Şimdi Ara

Yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunundan video yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunundan video yayınlandı



    Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BioWare'in yaptığı iki yeni oyundan kısa videolar paylaşıldı. Oyunlardan ilki Dragon Age'in yeni oyunu, diğeri de Mass Effect'in yeni oyunu.



    Ayrıca Bkz.2020'nin en iyi oyunu The Last of Us Part II seçildi



    Daha önce The Game Awards'ta videosu paylaşılacağı açıklanan yeni Dragon Age oyunundan kısa bir video paylaşıldı ancak ne yazık ki oyuna dair çok fazla detay açıklanmadı. Çıkış tarihi de ne yazık ki bilinmiyor. Video için yazılan tanıtım yazısı şöyle: 



    "Dragon Age dünyasının yeni bir kahramana ihtiyacı var, Thedas'ı tehdit eden kötü güçleri alt edebilecek birine. Dragon Age'in bir sonraki bölümünde keşfedeceğiniz bazı yeni konumlara ve yanınızda savaşanlara ilk kez göz atın."





    Yeni Mass Effect oyunundan da kısa bir video paylaşıldı ancak ne yazık ki yine bir detay açıklanmadı. Oyunun şu anda gelişim sürecinin erken aşamalarında olduğu biliniyor. Oyunu geliştiren ekip, ana üçlemeyi geliştiren eski geliştiricilerden oluşuyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.











  • Dragon age heyecanlandırdı ama mass effect bir önceki felaketten sonra artık umut verici değil
  • mass efect daha çok heyecanlandırdı aslında, videodaki liara tsoni ve bulduğu sanırım shepperdın zırhının bir parçası eski karakterler ile ilgili bir oyun olursa bence güzel olur.

  • Mass effect andromeda'dan sonra galaksimize geri mi dönüyor? Andromeda'nın sonunda yapılan keşif ile mi ilgili? Mass Effect hikayesi gerçekten heyecan verici.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.