Şimdi Ara

Apple, artırılmış gerçeklik kontakt lenslerini piyasaya sürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, artırılmış gerçeklik kontakt lenslerini piyasaya sürecek



    Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Apple'ın ilk artırılmış gerçeklik (AR) gözlüklerinin yakında piyasaya çıkacağına dair söylentileri yayılmaya başlamıştı. Ancak ortaya çıktığı üzere, şirketin bizi şaşırtmak istediği bu alandaki tek yenilik bu değil.



    Ayrıca Bkz.McAfee'nin kurucusu dolandırıcılık ve kara para aklama ile suçlanıyor



    iPhone ile entegre çalışacak



    Popüler analist Ming Chi Kuo, teknoloji şirketinin 2030 ila 2040'ta AR teknolojisi desteğine sahip ilk kontakt lensleri sunmayı planladığını söyledi. Sızan bilgilere göre kontakt lens bütün hesaplamalar iPhone'da yapacak, cihazın kendi bilgi işlem birimi ve depolama alanı olmayacak. Bu nedenle, Apple Watch gibi Apple'ın kontakt lensleri de şirketin akıllı telefonuyla entegre bir şekilde çalışacak.



    Apple, artırılmış gerçeklik kontakt lenslerini piyasaya sürecek



    Apple'ın kontakt lensleri, gözlük veya kulaklık takmaya gerek kalmadan hafif bir artırılmış gerçeklik deneyimi sağlayabilir. Örneğin bir alışveriş merkezinde yürüyen kişi, her mağazanın çalışma saatlerini kolaylıkla görebilecek. Aynı tahminin bir parçası olarak Kuo, Apple'In ilk AR / VR başlıklarını 2022'de piyasaya süreceğini ve AR destekli akıllı gözlüklerin 2025'te satışa çıkacağını söyledi. 




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2021/03/07/kuo-apple-ar-contact-lenses-2030s/







  • Bence o döneme iPhone kalmaz. AR gözlükler bile normal gözlükler gibi ince hafif olduğu zaman telefonların işi bitecek, Lensli dönemde imkanı yok telefon olmaz. Ufak bir donanım cihazı ile gelir telefon gibi üzerinde ekran bulunmaz çünkü lensin kendisi zaten her şeyin üzerine görüntü yansıtabilecek bir kapasitede olacak, birbiri arasında yüksek hızlı yakın kablosuz bağlantı ile iletişim kurar.

  • Kahkaha attım haberi görüp okuyunca Apple, artırılmış gerçeklik kontakt lenslerini piyasaya sürecek  Bence haber değeri 0. Önümüzdeki 1-2 yıl olsa hadi bir nebze de, 10 yıl sonrası için piyasaya "sürebilir" bile değil, "sürecek" şeklinde "analiz" yapılmış.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.