11 Pro'nun bir basamak üstünde konumlanması beklenen cihazın ne zaman tanıtılacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.




    Kaynak:https://weibo.com/2212695263/K7326sRT8







  • Aynen öyle hocam. Bir de insanlar artık teknolojik anlamda belirli bir doygunluk seviyesine ulaştı. Ortalama bir telefonla 10 bin TL'lik telefonların yaptığı bütün işler halledilebiliyor. Ya da örnek olarak iPhone 11 ya da S20 alan birisi bir üst modele geçmek için mantıklı hiçbir sebep görmüyor (Eğer maddi durumu çok üst seviyede değilse) Dünyanın sürekli üretmeye dayalı bu sistemi ne kadar dayanacak bilmiyorum. Filmlerde gelecek teknolojiler, uçan arabalar şehirler gösteriliyor ama sanırım o zamanları göremeden tüm kaynakları tüketeceğiz :)
  • İnsanları yeni ürün almaya ikna etmek anlaşılabilir bir pazarlama stratejisi olabilir. Ancak bu büyük şirketler kendilerine her yıl artan hedefler koyup bu hedeflere ulaşabileceklerine kendilerini inandırmaları, dünya kaynaklarının yetebileceği bir durum olmayı çoktan aştı. Bunun sonucu olarak bazı şirketler yok olmaya mahkumlar. Bilinçli eskitme bile artık yeni ürün çıkış hızına yetmiyor.
    Toparlarsak, bir dünya insanının bir yılda bir telefon bir tablet bir televizyon ve bir bilgisayar alması mümkün değil. Şirketler ise bu durumu kabul edip üretim ve kar durumlarını stabilize etmek yerine rekabete girip birbirlerini batırıyorlar.
    Maalesef bu sürdürülebilir bir şey değil.
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Bir de insanlar artık teknolojik anlamda belirli bir doygunluk seviyesine ulaştı. Ortalama bir telefonla 10 bin TL'lik telefonların yaptığı bütün işler halledilebiliyor. Ya da örnek olarak iPhone 11 ya da S20 alan birisi bir üst modele geçmek için mantıklı hiçbir sebep görmüyor (Eğer maddi durumu çok üst seviyede değilse) Dünyanın sürekli üretmeye dayalı bu sistemi ne kadar dayanacak bilmiyorum. Filmlerde gelecek teknolojiler, uçan arabalar şehirler gösteriliyor ama sanırım o zamanları göremeden tüm kaynakları tüketeceğiz :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.