Şimdi Ara

Star Citizen'in hikaye modu Squadron 42, yakın bir tarihte çıkmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  



    Star Citizen'in hikaye modu Squadron 42, yakın bir tarihte çıkmayacak



    2012 yılında duyurulan ve hala geliştrime aşamasında olan Cloud Imperium Games'in Star Citizen isimli oyununun hikaye modu olan Squadron 42'nin gelceği ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı ve oyunu yakın zamanda bekleyenler için üzücü bir haber olduğunu söylemek gerek.



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077 için 1.06 yaması yayınlandı; kayıt dosyalarının bozulma sorunu düzeltildi



    Fazlasıyla güçlü bir oyuncu kadrosunun bulunduğu ve vaatlerin çok büyük olduğu Squadron 42'yi ne yazık ki yakın bir tarihte göremeyeceğiz. Oyunun geliştirici stüdyosu Cloud Imperium Games kurucularından olan Chris Robert, oyunu hatalı bir şekilde yayınlamak istemediklerini, Cyberpunk 2077'nin düştüğü hataya düşmek istemediklerini belirtti.



    Ayrıca Chris Robert, oyunun çıkış tarihini de oyunun bitimine gerçekten yaklaşıldığında ve bu tarihe ciddi bir şekilde güvendiklerinde açıklayacaklarını söyledi. Aynı şekilde geliştirici ekip tamamen emin olana kadar bir oynanış görüntüsü de göremeyeceğiz. Normalde 2020'nin ikinci çeyreğinde oyunun beta aşamasına geçmesi bekleniyordu ancak geçtiğimiz yıl betanın 3 ay kadar ertelendiği söylenmişti. Şu anda oyunun hangi aşamada olduğu bilinmiyor. 



    Kısaca oyunun çıkması için daha en az 2-3 yıl olduğunu söyleyebiliriz. Umuyoruz ki gerçekten karşımıza fragmanlardaki gibi büyük bir oyun çıkar ve yine umuyoruz ki hatasız bir şekilde çıkar. 






    Kaynak:
    https://www.dsogaming.com/news/dont-expect-to-be-playing-star-citizens-single-player-campaign-squadron-42-anytime-soon/







  • 8 senedir teaser dışında yaptıkları bir şey yok en sonunda çıktığında da unutulup tarihe gömülecek gibi duruyor.

  • Şu andaki mevcut sürüm SC 3.12 Alfa çok güzel, herkese tavsiye ederim. Grafikler zaten çok mükemmel o nedenle biraz iyi bir ekran kartı istiyor, GTX 1060 üzeri. Bounty görevleri vs. çok hoş. Mining geldi, refine etme geldi, silahlar vs. bir sürü iyileştirmeler geldi. Çok odaklı çalışıyorlar malesef, o nedenle bir türlü çıkmıyor. Biraz da Alfa Beta oyunların kaderi bu.

    SQ çıkmasada olur, SC online halinin şekil almasa çalışması benim için daha önemli. Ama oyunda bu senamtikler kadar kalite, grafik ve mekanik olarak. Buglar ve eksiklikler var tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 24 Aralık 2020; 23:55:17 >
  • Adamlar Cd projectin yaptığı hataya düşmemek için çabalıyor, noldu 8 sene hype ettiniz ettiniz, adamları tehdite kadar gittiniz, apar topar çıkarttırdınız yarım yamalak oyunu, keyfiniz yerine geldi mi? Buglarla boğuşa boğuşa cyberpunk keyfini iyi çıkardınız mı? sq42 yapımcısı açık açık söyledi zaten sq42 ne zaman hazır olursa, ne zaman gold standart seviyesine gelirse o zaman çıkaracağız, diğer firmaların yaptığı hataya düşüp fanlar istiyor diye uyduruk baştan savma oyun çıkarmayacağız diye. Cyberpunk'u mahveden de sizin zihniyet oldu zaten.

  • belli ki son vurgunlarını yapmadan evvel zavallı ve acınası kerizleri biraz daha söğüşlemek arzusundalar.

  • Vurguncu tosun gibiler.

  • Giris 1000lira oyuna. Bir tane zubuk gibi gemi veriyor. Sigorta yoksa yeni gemi 60 dolar. Bu sekilde sogusluyo sizi. Beta oldugu icin yasal bir hakkinizda yok. Bu sistem islerine geldigi icin bu oyun hic bir zmn resmi yayinlanmayacak.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Gemi paketlerine göre değerlendirilmesi evet tuhaf geliyor insana ama bağış sistemlerini böyle kurguladılar, fazlasıyla kazandılar, fazlasıyla da kazanmaları gerekiyor bu oyun için. Zira kapsamı devamlı arttırdılar, altında da biraz boğuluyorlar. 60 dolar normalde oyunların fiyatı zaten. 1000 lira demek ve yermek saçma oluyor. 2012-13 gibi 65 dolara Origin 300i aldım. Bir çok aşamasını gördüm oyunun. Çok mutluyum zira gelişime tanıklık ettim. O zamanlarda dolar da düşüktü tabii. 45 dolarlık bir alt paketi de (Aurora) bir arkadaşım aldı misal. Benim pakette 3 aylık sigorta, bir sürü eşantiyon, hem SQ42 hem SC erişimi gibi imkanlar var.

    Çoğu kişi şunu atlayarak Scam Citizen falan diyor. Adamlar yapabildiklerini her daim gösterdiler, ekleye ekleye ilerliyorlar ve oynanabiliyor da eklenenler zaten. Ayrıca youtube da çokça yayın yapıp çalışmalarını da şeffaf bir şekilde sunmaya çalıştılar. Başarısız olsalar da yol haritaları çizip önümüze koydular. 3. Çeyrek dedikleri 4. çeyrek sonuna sarkıyor ama yapılıyor. Ayrıntılı bir şekilde de çıkarmaya ve yapılan işleri detaylandırmaya çalışıyorlar. Bence takdir edilesi bir çalışma yöntemi gösteriyorlar. Bir yazılımcı olarak da yaptıkları şeyleri irdelemek, bunların anlatılması (Ah Bugsmashers şovu) çok güzel geliyor bana. (Aldığımda üniversite 2. sınıf falandım. Şimdi ise askerliğimi yaptım işe girdim, evlilik düşüncem olsa ona da girişmiş olacağım ve oyun tam sürüm olarak çıkmadı hala. Evet çoooook büyük kayıp. Evladıma bırakırdım oyunu en kötü :) )

    Neyse şaka bir yana daha dün gibi ilk olarak hangar modülü gelmesi, yarış kısmının entegrasyonu, silah denemesi, port olisar kısmının eklenmesi (inanılmaz takılmalar, server ın tüm nesneleri göndermesi ve işlenmeye çalışması vs) sonra eklenen ay ve gezegen kısımları, iniş noktaları, oynanış dinamikleri, gemiler, reworkler, mission giverlar. İleride de diyebileceklerimizin başında tam olarak persistent yapı, betaya geçiş, server meshing ile tüm oyuncuları aynı kısma eklemek gibi gibi. Tabii bir de şu an başarısız olan npclerin düzelmesi :)

    Tabii bir de Crytek ile olan bir dava da vardı onu takibi bıraktım ama :/





  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Aurora-MR-Starter-Pack-Holiday-2020-Warbond

    Aurora MR 40.5$ package hali , 305 TL civarı ediyor. Oyun içinden alabiliosun diğer gemileri. Şimdi bir etkinlik var o etkinlikle buradaki ufak gemilerin çoğun alabiliyorum şu an.
    Dolar bazlı bakınca evet ülkemiz için bu da çok evet, ama $ ve € bazında bakınca onalr için hiç bişi.

  • yimmasabi kullanıcısına yanıt

    Vay be zamanında 45$ vermiştim, 2015'te o zaman dolar 2.67 falandı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 25 Aralık 2020; 21:28:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.