Şimdi Ara

Xbox Series X|S – 14 Dakikalık Tanıtım Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Microsoft, Xbox Series X ve Xbox Series S için 14 dakika uzunluğunda bir tanıtım videosu yayınladı.

    Kullanıcı arayüzünden geriye uyumluluk sistemine, Hızlı Devam Etme özelliğinden kontrolcünün paylaş tuşuna kadar yeni nesil Xbox konsolunu elinize aldığınızda nasıl bir deneyimle karşılaşacağınız gösteriliyor.
     
    Xbox Series X 8299 TL / $499 / €499 ve Xbox Series S 5399 TL / $299 / €299 fiyattan 10 Kasım'da dünya genelinde piyasaya sürülecek.
     
    Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Konsollar hakkında daha fazla bilgi için resmi sitelerini ziyaret etmeyi unutmayın. (X, S)








  • Dünyanın en iyi konsolu olsa nolucak? Xbox Series S o gücü engelledi ısrarla üstüne basa basa söylemeye devam edicem çünkü aynı şeyi bir geliştiricide söyledi.O konsolda Eski nesil Oyunları 60 Fps 4K görürler ama asla bir God of War veya Last of Ous kalitesinde devrimsel seviyede oyunlar görmiyecekler.Eski nesil grafikleri oyunlarıda bir zahmet 60Fps ve 4K da çalıştırsın yani.Adamlar Halo İnfinty de açık açık beyan ettiller zaten.
  • Dünyanın en iyi en hızlı konsolunu yapıyorsun eyvallah ama çıkış oyunu yok tanıtılan oyunlara bak , gamepass olmasa kimse yüzüne bakmaz konsolun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 15 dakikada 3 dakika

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en iyi konsolu olsa nolucak? Xbox Series S o gücü engelledi ısrarla üstüne basa basa söylemeye devam edicem çünkü aynı şeyi bir geliştiricide söyledi.O konsolda Eski nesil Oyunları 60 Fps 4K görürler ama asla bir God of War veya Last of Ous kalitesinde devrimsel seviyede oyunlar görmiyecekler.Eski nesil grafikleri oyunlarıda bir zahmet 60Fps ve 4K da çalıştırsın yani.Adamlar Halo İnfinty de açık açık beyan ettiller zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xbox 360'taki eski arayüze benziyor

  • Revrains R kullanıcısına yanıt
    Ya he he kendinizi kandırmaya devam edin dediğin şey anca Xbox Series S devre dışı bırakırsa olur onuda bu saatten sonra yapmaları çok zor adamlar yatırım yaptı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt
    Ediyorsan et senin hakaretini tınlamam bile.Bir Oyunun 1080p 60Fps olup olmamasını takmıyorum Oyunun kaliteli olup olmamasını takıyorum.Bu iş hakkında zerre ufak bilginiz olmadığı apaçık ortada.Bir Oyun 60 fps veya çözünürlük değeri o Oyunun yeni nesil Oyun olduğunu gösteren birşey değil bunu anlamayan adamla tartışmaya girmem bile.Halo İnfinty nin o çöp grafiğini 4K 60 Fps oynadımı kimse kudurmayacak emin ol buna.Millet ps5 god of War Ragnarok oynurak keyif alacak sizde kendinizin kandırmaya devam ediceksiniz xbox şöyle 60 fps oyun oynattı die.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Tamam yavrum hadi git gow oyna çünkü oynamaya tek değer oyun o nereden mi biliyorum oynadım bitirdim iki konsoluda alacak param varken kusra bakma fanboyluk yapmıyorum ama bir oyundada 620(ön sipariş)türk lirası verecek kadar gözüm kör olmadı on sipariş bitip çıkış yapınca artık bi 700 lira oyun olur sizde keyifle översiniz oyunu kötüde çıksa sonuçta o parayı ödesem bende överim hatta övmek zorunda kalırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt
    Para konusu beni ilgilendirmiyor.Bu Ülke ekonomisinin iğrenç olması bu Ülkeyi yönetenlerin suçu.Gof of War kaliteli bir Oyun Yılın ödülünü RDR2 den kaptı.Senin fanboy olduğun daha belli oluyor bu yorumundan.İsteyen istediğini alır oynar kimseyi ilgilendirmez ama gerçekler hiçbirzaman değişmez sizin gibi gerçekleri göz arda edenlerden değiliz.Doğru neyse odur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.