Şimdi Ara

OnePlus, telefonlara yüklediği 'kaldırılamayan' uygulamalarla kullanıcıları bezdiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus, telefonlara yüklediği 'kaldırılamayan' uygulamalarla kullanıcıları bezdiriyor



    OnePlus akıllı telefonların, bir döneme uygun fiyat ve yüksek performansları nedeniyle damga vurduklarını söylemek yanlış olmayacaktır. Şirket hala yüksek performans sunan cihazlar üretiyor ancak maliyetler piyasaya hakim olan dev markaların modellerine yaklaşmış durumda. OxygenOS arayüzü, kullanıcıların OnePlus'ı seçmeye devam etmelerinin iyi bir nedeni olmaya devam ediyor, ancak son gelişmeler onu bile daha az çekici hale getirmiş durumda.



    Ayrıca Bkz.Tesla'nın otopilotu artık hız tabelalarını tanıyabiliyor



    Kullanıcılar kızgın



    Pek çok kullanıcı, göze yormayan minimalist tasarımı ve gereksiz uygulamaların olmaması nedeniyle OxygenOS'u seviyordu. Ama son zamanlarda durum kötüye gitmeye başladı ve bir dizi kullanıcı yazılımın gereksiz yere şişirilmesinden şikayetçi. Gerçek şu ki OnePlus, OxygenOS arayüzüne çoğu kullanıcı için gereksiz olan ve hiçbir şekilde kaldırılamayan uygulamalar eklemeye başladı. OnePlus Buds, bu uygulamaların en yenisi ve çoğu kullanıcının sahip bile olmadığı kablosuz kulaklıkla ilgili bir uygulama.



    OnePlus, telefonlara yüklediği 'kaldırılamayan' uygulamalarla kullanıcıları bezdiriyor



    Bir dizi kullanıcı, Google Play'deki otomatik uygulama güncelleme özelliği etkinleştirilirse, OnePlus'ın telefonlara gizlice ve zorla uygulama yüklediğini ortaya çıkardı. Ardında da kullanıcılar bu uygulamaların Google Play sayfalarını yorum bombardımanına tutarak, şirketin bu uygulamaya bir son vermesini istedi. Daha önce de Google, kullanıcılarını bu tür bir uygulama ile kızdırmıştı. Pixel Buds kablosuz kulaklıkların piyasaya sürülmesinin ardından şirket, yardımcı uygulamayı tüm Pixel akıllı telefonlara yüklemişti. OnePlus'ın konuyla ilgili olarak nasıl bir yol izleyeceği ise merakla bekleniyor.



    Kaynak:https://www.androidauthority.com/oneplus-buds-app-1154900/







  • Bende de oneplus var ve bende de yüklü şuan. Kendi kendine yüklemiş. Kaldırılamiyor da

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung dan beterleri varmış..

  • Başlık çok provakatif olmuş. Yüklenen uygulama bir adet, o da kulaklık desteği. Başlığı gören her gün bir şey yükleniyor zannedecek. Oneplus bu güne kadar kullandığım en az bloatware içeren android telefon.

  • pm uninstall -k --user 0 com.oneplus.twspods



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neronidas -- 6 Eylül 2020; 22:49:56 >
  • Öyle bir haber yapmışsınız ki bu işi sadece OnePlus yapıyor sanacak.

  • Belki akademik makale degil ama en azindan haberde yazilanlarin bir dayanagi olsa iyi olur. Haberde "Gerçek şu ki OnePlus, OxygenOS arayüzüne çoğu kullanıcı için gereksiz olan ve hiçbir şekilde kaldırılamayan uygulamalar eklemeye başladı." ifadesi geciyor. Referans verilen makalede boyle bir ifade yok. Bu o zaman sizin arastirmalarinizin sonucu. O yuzden en azindan kulaklik uygulamasi disinda kendiliginden yuklenen uygulamalardan bahsetmelisiniz.

  • Başlık biraz yanıltıcı evet ama pazarda yeri olmayan bir kulaklığın uygulamasının telefonuma zorla yüklenmesi de rezalettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç tane bu şekilde kaldırılamayan uygulaması var OnePlus'ın?

  • Samsung'ta da var :/

  • neronidas kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim bu komutla tam olarak kaldıramıyoruz. Sadece telefondan kalkmış gibi gözüküyor. Samsung’da denediğim için biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Oneplus kullanıyorum bende niye yok?

  • Oneplus 7t kullanıyorum telefonun en sevdiğim özelliği gereksiz uygulama olmaması ki var olan oneplus uygulamalarını da kaldırabiliyorum normal uygulamalar gibi bahsi geçen kulaklık uygulamasıda firmanın deneme yanılma yöntemidir bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de en rezil meslek topluluğu herhalde medyadır hiçbir ahlaki ilkeleri yok tamamen para odaklı iş yapıyorlar. Tabi ülkenin içinde bulunduğu vasatlıktan herşeyin herkesin nasiplendiği gibi medya da vasat olmaktan öteye gidemiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir OnePlus kullanıcısı olarak bezmediğimi beyan ederim. Haberi yazan arkadaş saçmalamış bayağı

  • 2,5 yıllık 5T kullanıcısıyım, böyle bşr uygulama görmedim. Bana niye yüklenmedi OnePlus, telefonlara yüklediği 'kaldırılamayan' uygulamalarla kullanıcıları bezdiriyor 


    Gerçi Oneplus Buds ım yok OnePlus, telefonlara yüklediği 'kaldırılamayan' uygulamalarla kullanıcıları bezdiriyor 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.