Şimdi Ara

Bilal Erdoğan: PlayStation ve Xbox Herkesin Alabileceği Şeyler Değil Elbette

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
24.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
474 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Yurt dışında $499.99 / €499,99 olan yeni nesil oyun konsolları ülkemizde vergilerden dolayı 8300 TL'den satışa sunulacak ve Bilal Erdoğan tarafından belirtilene göre PlayStation ve Xbox konsolları herkesin alabileceği şeyler değil.

    Hakkı Alkan ile röportaj gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan şöyle belirtti:
     
    "Teknolojiye sadece şuyum da olsun buyum da olsun gözüyle değil de hayat kalitesini artırmak, daha verimli hale gelebilmek açısından baktığınız zaman, tabii gönül istiyor ki gençler teknolojiye bu tarafından baksa ve sadece bir eğlence unsuru olarak görmesin." 

    "Herkes bir PlayStation'ı olsun ister, bir Xbox'ı olsun ister. Herkesin de alabileceği şeyler değil elbette, Türkiye'nin fiyatlarında."
     
    "Şimdi bilgisayarın var mı? Tabletin var mı? Akıllı telefonun var mı? O da yetmez güzel bir oyun konsolun var mı? Biz evimize çamaşır, bulaşık makinesi geldiğini hatırlıyoruz. Büyük olay. Şimdi bulaşık, çamaşır makinesi değil başka şeyler… Ülkenin gelir düzeyi arttıkça aradaki mesafeyi kapatmaya çalışacaksınız. Mesafeyi kapattıkça yeni teknolojik ilerlemeler olacak. Sanırım burada püf nokta bizim ortaya teknoloji ürünü koymamız. Onların Türkiye piyasasından dünyaya yayılması ve Türkiye piyasasında erişilebilir olmasını sağlayabilir. Çocukların teknolojiye ilerleyecekleri, gelişecekleri bir alan olarak bakmaları lazım."
     
    Röportajın tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Bilal Erdoğan: PlayStation ve Xbox Herkesin Alabileceği Şeyler Değil Elbette

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraları yıkılır... ama haklı yere yıkılır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Linç sebebi.

  • Bilal Erdoğan: PlayStation ve Xbox Herkesin Alabileceği Şeyler Değil Elbette
  • 2023 de iktidar olmak isteriniz ama herkes olamaz :)) Laflara bak ya çamaşır bulaşık diyor gkfmdmdm. Bunları göndermek lazım artık uyanmak lazım..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • O kadar haklı ki ama beyin lazım anlamak için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş hadi mercedes bmw ile işimiz yokmuş tamam da kutu kadar aletle de işimiz olmasın mı onu niye alamıyoruz?
  • Video oyun oynamak artık lüks bir tüketim oldu Bilal Erdoğan: PlayStation ve Xbox Herkesin Alabileceği Şeyler Değil Elbette  acilen vergilere bir düzenleme gelmesi gerekiyor en azından bu sektör için, insanlar video oyun oynayarak stres atıyor bunun elimizden alınması doğru değil. Bilal Erdoğan: PlayStation ve Xbox Herkesin Alabileceği Şeyler Değil Elbette 

  • Ulen kimlere kaldık. Ah ki ne ah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 23 Ekim 2020; 15:43:10 >
  • eskiden araba herkesin alabileceği bişey değildi, sonra iphone oldu, şimdi ps5.. yakında hamburger herkesin yiyebileceği bişey değil diyip soğan ekmek yeriz heralde. neyse ver mehteri

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kardeş gel seninkiler yine dalga geçiyor. 500 birimlik oyuncak ulaşılamaz olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 24 Ekim 2020; 12:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki bir b.k yaptılar her yeri kapatın vergileri yüz kat artırın üretim sıfır sonra konsollar herkesin alabileceği şeyler değil şaka gibi amerikada 500 birim beleş nerdeyse utanmadan çıkıp salak saçma açıklamaları yapmaya devam ediyorlar adamlar orda bin birime giden araba alıyor bizim burda 8 takla atmış 1999 model araçlar 35 bin birim ne diyim bide eski kafayla düşünmeye devam ediyorlar eskiden bilgisayar mı vardı sanki kendileri buldu çamaşır makinası gelince seviniyorduk ya sizin ben kafanızı s........ son olarak ülkenin gelir düzeyi hep artıyor yav ama bizim artmıyor kıyamet alamet yalanınızı seviyim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sonra niye gençler bize oy vermiyo
  • Biz hiçbir şey almamalıyız herhalde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arrastra

    eskiden araba herkesin alabileceği bişey değildi, sonra iphone oldu, şimdi ps5.. yakında hamburger herkesin yiyebileceği bişey değil diyip soğan ekmek yeriz heralde. neyse ver mehteri


    Diyanetin başındaki ne diyor fakirlik allaha yakın olmaktır ama çıkışta son model mercedese binip gidiyor şaka gibi ülkeyiz diyanet askeriyeden daha fazla para alıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İbrahim770 haklı haksız değil lakin şu anda bu şekilde ifade etmesi insanı çileden çıkartan bir durum. 400 dolar olan bir teknolojik cihaz ülkeye girdiğinde iki katı fiyatına çıkıyor. Sorun burada var. Yoksa tabii ülke olarak teknoloji alaninda ürünler ortaya çıkartabilsek çok güzel olur çokta iyi olur lakin önümüzdeki 7-8 yıllık dönemde bu sadece hayal olarak kalacaktir. Diğer bir türlü katılmadığım konuda şu bu elitizm nerden geliyor yani. Herkese göre bir şey değilmiş.
  • Bunlara ve destekçilerine göre, halka, telefon lüks, oyun lüks, tatil lüks, çamaşır-bulaşık makinası lüks. Ben artık halka lüks olmayan neyi layık görüyorlar çözemez oldum..

  • Özelden mesaj atıyorsun, cevap alma özelliğin kapalı, maksadın laf atıp aklın sıra insanları kızdırmak veya düşüncelerini küçümsemek herhalde. Forum böyle konuları tartışacağım bir yer değil, kendiniz bu masturbasyonu burada yapmaya devam edebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düşünsene bunlara oy verıyorsun destekliyorsun...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.