Şimdi Ara

Amazon Türkiye'nin yeni reklamı yayınlandı: Bahar Fırsatları başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon Türkiye'nin yeni reklamı yayınlandı: Bahar Fırsatları başlıyor



    Amazon.com.tr’nin ülkemizdeki ikinci reklam filmi bugün yayınlanmaya başladı. Hazırlanan reklam filmi TV’de, online mecralarda ve radyoda yayınlanacak.



    Ayrıca Bkz.Twitter da ülkemize temsilci atıyor



    Amazon Türkiye’nin ilk reklam filmi Aralık sonunda yayınlanmış ve “Yıl Sonu Fırsatları” tanıtımı yapılmıştı. Bu defa 22 Mart’ta başlayacak “Bahar Fırsatları” duyurusu yapılıyor. İki reklamın içeriği hemen hemen aynı. Amazon.com.tr logolu siparişlerin teslim edildiği kapılar görüyoruz.






    Amazon’un Bahar Fırsatları 22 Mart’ta başlayacak ve 29 Mart’ta sona erecek. Pek çok üründe bir hafta boyunca ciddi indirimler olacak. Reklam filminde "Yüzde 50'ye faran fırsatlar" olacağı belirtiliyor.



    Amazon Türkiye'nin yeni reklamı yayınlandı: Bahar Fırsatları başlıyor



    Amazon.com.tr Günün Fırsatları Sayfası:



    https://www.amazon.com.tr/gp/goldbox



    Amazon Türkiye Fırsatları Ana Konusu:



    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/135048063/sonsayfa









  • Amazon fırsatlarını daha tam olarak göremedik.Ya birileri ucuz ürün satmalarını engelliyor yada malum firmalar gibi türkiyeye ayak uydurdu.Amazonu avrupadan türkiyeye transfer olan yıldız futbolculara benzetiyorum avrupada çok iyi top koşturan adam türkiyeye gelince buradaki futbolculara benziyor.
    Amazon Türkiye'nin indirimlerinden hiç memnun değilim ama TESLİMATINDAN çok memnunum. İki farklı Cumartesi gecesi 23:30'da satın aldığım ürünü Pazar öğlen 12:00 ve Pazar gece 22:40'ta teslim ettiler. Satıcının amazon.com.tr olmasına dikkat edip bu Prime ayrıcağını deneyin.

    Pazar günü teslimat yaptılarını öğrendikten sonra çalışan kesim için vazgeçilmez olacak. Bu olay diğer firmaları da mecburen peşinden sürükler. Diğer kargo firmalar da istihdamı arttırarak pazar günü hizmete başlayabilir.
  • evler hep bizim mahalledekiler gibi

  • Amazon fırsatlarını daha tam olarak göremedik.Ya birileri ucuz ürün satmalarını engelliyor yada malum firmalar gibi türkiyeye ayak uydurdu.Amazonu avrupadan türkiyeye transfer olan yıldız futbolculara benzetiyorum avrupada çok iyi top koşturan adam türkiyeye gelince buradaki futbolculara benziyor.

  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Prime day ve black friday iyiydi bence her ay olan zart zurt indirimleri zaten yurtdışında yok

    Ama git gide diğer eticaret sitelerine benzedi o ayrı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 19 Mart 2021; 13:7:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon artık şu ürünü getirdi alayım.türkiyede satışı neden yok. TECHNİCS az70w kulaklık.

  • Daha agresif politikalar bekliyoruz Amazon'dan. Piyasaya hükmetmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon Türkiye'nin indirimlerinden hiç memnun değilim ama TESLİMATINDAN çok memnunum. İki farklı Cumartesi gecesi 23:30'da satın aldığım ürünü Pazar öğlen 12:00 ve Pazar gece 22:40'ta teslim ettiler. Satıcının amazon.com.tr olmasına dikkat edip bu Prime ayrıcağını deneyin.

    Pazar günü teslimat yaptılarını öğrendikten sonra çalışan kesim için vazgeçilmez olacak. Bu olay diğer firmaları da mecburen peşinden sürükler. Diğer kargo firmalar da istihdamı arttırarak pazar günü hizmete başlayabilir.

  • Önce kullanılmış ürünleri sıfır diye satmayı bıraksın avrupadaki “yeni gibi” ibaresi eklesinler sisteme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 19 Mart 2021; 14:6:13 >
  • Arkadaşlar merhaba AMAZON'dan TV alma girişim maceramdan kısaca bahsedeceğim belki benim başıma gelen durum sizin başınıza gelmez. Ya da bunu göze alarak sipariş geçin.

    Ürünü AMAZON'dan kendi hediye indirimleriyle 3 taksitle sipariş ettim. Ürün 3 gün sonra kargodaydı bir hevesle almaya gittim ama ürünün AMAZON'nun gönderdiğine bin şahit gerekir. Kutusu yıpranmış, yırtık ve daha da önemlisi kullanılmış ( teşhir ya da iade ürün) . Aslında aynı ürünün yorumlar kısmında bu durumdan şikayetçi 2-3 kişi vardı ama buna rağmen sipariş geçtiydim olmaz öyle şey diye inanmak istedim ama bildiğin dımdızlak hiç koruma olmadan gönderilmişti ürün. Normalde bir defter silgisi bile alsanız kutulama yapan, biraz fazla fiyat olsun ama AMAZON olsun diye her yerde övdüğüm sitenin bu davranışı dillere destan müşteri hizmetleri diyaloğu ile kamera şakası yolunda ilerliyordu resmen benim için. Müşteri hizmetleri sıfır ve orjinal ürün haricinde satmadıklarını, istemem halinde ürünü iade edebileceğimi ve ücret iadesini yapabileceklerini matah bir şey gibi anlatıyordu. Sanki lütufta bulunuyorlar.

    Böyle bir durumda ürünü alın bana yenisini gönderin diyorum olmaz yeniden sipariş geçin 300 tl fazla ödeyin alın sonra biz size geri iade ederiz deniyor sanki üstün bir hizmet sunuyorcasına. Ürünü kargodan almadan direk geri gönderilmesini istedim.

    Şimdi bankaya iade edilen paramda 3 taksit şekilde bana ödenecek. Beklemem gerekecek boşuna. Bu arada siz ne kadar mağdur durumda bırakılsanız da yaptıkları en muazzam hizmet özür dilemek oluyor. Evet evet haklısınız mağdursunuz ee ne yapılacak diyorum, var mı bir çözüm öneriniz ? Karşı taraf ancak özür diliyor, çözümden uzak genel geçer sözler vs. Daha yetkili bir kişi tarafından durumun değerlendirmesi için şikayette bulundum sözde 48 saat içinde döneceklermiş. 3 gün geçti. Son durum ne oldu diye arıyorum daha sizi aramadılar mı diyor müşteri hizmetleri:) İlk kez böyle bir durum yaşadım. Sıradanın ötesinde olmayan bir firma. Çözümden aciz al paranı git kardeşim demenin ötesinde bir çözüm sunmadıkları böylelikle belli oldu. Hakem heyetini aradım danıştım belgeleriyle, faturasıyla ve gönderdikleri maille durumu anlatsam bile elime geçecek tek kazanım bana sattıkları fiyat üzerinden tekrardan satın alma hakkı edeceğimmiş. Hal böyle olunca da mağdur olduğumuzla kaldık anlaşılan. Bunu şikayet var'a da yazdım ispatlı şekilde. Bu yaşadığımı her AMAZON haberinin altına yazacağım. Böyle bir hizmeti kabul etmiyorum. Sizden bir daha ürün almayacağım, aldırmayacağım.





  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Satın aldığım Philips TV aynen söylediğiniz gibi kutusu hasarlı, yırtık ve kullanılmış bir ürün olarak geldi. Buna rağmen alacaktım ama servis kutusu hasarlı ürünler kırık olursa garantiye de girmez deyince tırstım ve ürünü hiç kabul etmeden gönderdim. Bizzat yaşanmış acı ve gerçek bir tecrübe edindim.

  • Gelecek indirimler tuvalet kağıdı, makarna, diş macunu, ampul , tadımlık adidas ayakkabılar 😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu indirim ne zaman başlıyor ? Pazar gece mi?

  • serter33 S kullanıcısına yanıt
    Bende TV mi amazon'dan aldım 100 fazla olsun Amazon olsun dedim. Ve sıfır kapalı kutu geldi. Ama forumdaki TV konusunu zaten takip ediyordum ve millet sırf amazon direk geri iade alıyor diye 4-5 gün kullanıp beğenmedim diyerek yada 1 ölü pixel çıktı diye iade ediyordu Amazon'a. Teknosa ve MediaMarkt'tan alanlar iade almıyor diye ağlıyordu.

    Yani demek istediğim ortada Türk insanının yaptığı bir iyiliği suistimal var. Gavur nasılsa iade alıyor diye zırt pırt kullan iade et. Hangi marka tv bilmem sizinki ama iadeye giden cihazları direk distribütöre teslim ediyorlar vs gibi şeyler vardı amazon için. Size denk gelmiş sanırım. Müşteri hizmetleride sizi üzmüş. Kötü bir deneyim olmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normal öbürleri gibi oldu amazonda

  • serter33 S kullanıcısına yanıt
    Bence siz bizim diger malum sitelerden ürün alın ve esas tecrübeyi ve macerayı o zaman görme imkanınız olur :) Ürünü gık demeden geri iade alıyorlar, arada fark olmadan tekrar sipariş geçebileceginizi söylüyorlar, daha ne yapsınlar? Kaçırdıgım nokta nedir? Paranın taksit taksit yatması ise tabiki normal taksit ile aldıgınız için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 21 Mart 2021; 13:34:37 >
  • Onu bunu bilmem madem reklam yapıyorsunuz miele süpürgelerde dolu dolu indirim bekliyorum hadi yapın da görelim.Amazon almanya göndersin biz fakirlere kardeşim.Ülkenin durumu ortada.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.