Şimdi Ara

Snapdragon 888'li LG V70 ThinQ süresiz olarak ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Snapdragon 888'li LG V70 ThinQ süresiz olarak ertelendi



    LG'nin mobil cihaz bölümünde işlerin pek de iyi gitmediği ortada. Şirket her defasında büyük bir beklentiyle yeni akıllı telefonlar piyasaya sürse bile istediği satış rakamlarına bir türlü ulaşamıyor. Güney Koreli devin tasarım ve form faktörü ile ilgili yaptığı tüm denemeler, tüketici tarafında karşılık bulmadı.



    Ayrıca Bkz.Apple'ın iPhone 12 için çıkaracağı MagSafe özellikli powerbank, ters şarjı destekleyebilir



    LG henüz mobil cihaz bölümünün geleceği konusunda net bir karara varmış değil. Zor günler geçiren şirketin mobil cihaz bölümünü elden çıkarmayı planladığı biliniyor. Ancak satışla ilgili karar verilmedi. Şirketin piyasaya sürmeyi planladığı bir sonraki akıllı telefon Snapdragon 888 tabanlı LG V70 ThinQ olacaktı. Fakat yaşanan belirsizlikler, yeni ürünlerin çıkışını gölgeliyor.



    Snapdragon 888'li LG V70 ThinQ süresiz olarak ertelendi



    LG Rollable için de benzer söylentiler çıktı



    Amiral gemisi telefonun Mart ayında duyurulması bekleniyordu ancak gelen son bilgilere göre LG V70 ThinQ'nun çıkışı süresiz olarak ertelendi. Şirketin CES 2021'de sergilediği yuvarlanabilir ekranlı LG Rollable akıllı telefonunu da rafa kaldırdığı bildirilmişti ama Güney Koreli dev daha sonrasında bu iddiaları yalanladı.




    Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/742/742754.htm







  • piyasa kalitesiz cin telefonlanlarina kaldi. Audiphile telefonu yok piyasada adam gibi.

  • Son 2 senedir Xiaomi kullanıcısı, öncesinde ise LG G5,V10,G3 kullanıcısı olarak kesinlikle katılıyorum. Xiaomi'yi severim ama LG eskisi gibi olsa Xiaomi'nin yüzüne bakmam. Hele o V10'daki kaliteyi hala hiçbir cihazda bulamıyorum. Öyle bir kulaklık çıkışı vardı ki akıllara ziyan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 2 Mart 2021; 23:52:59 >
  • LG hani telefon bölümünü kapatıyordu ?
  • AslaLG DEN SASMAM boyle bır chazyok ben lg g7 thınq kullanıyorm. Bırtane yedek alıcam bulamadım fıyatıda guzel sık vesaglam cıhazekran net tek suya toza darbelerr dayannıklızarıf. Cın tellerı bes para ejtmez lg ayfondan da guzel ıyı reklam veyanıtım yok ınsallah devam ederler yokss yazık olur saygılar

  • Lg v30 plus kullanıyorum çok kaliteli telefon arkadaşlarımda olan diğer markaların telefonları lg lerin yanında kalitesiz duruyor aynı zamanda darbelere karşı da çok dayanıklı sanayi de çalışırken makinenin fırlattığı parça allahtan lg v 30 a isbet etti telefon beni korudu ama ortadan yamuldu ekran kırıldı fakat telefon hiç bir eksiği olmadan çalışmaya devam etti tamirci ekranın üstündeki fabrikasyon camı zar zor söktü ve kasasını çekiç ile en az elli kere vurarak düzeltti o derece sağlam ve sağlam darbe almış düşünün yani ve o şekilde bir sene daha kullandım daha yeni ekranını değiştirdim hiç donma sorunu olmadı hiç bir eksiği yok ha kamera tabi eski kaldı artık tabi yeni telefonlar fotoğrafı iyi çekiyor ama video da hiç bir eksiği yok hatta ben telefonu ses performansı için almıştım çoğu taşınabilir müzik çalarsan çok daha iyi hatta kendi fiyatı kadar olan müzik çalarlar dan da daha iyi diyebilirim. lg inşallah üretime devam eder.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.