|
Bildirim
|
mevcut nesile sonradan çıksın o zaman her seferinde konsolların ceremesini PC oyuncuları çekmek zorunda mı? shadow of mordor da aynı şekilde sonradan çıkmıştı bu da öyle olabilirdi
|
Hep demedik mi bu konsollar oyun dünyasının gelişimi için tam olarak büyük bir engeldir. |
CDPR büyük hata yaptı hem hazır diyorsunuz ve ertelenmeyecek diyorsunuz hemde sözden dönüp erteliyorsunuz. Bazı yabancıların yorumlarını okudum adam yazmış söz verdiğiniz tarihte yıllık iznime ayrılacaktım tamamen bu oyun için izin almıştım beni mağdur ettiniz yazıyordu bu gibi pek çok insanı harbiden mağdur ettiler. Bu tarz olaylarla milleti soğutup, kredi harcıyorlar
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
konsollar yüzünden downgrade yedi zaten grafik olarak değil belki ama npc ve arka plandaki hareketlilik olarak bariz fark var eski trailerlar ile |
kesinlikle. zaten mevcut nesil için geliştirilen bir oyundu en başından beri. optimizasyonu batırdık diyemiyorlar tabi suçu cihaza atmak daha kolay. |
Hep demedik mi bu konsollar oyun dünyasının gelişimi için tam olarak büyük bir engeldir. |
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Değil mi, yani sırf satışlarının %70 i mevcut nesil konsollarda olacak diye pc oyuncuları neden oyunu geç oynasın. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 28 Ekim 2020; 18:15:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |