Şimdi Ara

Samsung, Android 11 tabanlı One UI 3.0'ın temel özelliklerini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google, Android'in en son sürümünü halka açık bir şekilde yayınladıktan sonra Samsung, cihazları için Android 11 tabanlı One UI 3.0'ı duyurdu. Eylül ayında Samsung, Galaxy cihazları için yeni Android 11 tabanlı One UI 3.0 beta yazılımını duyurdu. Kısa süre sonra ise, beta yazılımı Güney Kore'deki Galaxy S20 cihazlarına sunulmaya başlandı.



    Daha sonrasında ise Samsung, ABD ve Hindistan gibi çeşitli popüler pazarlarda Galaxy S20 üçlüsü ve Note 20 ikilisi için One UI 3.0 beta programını genişletti. Çok sayıda beta güncellemesinin ardından One UI 3.0'ın kararlı sürümü bu ay küresel kullanıma sunulabilir. Samsung bu yeni kullanıcı arayüzünün temel özelliklerini açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Samsung, tüm Galaxy cihazlarınızı bulmanızı sağlayan SmartThings Find'ı kullanıma sundu



    Android 11 tabanlı One UI 3.0 temel özellikleri





    Samsung, kullanıcıların müzikleri ve videoları arasında geçiş yapmasını kolaylaştıran gelişmiş bir hızlı paneli vurguluyor. Ayrıca, geliştirilmiş bildirim paneli ile de, telefon kilitliyken bile bir bakışta daha fazla bilgiye erişebileceksiniz ve birden fazla uygulamadan gelen mesajları tek bir noktada kolayca kontrol edebileceksiniz.





    Samsung, Multi-Active Window ile kullanıcılar, ekranı üçe bölerek aynı anda üç farklı uygulamaya erişim sağlayabilecekler. Bu özellik Galaxy Z Fold 2'de zaten mevcuttu ancak şirket bu özelliğe bazı ayrıntınlar eklemiş. Multi-Active Window, Galaxy Z Fold 2 haricinde Galaxy Fold, Galaxy Tab S7 ve S7 +'da kullanılabilecek.





    Çift Ön İzleme ve Arka Kamera Özçekimi kameralara daha fazla işlevsellik katacak. Bu özellik de mevcut olarak Galaxy Z Fold 2 kullanılabiliyor ve lansmandan sonra Galaxy Fold kullanıcıları da bu özelliklerden faydalanabilecek.





    One UI 3.0 yazılımı ile Samsung, Good Lock'a yeni özellikler ekleyecek. Wonderland, telefonun hareketine tepki veren ve hareketli duvar kağıtları oluşturmanızı sağlayacak, Pentastic, S Pen Air komutları üzerinde daha fazla kontrol sağlayacak ve işaretçiyi ve ilişkili ses ayarlarını özelleştirmenize olanak tanıyacak.





    One UI 3.0 ile tam ekran görüntülü görüşmeler yapabileceksiniz. Ayrıca görüntülü görüşmeleri daha eğlenceli ve keyifli hale getirmek için yüz ifadelerinizi taklit eden AR emoji maskelerini kullanabileceksiniz.



    Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_highlights_some_of_the_new_one_ui_30_android_11_features-news-46065.php







  • Bunların neresi yeni özellik.
    Zaten senelerdir var olan bir şeyi, yeni bir şeymiş gibi sunmaları adamı iyice delirtir.Hiçbir halt yok.

  • İnsanlara gerekli olabilecek tüm özellikler barındıktan sonra adroid olsun ios veya microsoft yazılımları olsun. İllaki yenilik yapmak zorunda değiller şu sıralar yapabilecek yenilik olmadığından kısır döngüdeler. Tek beklenti performans ve pil artışı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senkron2 kullanıcısına yanıt

    Pil tamamda performans ne ?? Zaten her şey pc gibi hızlı çalışıyor daha fazlası olsa olsa sentetik test artışı olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar özelliği getirdin. Ya batarya?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelsede kullansak...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayret daha widget getirmemişler.

    Pardon 10 yıl olmuş bu inoveyşın çıkalı xD

  • Samsung arkplan uygulama yönetimi konusunda daha agresif ve etkili geliştirmeler bekliyoruz. Tüm Android cephesinden beklenti bu aslında. Uygulama geliştiricileri de artık çöp gibi kod yazıp telefonları zorlamayı bırakırlar böylece. Kameralar 2-3-4-5 diye mantar gibi artarken, işlemciler, hafızalar sürekli yükselirken batarya teknolojisi çok gerilerde kaldı. Hızlı şarj bir çözüm değil, aksine bataryayı yıpratıp daha kısa sürede eskiten zararlı bir şey. Bize hızlı şarj değil sabah şarjdan alıp akşam tekrar takana kadar rahatça kullanabileceğimiz cihazlar lazım. Günlük bekleme süresi de dahil 7-8 saat ekran süreleri gerekiyor bunun için. Tabi boş telefonda değil, en çok kullanılan mesajlaşma, sosyal medya, video izleme, müzik dinleme, web gezinme uygulamaları yüklü olarak.... Sentetik testlerle kullanıcıları aldatmanın kimseye faydası yok.

  • palamutix P kullanıcısına yanıt
    Dostum okuduğunu anlamadığını görüyorum. Herkes bıraktı yeniliği farklılığı pil ve performansa bakarak model değiştirmeye başladı anlamında yazılan bir cümle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkron2 -- 3 Kasım 2020; 10:15:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberi okudum çoğu sey fold lar icin gelmiş zaten hani yeni ozellikler ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung Arayüz Tasarlayacağına Cihazlarındaki Gereksiz Kaynak Tüketen Yazılımları Kaldırsa Hatta Bunları Play Store dan Yüklemek Bizim Tercihimize Bırakılsa Zaten Telefonlar Yeterince Hızlı Olur. Yüklü Gelen Çöplerle Cihazlar Dolup Şişiyor

  • Pil sorununa da bir çözüm getirilebilse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların hepsi grafik üstüne animasyondan ibaret çok büyük bir avantaj sağladıklarını düşünmüyorum

  • S20 geldi s10 ne zaman gelecek

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.