Şimdi Ara

SİGARAYI BIRAKMAYI İSTEYENLER (Batan gemideki tiryakilere yardım edin..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tiryakiler bugünlerde bir panik içindeler. Toplumda bir değişim olduğunun farkındalar. Bugün artık sigara içmek tiryakiler arasında bile anti sosyal bir alışkanlık olarak görülüyor. Olayın sona yaklaştığının da farkındalar.Milyonlarca tiryaki sigarayı bırakıyor ve diğerleri de bunun bilincinde.

Ne zaman bir tiryaki batan gemiden kaçsa,geride kalanlar kendilerini kötü hissederler.Tiryakiler bir kağıda sarılmış kuru yapraklar için o kadar para vermenin ,onları yakıp kansere yol açan katranlı maddeleri ciğerlerine doldurmanın gülünç olduğunu içgüdüsel olarak bilirler. Hala bunun saçma olmadığını düşünüyorsanız yanan bir sigarayı kulağınıza sokmaya çalışın ve kendinize aradaki farkı sorun. Tek fark bu şekilde nikotin alamamanızdır.Ağzınıza sigara koymaktan vazgeçebilirseniz nikotine gereksinim duymazsınız.

Tiryaki sigara içmesine hiçbir mantıklı bir açıklama getiremez fakat eğer başkaları da içiyorsa kendisini o kadarda aptal hissetmez.

Tiryakiler alışkanlıkları hakkında sadece başkalarına değil kendilerine de yalan söylerler.Buna zorunludurlar. Özsaygınlıklarını tamamen yitirmemek için beyin yıkama gereklidir. Alışkanlıklarını hem kendilerine hem başkalarına karşı haklı çıkarmak gereksinimi duyarlar.Bu yüzden sürekli sigaranın aldatıcı avantajlarının reklamını yaparlar.

Tiryaki sigarayı ‘’irade yöntemi’’ ile bırakmaya çalışırsa sürekli bir şeyden yoksun olduğu duygusuna kapılır ve yakınır. Bu diğer tiryakilere kendilerinin sigara içmeye devam etmekle ne kadar haklı olduklarını doğrulama şansı vermekten başka bir şey değildir.

Bir tiryaki sigarayı bırakmayı başardığında sağlığına zarar vermeye ve gereksiz para harcamaya son verdiği için mutludur. Fakat bunun için kendini haklı çıkarmaya çalışmaz. Unutmayın tiryakiler korku yüzünden sigara içerler ve sigara içmemenin avantajlarını görmezden gelirler ve kafalarını kuma sokarlar.Ancak sigarayı bırakmaya niyetlendiklerinde bununla ilgilenirler.

Siz dahil tüm sigara içicilerinin sigarayı şu şekilde bırakması için sihirli bir metot olduğunu farz edin;

· ANİDEN

· SÜREKLİ

· İRADEYİ KULLANMADAN

· SÜREKLİ TEKRAR İÇME İSTEĞİNİN YARATTIĞI SEMPTOMLAR OLMADAN

· KİLO ALMADAN

· HIZLI ETKİ GÖSTEREN ŞOK TAKTİKLERİ,İLAÇLAR,BANTLAR VE BAŞKA ARAÇLAR KULLANMADAN

Farz etmeye devam edelim;

· BAŞLANGIÇTA KENDİNİZİ BEZGİN,YOKSUN VE BERBAT HİSSETMEYECEKSİNİZ

· SOSYAL HAYATTAKİDURUMLARDAN HEMEN DAHA FAZLA KEYİF ALMAYA BAŞLAYACAKSINIZ

· KENDİNİZE GÜVENİNİZ ARTACAK VE STRESLE BAŞA ÇIKMAK DAHA KOLAY OLACAK

· DAHA KOLAY KONSANTRASYON SAĞLAYACAKSINIZ

· HAYATINIZIN GERİ KALAN KISMINDA KENDİNİZİ ÇEŞİTLİ DURUMLARDA ORTAYA ÇIKAN BİR SİGARA DAHA YAKMA İSTEĞİYLE SAVAŞIRKEN BULMAYACAKSINIZ

· SİGARAYI BIRAKMAYI SADECE KOLAY BULMAYACAKSINIZ,AYNI ZAMANDA BU BIRAKMA PROSESİNDEN SON SİGARANIZI SÖNDÜRDÜĞÜNÜZ ANDAN İTİBAREN KEYİF ALMAYA BAŞLAYACAKSINIZ.

İçinizde biraz olsun sigaradan kurtulma isteği varsa lütfen Allen Carr’ın ‘’Sigarayı bırakmanın kolay yolu’’ adlı kitabını okuyun. Gerçekten işe yaradığını görünce kitabın yazarına hergün içinizden teşekkür edeceksiniz ve gerçekten sigara içen ya da içmeyen değer verdiğiniz insanların bu kitabı okumalarını sağlamak için elinizden geleni yapacaksınız. Kitabı D&R da bulabilirsiniz sanırım başka dağıtıcılarda yok baskısı da D&R a ait. Umarım sigarayı ve içinde nikotin olan hiçbir ürünü kullanmadığımız tertemiz bir hayat hepimizin olur. J

• Sigara içmeye devam eden arkadaşların başlığı görünce ne kadar endişe duyduklarının farkındayım. Korkacak hiçbirşey yok sigarayı bırakmanın bu kadar kolay birşey olduğunu bilsem çoktan bırakırdım diyeceksiniz sadece..Kabullenin arkadaşlae bağımlılığınızı bu ciddi bir madde bağımlılığı nikotin maddesine karşı bir bağımlılık. Kurtulun bu tutsaklıktan. Ben kurtuldum günde 2 pakete yakın sigara içiyordum bir gün de sıfıra düştüm son sigarayı küllüğe öyle bi bastım ki aklımda tek birşey vardı KOLAY DA OLSA ZOR DA OLSA BU PİSLİKTEN KURTULUCAM dedim kendi kendime. 13 yaşında düştüm bu sinsi tuzağa şu an 22 yaşındayım ve bugüne kadar bi çok kez bırakmayı denedim.. hep başarısız oldum.. ama birisi birgün bana bu pislikten kurtulmanın yolu sadece bir kitap deseydi şaka yaptığını ya da dalga geçtiğini sanardım..

Kesinlikle kitabın satış oranı artsın maksatlı bi reklam topiği değildir. Kitabın yazarını baskıcısını ne bilirim ne tanırım ama kitabın yazarına büyük bir minnet duyuyorum o kadar. Kitabın fiyatı sadece 2 paket sigaraya verdiğimiz para kadar arkadaşlar Lütfen bu çağrıma kulak asın herkes kurtulsun sigara tuzağından onca paramızı kendimizi sistemli olarak zehirlemek için harcamayalım inanın o kadar parayı sokağa atsak sigara içmesek kendimize daha büyük faydamız olur.

ERTELEMEYİN ARTIK DOĞRU GÜN HEMEN İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ GÜN. BUGÜN.. sigarayı bırakmaya karar verin ve şu kitabı alıp okuyun kitap bitene kadarda sigaraya devam edin.. işe yaradığını göreceksiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara bırakmak isteyen gelsin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.