Şimdi Ara

Zack Snyder's Justice League'in +18 bir film olacağı resmi olarak açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zack Snyder's Justice League'in +18 bir film olacağı resmi olarak açıklandı



    Bildiğiniz üzere 2017 yılında Justice League isimli DC'nin aynı isimli ekibinden ve çizgi roman serisinden uyarlanan bir film yayınlandı. Film ne yazık ki yönetmen değişikliğinden dolayı beklenileni veremedi. Yıllar sonra filmin asıl yönetmeni kendi versiyonunu yayınlayacağını duyurdu.



    Ayrıca Bkz.House of The Dragon'ın müziklerini Game of Thrones'un müzikleri yapan Ramin Djawadi üstlenecek



    Zack Snyder's Justice League ismi ile yayınlanacak olan filmin yaş sınırı da geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Daha öncesinde yönetmen Zack Snyder, filmin +18 yaş sınırı alabileceğini söylemişti ancak şimdi resmi olarak yaş sınırı açıklandı. Zack Snyder's Justice League, içerdiği şiddet içerikli sahneler ve küfürlü konuşmalar sebebiyle +18 yaş sınırı ile yayınlanacak. 



    Ayrıca bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda filmde Jared Leto'nun oynadığı Joker'in de olacağı açıklanmıştı. Haberin girişinde görebileceğiniz görsel de Joker için yayınlanan bir görsel. Joker'in tasarımı Suicide Squad'ta olandan faha farklı oalcak.



    Zack Snyder's Justice League, 18 Mart'ta HBO Max üzerinden 4 saatlik bir film şeklinde yayınlanacak.









  • Yapım ya efsane olacak ya da film dünyasının cyberpunk2077 si olacak. Ortası yok gibi görülüyor.

  • film bildiğiniz numunelik bir olay haline dönüştü. bence böyle bir durum için olabilecek en iyi yönetmen ve oyunculardan oluşan bir kadroya sahip.

  • +18 değil o, R-rated bi' kere. 'R' - restricted demek yani sınırlı anlamında, 17 yaşından küçük bireyler yanında bir büyükle filmi izleyebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalardır Bunun Haberini Görüyoruz... +18 Olacak.... Sanki Superman Batman i S...cek... İçiniz Soğudu mu Bari Onu Deyiverin

  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Aynısını düşünüyordum ve umarım Neticesi cyperpunk gibi olmaz.
  • Benim için önemli olan R Rated olmasından ziyade karakterlerde derinliği görebilmek ama onun da olacağını sanmıyorum. Yine de orjinalinden daha iyi bir şey çıkacaktır ama daha öte gidemez. Güzelim potansiyeli mahvettiler BvS'den beri ve bunun baş sorumlusu da Zack, hani şu taptıkları yönetmen. Şimdi de bir başka rezil film olan Suicide Squad'a hashtag açıp duruyorlar RelaseAyerCut diye. WB ve yönetmenler seyirciyi aptal yerine koyuyor sanki. Moda oldu bunlarda rezil film çıkarıp daha sonra yönetmenin çıkıp "benim filmim böyle olacaktı" aslında diyip, hayranları da gaza getirerek hadi bakalım benim versiyonumu yayınlayın relaseayercut demek. Tüm beklentilerimi mahvettiler sağolsunlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 3 Şubat 2021; 22:14:44 >
  • seyircinin aptal yerine konduğu yok, seyirci zaten aptal. marvel dışındakiler onlar için tü kaka. aptal olmayanlar tepkisini ortaya koyup, aynı filmi 4 sene sonra yayınlatmayı başardı. aptal olanların taraflı eleşirileri de kimsenin ipinde değil artık

  • Filmi tekrar yayınlatmayı başaran aptal olmayan diye bahsettiğiniz seyirci illa Zack'in gözünden görmek istiyorsaydı filmi, filmden ayrılmak zorunda kaldığı anda aynı tavrı koymalıydı kanaatimce. Bu filmden sonra izleyecekleri yol çok önemli. Bir sonraki Pattison'un oynadığı Batman ile James Gunn'ın yönettiği Suicide Squad umarım tekrar DC'yi şahlandırır da şunlardan tamamen kurtuluruz artık. Bu çekimleri devam eden Batman'da bile yönetmen krizi patlak verdi bir ara, Pattison ile anlaşmazlıklar olduklarına dair haberler çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. İlla her filmlerinde bir şey olacak nasıl iş bu anlamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 3 Şubat 2021; 22:27:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Yapım ya efsane olacak ya da film dünyasının cyberpunk2077 si olacak. Ortası yok gibi görülüyor.

    Bu versiyon nasıl olursa olsun hali hazırda yayınlanmış olan filmden daha kötü olamaz zaten hocam bence, Yayınlanan film bence Dc tarafındaki açık ara en kötü filmdir bana göre tabi, Farklı olarak düşünende bir çok kişi vardır.

  • sinemalarda gösterilen versiyon harbi kötüydü. JL War'u karesi karesine canlı çekselerdi bile yeterdi oysa.

  • Sözüm meclisten dışarı bazı insanları anlamak güç, adam filmin yönetmeninin stilinden hoşlanmıyor ama bıdı bıdı etmek için takip ediyor, yorum yazıyor filan. Bu adamın ne tür bir film yapacağı MoS ve BvS(özellikle Ultimate Edition hali) filmlerinden belli zaten. O filmleri beğendiysen eğer bu filmi beğenmeme gibi bir lüksün yok, fakat eğer beğenmediysen, hoşuna gitmediyse bir şeyler üzgünüm ama bu filmde de gitmeyecek. Yabancı kaynakları da takip ediyorum millet daha izlemeden film yok şöyle berbat olacak yok böyle iğrenç olacak, ama 4 saati nasıl izleyecez çok uzun bla bla birçok toxic laf. Beğenmiyorsanız gidin abi açın dark knight serisini hiçbir iş beceremeyen kıytırık bale batman'ini izleyip keyif alın, ya da filmin ana kötüsünü dans ederek yenen, evrenin tüm filmlerinin birbirinin kopyası olan marvel filmlerini izleyin.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Yayınlanan filmde sevdiğim iki mevzu

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Superman in boss karşısında inanılmaz rahat takılması ufacık hamleyle alaşağı etmesi ve Clark uyandığında ekiple kapışırken göz ucuyla Flash ı takip etmesiydi.

    Geri kalan her sahnesi unutulası.

  • Stil dediğiniz hikaye ve karakter derinliğinden yoksun, anlatmak istediğini bile adam gibi anlatamayan, Watchmen'de uyguladığı başarılı fikirlerin bu filmlerde de çalışacağını sanan... Evet stil bunlar kesinlikle. Tarihin en iyi süper kahraman filmlerinden gösterilen, bırakın süper kahramanı ikinci filmi ile en iyi filmlerden biri olarak gösterilen The Dark Knight üçlemesine laf edip bu adamın yaptığı rezalet filmleri ondan daha iyi olduğuna savunan bir topluluk varsa böyle rezil filmler daha çok görürüz. Filmin efektini daha karanlık yapsın, filmi r-rated yapsın, Steppenwolf gelip insanların bir yerlerini baltasıyla parçalasın, sonra "off be ne film yapmış Zack" dersiniz. Yahu bu adam o kötü filmlerden sonra hayranları tarafından tekme tokat dövülmediği kaldı şimdi adam nolduysa değere bindi sanki müthiş işler yapmış gibi. Olayı Marvel'e niye bağlıyorsunuz bunun konuyla ne alakası var ? Biz bu konu altında bu film hakkında düşüncelerimizi dile getiriyorsunuz, aklınız sıra laf ettiğinizi sanıyorsunuz, çocukça. Ama ben hayranı olduğum Batman karakterini ve elinde harika bir oyuncu topluluğu olmasına rağmen bundan en kötü şekilde faydalanan bu vizyonsuz yönetmeni istemiyorum. Nolan'nın filmlerini bununla karşılaştıran bir zihniyete bu kötülükteki filmler bile fazla.





  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Wonder woman 1984'ü unutmamak lazım :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapacaklar Wonder wowen mı araya alacaklar 🤣🤣
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Yayınlanan filmde sevdiğim iki mevzu

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Superman in boss karşısında inanılmaz rahat takılması ufacık hamleyle alaşağı etmesi ve Clark uyandığında ekiple kapışırken göz ucuyla Flash ı takip etmesiydi.

    Geri kalan her sahnesi unutulası.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Superman'in gözüyle Flash'i takip etmesi bu filmde de olacak çünkü o sahne Zack Snyder tarafından çekildi.




  • senaryo tırt olunca hikaye tutmayınca cinsellik felan yürüycekler hacı gişede sıvıyorlar yoksa birileri Wonder womana atlıycak"

  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Yayınlanan filmde sevdiğim iki mevzu

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Superman in boss karşısında inanılmaz rahat takılması ufacık hamleyle alaşağı etmesi ve Clark uyandığında ekiple kapışırken göz ucuyla Flash ı takip etmesiydi.

    Geri kalan her sahnesi unutulası.

    Evet katılıyorum hocam, Flash sahnesi gerçekten bence en iyi sahneydi filmdeki.

  • şu travesti kılıklı joker izlemeyeceğiz hiç değilse bu güzel haber.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.