Şimdi Ara

Demon's Souls Remake Performans Modunda 1440p 60FPS Çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Digital Foundry, Demon's Souls Remake için geçtiğimiz haftalarda Sony sunumunda yayınlanan oynanış fragmanını analiz etti.
     
    Fragman PlayStation 5 üzerinden kaydedilmiş ve görüntüler 1440p çözünürlükte 60 kare hızında çalışıyor. Digital Foundry bu değerlerin oyunun performans modundan olduğunu belirtiyor.
     
    Oyunda ayrıca görsel modu olacak ve bu modun da 4K çözünürlükte 30 kare hızında çalışması bekleniyor.
     
    Demon's Souls remake'in çıkışına daha neredeyse bir buçuk ay var ve fragman oyunun final sürümüne ait değil. Değerlerin değişebileceğini unutmayın.
     
    Demon's Souls remake 12 ve 19 Kasım'da $69.99 / €79.99 fiyattan PlayStation 5 için çıkacak.

    Videoda ayrıca PlayStation 3 versiyonu ile karşılaştırılıyor. Aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.








  • Öyle bir nesil yetişiyor ki, anlamamak için muazzam bir çaba sarf ediyorlar. En yakın örnekle 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatmak lazim.

    PS3 den PS4 e geçerken sadece çözünürlük mu arttı, oyunlar aynı grafik kalitesi ile mi geldi? Eğer PS3 kalitesinde gelseydi oyunlar çözünürlüğün arttığı bir nesil olacaktı. PS5 oyunları da doğal olarak grafiksel olarak PS4 oyunlarından bir nesil ileride olacak ve bir PS5 oyununun çözünürlüğü düşük olsa da, PS4 oyunundan çok çok daha iyi görünecektir. Ki çözünürlük grafikte her şey demek değildir, belki zurnanın son deliği olabilir.

    Bunun aksini iddia eden birisi 480p bir fotoğrafla, 8K çözünürlükte PS3 dönemine, PS4 dönemine ait bir oyunun görüntülerini karşılaştırsın, cevabını alır. Ama ben gayet iyi biliyorum ki, bu gözü doymazlarin biri gidecek, başka biri gelecek ve hani 4k60 fps diye ağlayacak.

    Zevksizlik ve cehalet abidesi bir nesil...
  • 4k 30fps böyke bir oyun içinse. 4k 60fps yalan olur :/
  • AC Valhala nasıl 4k 60 fps çalışacak ?
  • Daha ilk Exclusive oyunda 4K60 veremiyorlarsa sıkıntı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam oranında fps artışı olmamış anlaşılan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her yeni nesile geçişler de ki en büyük yalan bunlara artık inana varmı hele ki ubisoft optimasyon özürlüsü oyunların da 4k 60 fps yalanı gül gül öldüm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben bu seferki konsol neslinin çok zorlama olduğunu düşünüyorum. rtx, ssd, 4k gaming ne kadar olmasa da olur denecek şey varsa yeni nesil konsollarda övüle övüle anlatıldı. rtx mesela inanılmaz abartılıyor, hiçkimse oyunun içine girince gölge yumuşaklığına ışığın ne kadar gerçek olduğuna dikkat etmiyor. ssd desen zaten oyun 10 saniye erken yükleniyor ee yani? nesil atlatacak bir şey mi bu? ayrıca last of us 2, rdr2 görselliğindeki oyunlar zaten ps4te 30 fps çalışabiliyorken ps5te 4k30 fps nedir? aynısının büyük ekranlısını mı oynayacak millet? bu nesil tam bi balon
  • 400 dolarlık cihazda dehşet grafiklerle 1440p/60 fps oyun yapmışlar hala bıdı bıdı, 4K olsa 8k istersiniz bu sefer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun betası için böyle bir performanstır umarım yoksa büyük hayal kırıklığı olur ps5 in gücü
  • RTX 2080 ti dahi bazı oyunlarda 4k 60 fps veremiyorken ps 5' in 4k 60 fps diye pazarlanması yalandan başka bir şey değildi zaten. En iyi ihtimalle 1-2 sene bazı oyunlarda verir. Aynısını Xbox da series S tarafında yapıyor 1440p 60 fps verecek diye o da onu veremeyecek.
  • İlk oyunda 1440p 60 fps ise nesili 1080p 30 fps kapatır

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu nesil son konsol nesli 5yıl sonra cloud servislere yönelecek çoğu firma farkında sonyde herkesde farkında xbox tamamiyle saldı bu konsol işini son nesili izliyoruz
  • 4K30'u PS4 Pro da veriyor 😸😸😸

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vallahi kafalar pırıl pırıl, nesilden, nesile grafikleri değişmiyor oyunların, kaplamalar falan aynı, ışıklandırma aynı(?)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of us'ı 2K 30 FPS oynatan 4 TFlops'luk PS4 Pro'dan sonra böyle lineer bir oyundan Açıkça bi 4K 60 Beklerdim..Bana firmanın yeteneksizliği gibi geldi..
  • Aslında PS4 nesli birkaç yıl daha uzatılsaydı, Önümüzdeki yeni nesil konsollar çok daha hazır olurdu 4K için...Abi zaten şuan 30 Tflops'luk 3080'nin bile 4K 60 Fps çalıştıramadığı oyunlar var, Bazı oyunlardada DLSS açıp sanki 4K 60 FPS gibi gösteriyorlar...Açıkça söyleyim bence Gerçek 4K 60 FPS deneyimi sadece 3090'da mümkün olacak...Bakmayın şimdi eski nesil oyunlarda gösterdiklerine, Yeni nesil oyunlarda 3090'dan aşağısı 4K 60 vermez...Ondan dolayı konsolları çok yadırgamayın, Konsollar 500 dolar çapında verilebilecek en iyi donanımı veriyor zaten...Yeni nesil oyunlarda 4K 60 Fps hayal.. Yeni nesil Grafik+60 fps'nin 2K'da verilmesi benim için yeterli olur..Büyük ihtimal 4K'ya Upscale gibi şeylerde kullanacaklardır... Ben 1080p TV'de kullanacam valla bu sayede her zaman 60 fps alacağımı bilirim..
  • İnsanların bu, 4k takıntısını anlamıyorum. Konsoldaki ekran kartlarıyla hem grafikleri uçurup hem de 4k 60 FPS veremezsin. Yeni nesil olduğunu hissettirmek içinse yapımcılar mecbur FPS'den kısacak. 120 FPS lafları tamamen laf cambazlığı. Yeni nesilde de standart 30 FPS göreceğiz. 4k zaten şimdilik başlı başına lüks ve aşırı pahalı. RTX 3080 bile 4k'da zorla 60 FPS verebiliyor. Ki test edilen oyunlar da bu neslin oyunları. İleride çıkacak oyunlarda 4k'da ayar kısmaya başlanır. RTX 4000 serisi bile yeni nesil oyunlar karşısında 4k ultra ayarlarda 60 FPS'e ancak varacaktır. En iyisi 1080p'de kalıp doğrudan RTX 5000'i beklemek. O zamana ancak, özellikle bizim ülkedeki gibi insanlar için, 4k uygun hale gelir.
  • Exc. bir remake nasıl 4k/ 60 fps calısmaz aklım almıyor. Biz bu konsolu hızlı yükleme ve rtx için mi alıcaz? (tabi alabilirsek)
    Aynı oyun bir de xbox da calıssaydı da ne fark var görebilseydik.
  • Değerler değişmeyecektir. PS5’in 4K 60fps açacak donanım gücü olmadığını herkes biliyor zaten bu böyle devam eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 2k konsolu zaten abartılacak birşey yok bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.