Şimdi Ara

AirPods Max ilginç güç tasarrufuyla dikkat çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AirPods Max ilginç güç tasarrufuyla dikkat çekiyor



    Apple’ın kendi markasındaki en pahalı kablosuz kulaklığı olma ünvanına sahip AirPods Max pek çok önemli teknolojiyi bünyesinde barındırıyor. Bununla birlikte bir güç tuşunun olmaması Apple’ı farklı güç tasarruf yöntemlerine yöneltmiş.



    AirPods Max güç yönetimi nasıl



    AirPods Max kulaklık modelinde bir güç tuşunun olmaması kullanıcıların ihtiyacı olmadığı zaman kapatma veya belirli bir süre bekledikten sonra otomatik kapanma imkanını ortadan kaldırıyor. Bu durumda sürekli bir enerji tüketimi endişesi doğuyor.



    Ayrıca Bkz.Elektrikli ve hidrojen yakıtlı araçlar öncelikli yatırım kapsamına alındı



    Apple yeni ürünüyle ilgili teknik dökümanlarını güncelledi ve kulaklığın nasıl bir güç tasarruf yönetimi uyguladığını detaylı olarak anlattı. Bilindiği üzere kulaklık tek şarj ile 20 saate yakın kullanım süresi sunuyor ve hızlı şarj ile de kısa sürede 1.5 saatlik ekstra kullanım süresi sunacak kadar bataryayı dolduruyor.



    AirPods Max kulaklığını iOS cihazlarınız üzerinden takip ettiğiniz için batarya durumu hakkında sürekli bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Bununla birlikte iki farklı tasarruf modu ile kulaklığın uzun süreler kapanmaması sağlanıyor.



    Kulaklığı bir yüzeye koyarak 5 dakika hareketsiz bıraktığınızda standart güç tasarrufu devreye giriyor. Bu modda Bluetooth ve Cihazımı Bul açık tutuluyor. Eğer 72 saat boyunca kulaklık kullanılmazsa bu kez ultra tasarruf moduna geçiliyor ve tüm fonksiyonlar kapatılıyor.



    Akıllı Kılıf aksesuarında ise kılıfa koyduğunuz anda standart tasarruf modu aktif oluyor. Yine 18 saat kılıf içerisinde kalırsa bu kez ultra tasarruf modu devreye giriyor. Böylece batarya bitmemiş oluyor. Önümüzdeki dönemde Apple’ın mevcut fiziksel tuşlara açma-kapama ile ilgili bir fonksiyon atayıp atamayacağı merak konusu.




    Kaynak:https://www.slashgear.com/with-no-airpods-max-power-button-heres-how-apple-handles-battery-life-18651782/







  • Teknolojide devrim kulaklığa on/off tuşu ekledik

  • Boynuna indiren bir kişi hareketli olacağı için şarjı normal akacak anlaşılan. Kullanmadığı her an bir yüzeye ya da kılıfa koymak zorunda olmak anlaşılır gibi değil ebıl
  • aman tanrım inanılmaz bir teknoloji....güç tasarrufu sağlıyoruz.

  • Kilifi kullanmak zorundasiniz aleti kapatmak icin, tum inceleme yapanlar bunu soyluyor. O yuzden boynunuzda gezdirime sansiniz yok sarji cabuk bitiyormus. Bence hic dusunulmemis bu olay. Cok mantiksiz geldi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mck94 -- 19 Aralık 2020; 12:51:24 >
  • Sırf farklı olacağız diye saçmalamislar yine yap güç tasarrufunu ama köy yani basit bir düğme işte aç kapat
  • Çok beğendim kulaklıkta açma kapama tuşu bana da saçma gelirdi bazen unuturdum kapatmayı

  • Daha çok absürd fiyatıyla saçma eksikleriyle dikkat çekiyorhttps://www.youtube.com/watch?v=JknhhxhotxM&feature=youtu.be

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.