Şimdi Ara

Huawei Y9a tanıtıldı: Çentiksiz ekran, 4 arka kamera, 40 watt şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei Y9a tanıtıldı: Çentiksiz ekran, 4 arka kamera, 40 watt şarj



    Huawei bundan birkaç gün önce Çin pazarına yönelik Enjoy 20 Plus 5G akıllı telefonunu tanıtmıştı. Ancak Enjoy modellerinin uluslararası pazara daha sonra farklı isimlerle girdiğini biliyoruz. Bu sefer de aynı şey oldu.



    Ayrıca Bkz.Acıya insan cildi gibi tepki verebilen elektronik cilt geliştirildi



    Çinli şirket bugün Enjoy 20 Plus 5G'nin global versiyonu olarak konumlandırılan Y9a'yı tanıttı. Akıllı telefon bir takım değişikliklere içeriyor. Yani tam anlamıyla kopya bir model değil.



    Huawei Y9a tanıtıldı: Çentiksiz ekran, 4 arka kamera, 40 watt şarj



    Çentiksiz ekran



    Her iki cihazın da dış görünümü aynı. Amiral gemisi Mate 30'un tasarımından esintiler taşıdıkları söylenebilir. Huawei Y9a, 6.63 inç Full HD+ ekrana sahip fakat ne yazık ki Enjoy 20 Plus 5G gibi 90 Hz desteği yok. Ayrıca daha düşük bir işlemciyle geliyor.



    Enjoy 20 Plus 5G, Dimensity 720 platformundan güç alırken global versiyonu MediaTek Helio G80'e layık görülmüş. Akıllı telefonda 40 watt SuperCharge özellikli 4.200 mAh batarya aynen korunuyor.



    Huawei Y9a tanıtıldı: Çentiksiz ekran, 4 arka kamera, 40 watt şarj



    Dörtlü arka kamera



    Kamera konfigürasyonunda da değişiklikler söz konusu. Huawei Y9a'nın arka panelinde 64 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kameradan oluşan dörtlü kamera sistemi görev yapıyor. Ön tarafında ise 16 megapiksel açılır-kapanır selfie kamerasına yer verilmiş.



    Huawei Y9a tanıtıldı: Çentiksiz ekran, 4 arka kamera, 40 watt şarj



    Cihaz 6/8 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla sunulacak. Ayrıca kutudan Android 10 tabanlı EMUI 10.1 arayüzüyle çıkacağını belirtelim. 163.5 x 76.5 x 8.95 mm boyutlarındaki akıllı telefonun ağırlığı 197 gram. Fiyat etiketi ve çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı




    Kaynak:https://consumer.huawei.com/en/phones/y9a







  • Huawei'in Kirin islemcisiz modellerinde Google lisansi oluyor mu?

  • Şu tasarımla neden 5.5 ekran boyutunda telefon olmaz Huawei Y9a tanıtıldı: Çentiksiz ekran, 4 arka kamera, 40 watt şarj 

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. 9T kullanıyorum 10-15 dk telefonla konuşunca kol felan bırakmıyor. Bir yere oturunca cepte sırıtıyor. Tek elle kullanmak imkansıza yakın. Gittim tws kulaklık aldım mecburen dışarı onlar olmadan çıkamıyorum.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Ben de bekliyorum hocam maalesef ama gelişme yok. Mevcut 5.2' telefonum bozulduğunda ne alacağımı düşünmeye başladım şimdiden. Yine en ideali iPhone gibi duruyor çünkü 11'i elime aldığımda gayet iyi geldi geçen arkadaşın Xiaomi 9S'ini kullandım klima kumandası gibi.. Hiç ergonomik değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve bir Dimensity daha kaybolur.
    Mediatek artık lütfen terk et şu Helio G platformunu. Tüketici sadece Dimensity görmek istiyor.

  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hayır hocam, bu sorun Kirin 990'ın GMS lisansı alamamasını geçti. Asıl problem markanın Çin hükümeti ile olan bağlarından rahatsız olan ABD'nin firmaya her koldan yaptırım uygulaması. 5G anten iletişim ekipmanları birer birer kaldırıldı. UK buna uydu. Avustralya Kanada derken şimdi de Fransa aynı kararı aldı Huawei hakkında. Şimdiye kadar çıkan Huawei Y5P Y6P model cihazların içinde Helio P22 bulunuyor ve Play Store yok. Marka direkt GMS kullanamaz durumda yoksa Kirin 810 8205G 9905G çipsetlerini etkileyen bir durum yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.