Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: pisina
1 kayıtlı üye, 0 misafir
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Negative

Sisteme Gözat

4 Aralık 2004; 10:48:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Motorola Mpx200 hakkındaki sorularınızı, düşüncelerinizi, gereken ayarlarını, önerileri, güncellemeleri vb. her türlü konuyu burada konuşabilirsiniz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative® -- 10 Ocak 2005, 23:03:23 >

Cep Satışı
Negative

Sisteme Gözat

4 Aralık 2004; 10:54:46 

AVEA GPRS AYARLARI

Programs>9(More...)>3(Settings)>7(Data Connections)

Menu>Edit Connections>4 (GPRS Connections)

Menu>Add
Ø Description: internet

Ø Connects to: The Internet

Ø Access point: internet

Ø DONE

Menu>Add
Ø Description: mms

Ø Connects to: MMS Connection

Ø Access point: mms

Ø User Name: mms

Ø Password: mms

Ø DONE

Menu>Add
Ø Description: wap

Ø Connects to: The Internet

Ø Access point: wap

Ø User Name: wap

Ø Password: wap

Ø DONE

DONE>3 (Proxy Connection)

Ø Menu>Add

o Description: proxy

o Connects from: The Internet

o Connects to: WAP Network

o Proxy (name:port): 213.161.151.201:9201

o Type: WAP

DONE

DONE

DONE

Internet Connection: internet

WAP Connection: Automatic

DONE

DONE

9 (More)>1 (Accessories)>3 (MMS Setup)>Profile

Profile>Edit

Ø Profile: avea wap

Ø MMSC: http://mms.tt-tim.com.tr/servlets/mms

Ø Data Connections: mms

Ø Gateway: WAP 1.0 Gateway

Ø IP Address: 213.161.151.201

Ø Port: 9201

DONE

DONE

DONE

HOME

Baglantı Testleri

INTERNET:

Programs>4 (Internet Explorer)>”Favorites” linklerinden birini seç>Go

WAP:

Programs>4 (Internet Explorer)>Menu>Add Favorite

Ø Name: avea gprs

Ø Address (URL): wap.tt-tim.com.tr

Ø Folder: Favorites

DONE

“Favorites”de oluşturduğun “wap” isimli bağlantıyı seç>Go

MMS:

Programs>1 (Inbox)>New>MMS>Menu>Insert>Picture

Resimlerden birini seç>Select>Send

Numarayı 055xxxxx olarak yaz.

Send

Successfully sent

(Yazar: Fozmen )

Cep Satışı
suprocco

4 Aralık 2004; 11:01:20 

yani ben var anlamamak bende normal kasmadan kullanıyorum 2 gün çokkkkk rahat gidiyor..
2002 deyim 2003 yüklemeyi hiç düşünmüyorum zaten.....
mp3 de dinliyorum oyunda oynuyorum...
bence 2003 olayına hiç girmemek lazım...
arkadaşla aynı zamanda sipariş verdik.....
o batarya full iken 2003ü sağlam birşekilde yükledi....
24-25 saat enfazala ve kasarak....
2003 bence kesinlikle bataryayı si.......yor aman dostlar

The club of Walkman phones
UzayMaymunu

4 Aralık 2004; 11:05:34 

beyler ben bu telefona word formatında bir e-book atsam okuyabilmiyim veya yazabilirmiyim?

Eskimo: "Tanrı ve günah hakkında birşey bilmesem cehenneme gider miydim?"
Misyoner: "Hayır, bilmiyor idiysen gitmezdin."
Eskimo: "O zaman ne diye bana onları anlattın?.."
gkolukisa

4 Aralık 2004; 11:13:38 

bende de 2003 yüklü ama oda normal kullanımla gayet iyi gidiyor. ama esas problem batarya değil, belki başka bir motorola bataryası otrutulabilir bir iki ufak mod ile , ama şu kulaklık işi gerçekten büyük problem. ben 8310 da denedim, 910i kulaklığıda denedim hiç biri olmuyor. ses veriyor ama eksik ve olması gerektiği gibi değil. orjinal kulaklığı ile de denedim harika ses veriyor gerçekten ama bas b si yok. sorun şu şu an kullanabileceğimiz bizi tatmin edecek bi kulaklık yok. orjinal kulaklığın hoparlörlerini kesip bi sony ile değiştirmek lazım ama çalışırmı bilmiyorum. zaten otrada ojinal kulaklık da yok.

Epox 8RDA+, Athlon Xp 1700+@2400mhz, Powercolor 9600xt(540x380),Q910 (19''), SK-7, MOTOROLO MPX200(win 2003)
nakka

4 Aralık 2004; 11:14:17 

Yanlış anlamayın, bakın bu satırların değerini sonra anlayacaksınız...şu anda bütün uluslararası siteleri dolaşın hiçbirinde mpx200 ün tanıtımını dahi bulamazsınız ancak search yaparak belki bulursunuz...yani adamlar nerdeyse bunu tarihten silmişler...şimdi bunda bir bityeniği yokta ne var sizce....yoksa sizin kötülüğünüzü isteyen yok...aksine iyilik isteme adına diyoruz...bakın mpx220 var detaylı tanıtılıyor...halbuki hiçbir telefon ayıplı dahi olsa sitelerden bir anda yok olmaz...örneğin en meşhur en beğenilen sitelerden mobile-review.com da bilgisi dahi kaldırılmış....
ani fiat düşüklüğü bir sinyal değil mi size...hepsi ne bozuktur onların ne de harikadır...ama en az %60 ın ağzı yanacaktır kendi görüşüm...

hatırlayın motorola e355 te neler yaşandı foruma ufak bir tıklayın...motonun ilk vukuatı değil bu...adam 1 milyar eden telefonunu sana 300 e niye versin babanın dostu mu...sıkysa mpx220 yi de 400 e versin hodri meydan...

üstelik haberlere göre ispanya da bir şirket bu mallara boğulmuş...firma bunu satıştan ani bir kararla kaldırınıca panikle türkiye(!) pazarına yönelmiş ve hayli 1/3 fiata satmış...herhangi bir ithalatçı firma bile garantisini üstlenmiyor...sizce bu anlamlı değil mi...

kendinize bir sorun p900 çıkalı nerdeyse 2 yıl oldu...çıkan her telefon 1 yıl sonra fiatı en az yarı yarıya inerken p900 ün nerdeyse fiatı çıktı...hadi p900 üde 500 e versinler göreyim...hala bence iyi olmayan p800 bile hala 400-500 lerde ....olay bu....

Tıkla bloguma hayatına birşeyler kat. Mutlaka alacağın birşeyler olacak
They don't care about us
*** Hiç sorun değil biz herkesi umursuyoruz. Çünkü biz büyük bir milletiz. ***
*** Düşersin ama kalkarsın, kaçırırsın ama yakalarsın, vazgeçmezsen başarırsın...***
banderaslı

4 Aralık 2004; 11:16:34 

bataryası 5-6 saat giden makinaya pil full ken hard reset yapsak bir yararı olurmu deneyen varmı?

UzayMaymunu

4 Aralık 2004; 11:20:48 

valla beyler hala karasızım! alsammı almasımmı! bir olumsuz eleştiri duyuyorum bir olumlu...

orjinal kulaklığını şu an bulmak imkansız gibi bişey hadi buldun diyelim 50 milyon! 370 de telefona ver! 420 milyon! sadece windows OS var diye 420 verilmez bir telefona be.

Eskimo: "Tanrı ve günah hakkında birşey bilmesem cehenneme gider miydim?"
Misyoner: "Hayır, bilmiyor idiysen gitmezdin."
Eskimo: "O zaman ne diye bana onları anlattın?.."
Negative

Sisteme Gözat

4 Aralık 2004; 11:27:43 

Fiyatının bu kadar birden düşmesi dikakt çekici hakikaten, ama bende çözmüş değilim ..

Cep Satışı
Yavuz

Sisteme Gözat

4 Aralık 2004; 11:32:16 

nakka görüşlerin için teşekkürler. iyice yer etmiştir herhalde bu telefonu kullanan arkadaşların belleklerinde. reset soran bir arkadaş oldu. trabzon.da motorola serviste benim tel.e reset attılar. normal koşullarda 4 tam gün gidiyor. mp3 falan zorlayarak 1.5 gün gitti. bu arada avea ayarları için negative çok teşekkürler ellerine sağlık.

DH CITROËN KULÜBÜ için TIKLA
Nikon N80 - Nikon 50mm f/1.8D
gkolukisa

4 Aralık 2004; 11:35:34 

ya aslında böyle muhabbetlere girmek hiç adetim değildir ama sırf düşüncelerimi bildirmek adına yazıyorum, bence;

öncelikle bi çok sitede tanıtımı var. zaten bizde önce onları okuduk öyle karar verdik almaya. telefon eski bir telefon ilk çıkan smartphone lardan bu yüzden fiyatının düşmesi normal. çünkü ticari anlamda bakacak olursak kimse bir telefona windows olduğu için almaz. dil desteğine bakar, bt ye bakar kamera radio ya falan bakar. sanıyormusunuz kullanıcıların çoğu bu foruma takılanlar gibi, bt ile internet cafe den kız tavlamaya çalışan bir toplum içinde yaşıyorsunuz. bu demek oluyor ki telefon ticari anlamda başarısız sadece değerini bilen alır. bu yüzden yerini mpx220 ye ticari anlamda bırakmış olması normal. fiyatının bu denli düşmesi de. genede alınırmı bence alınır. çünkü p900 dediğini zmakine bile max 128 mb ram oluyor. onada iki prog iki müzikindir doluyor hafıza. herşey bi kenara 330 milyona alabileceğiniz hiç bir makine yok. bu yüzden alacak arkadaşlar iyice düşünsün, 512 sd kartını 50 dolara alır, oyun oynar, müzik dinlerim diyorsanız alın. pişman olmazsınız. ama millet dandik tel kameraları ile bişiler yapmaya çalışırken siz de bakarsınız. üretim hatası veya fason olma gibi bi durum olmaz. motorola büyük firmadır ve bi kalite zinicirine sahipitir. en azından kesinlikle garantilidir. kulaklık bu kadar satılan bir tel için bence kaçak olarak da gelecektir. şarj olayına gelince makinein orjinalini bozmadan kullanan arkadaşlar şarjı test etsinler. p900 kadar gittiğini görecekler. 1.5 milyara p910i alıp kullanmak bence marifet değil. 330 milyona mpx200 ü sömürmek marifet. yoksa niye overclock falan yapalım :)

Epox 8RDA+, Athlon Xp 1700+@2400mhz, Powercolor 9600xt(540x380),Q910 (19''), SK-7, MOTOROLO MPX200(win 2003)
wasabie

4 Aralık 2004; 12:03:52 

ya bunun mms turkcell ayarları neler?

Knightfall

Sisteme Gözat

4 Aralık 2004; 12:33:36 

motorola.com.tr den...
berdush

Sisteme Gözat

4 Aralık 2004; 12:38:55 

beyler biri bana telin özelliklerini ve resimlerini içeren bir linki pm olarak atabilir mi?

COWON D2, SHURE E2C(IEM), SE W810i, NOKIA E60, SONY VAIO VGN-BX 196VP, İRİVER H320 20GB
The club of Walkman phones
&&&DH Cep Telefonu İncelemeleri&&&
tc_cse

4 Aralık 2004; 12:47:09 

Arkadaslar tabiki bir telefonun yenisi çıkınca eski modeli ucuzlayacaktır. Özelliklede kameraya asırı önem veren kullanıcılar çok olunca.Sahsen ben kamera olmasın telefon daha ucuz olsun istiyordum: dijital kameram var nasıl olsa . mpx220 inin avantajı gibi gorulen yanları kamera BT ve wm2003 heralde. Kamera olayı soyledik zaten herkesin kendi zevki. BT de yapacak bisey yok USB ve kızılötesi kullancaz napalım. wm2003 icinde rom lar mevcut zaten(bu arada orjinal rom a geri donulerek garanti olayı halledilebiliyormus. yabancı forumlarda bunu yapıp teli degistiren birinin yazısını okumustum.) Artı mpx220de de sorunlar varmıs. alın size mpx220 den mpx200e geri donus yapan birinin forum yazısı(ingilizce)
http://www.mpx200.org/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=6060

trenman

4 Aralık 2004; 13:29:03 

arkadaşlar daha vaktim olmadı ama ben ofisimdeki bilgisayarın outlook'unu telefona yanlışlıkla yükledim nasıl silebilirim.

KiTaN_DroHell

4 Aralık 2004; 13:50:13 

birisi bana yardım etsin 1 günüm kaldı p910i mi yoksa s700i mi
(NASIL ANKET ACILIR)

niye kural dısı yaaaa yinemi :(
serkanozmenus

4 Aralık 2004; 13:58:12 

Arkadaşlar, bu telefondan ben de aldım. Bazı arkadaşlar ilk şarjın 24 saat yapılması gerektiğini söylemişler. Ancak ben gelir gelmez teli hiç açmadan direkt şarja koydum ve 3 saat içinde full şarj olduğunu gösterdi. Bende aldım şarjdan. Acaba sorun çıkar mı sizce? Bu arada benim paketten ingilizce cd si (çekim:)) de çıktı. Eğer pil sorun çıkarmazsa süper telefon. Bu fiyata kaçırmayın derim.

What doesn't kill me, makes me stronger....
gkolukisa

4 Aralık 2004; 14:02:48 

aynı şekil yaptım bende 3 saat sonra çektim şarjdan zaten kendi sitesinde de öyle yazıyor lion piller için. bende bir problem çıkmadı

epsis

4 Aralık 2004; 14:03:09 

özgür irade beğenen alır beğenmeyen almaz... ben aldım acayip memnunum kesinlikle tavsiye ederim ama millete zorla aldıracak halimiz yok... ama sonuçta bu güne kadar bilgisayara dokunmamış biri bile küçük bir eğitimle nasıl mp3 yükleyeceğini oyun yükleyeceğini öğrenebilir alet zaten xp yle kardeş gibi çalışıyor microsoftun ücretsiz activesync arabirimiyle... bu cihaz smartphonelerin en basit ve gelişmemiş modellerinden olabilir fakat gelecek burada arkadaşlar bir gün gelecek gprs sudan falan ucuz olacak bir şeye talep ne kadar artarsa rekabet ortamı kızışır ve üretim arttıkça maliyetler düşer...sonuçta veri iletişimi bile bir maliyettir gsm şirketleri için...benim görüşüm şu an için microsoft yazılımları daha uzun yıllar 1 numara kalacak, aramızda ben hiç microsoft ürünleri kullanmam kardeşim ben linuxcüyüm falanim filanım diyenlerin sayısı o kadar az ki...ve microsoft bu mobil iletişiminde peşini bırakmaz... dediğim gibi win tabanlı tellere geçiş için mpx200 iyi bir fırsat, symbianlarıda görüyoruz cok sıkıcı programları var... bence win tabanlı mobile cihazlar bir gün aynen pc lerde olduğu gibi en cok kullanılanlar olacak... bu yazdıklarımın hepsi kendi kişisel fikrimdir lütfen kimse ağır eleştirmesin...

saygılar...

AMD x2 3600 1.9@2.7ghz # Asus M2A-VM # Veritech 2x1gb DDR2 800 # 690G # ST3500320AS # Asus TA951 # 22" LG L225WS-BF

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, önce haysiyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. KEMAL ATATÜRK
Knightfall

Sisteme Gözat

4 Aralık 2004; 14:04:10 

quote:

Orjinalden alıntı: dementor

birisi bana yardım etsin 1 günüm kaldı p910i mi yoksa s700i mi
(NASIL ANKET ACILIR)

Mpx200 ile ilgili bir topicde anlami var mı sorunun?
serkanozmenus

4 Aralık 2004; 14:14:35 

Saol gkolukisa, içimi rahatlattın. Pil hakkında çok söylenti çıkınca insan ister istemez korkuyor. Valla ben telefona hiç yabancılık çekmedim. İyi bir bilgisayar kullanıcısıyım. Ve bundan önceki telim 6210 du. yani hiç işletim sistemli tel kullanmamıştım daha önce. Ama bu tel kullanım bakımından harika. Temel bilgisayar kullanmasını bilen herkese tavsiyemdir.

What doesn't kill me, makes me stronger....
blumx

4 Aralık 2004; 14:23:59 

Bir mpx200 hikayesi .......

Telefonu alalı 3 gün oldu aldığımda hemen açtım ve kullandım. Eve geldiğimde bir şarja taktım ve 2 saat sonra çıkardım. 2003 kurdum... Telefonu kenera koyup yattım ve sabah kalktığımda pili bitmişti (odamda sinyal seviyesi %3 düzeyindedir yani oldukça zor çeker telefonlar)

Sabah evden çıkana kadar 30 dk şarj ettim ve 08 'den 18'e kadar kullanabildim.

Dün akşam saat 21:00'de şarja koydum saat 00:30'da şarj bitmişti. Telefonu açtım *#**364# yazıp mavi eylem tuşuna basarak engineer menu'ye girdim ve Layer1B seçeneğinin altındaki "Force Charge" seçeneğini seçtim. Yine tel.i açık olarak şarjda bıraktım. Sabah 8:45'de aldım.

15dk hoparlöründen MP3 dinledim ve 30dk kadar kurcaladım.

Şimdi pil göstergesi %83 gösteriyor. Eğer böyle devam ederse 2 gün kadar dayanacak şarjı...

Sonucu sizlere aktaracağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 4 Aralık 2004, 14:26:26 >

tanak

Sisteme Gözat

4 Aralık 2004; 14:29:47 

telefonun bas tiz ayarları yok demi ses için. boyle bir program varmıdır.

Real Power is Your Soul.

(Panasonic Lumix DMC FX07,Creative MuVo N200 1GB,Motorola ROKR E2,AMD Athlon X2 4000+)
blumx

4 Aralık 2004; 14:33:02 

quote:

Orjinalden alıntı: tanak

telefonun bas tiz ayarları yok demi ses için. boyle bir program varmıdır.

Pocket Music programında EQ ve bas güçlendirme fonksiyonları var... Program shareware.

tanak

Sisteme Gözat

4 Aralık 2004; 14:36:28 

mpx200 hakkında soru ve cevaplar. iniglizce ama fazydalı olabilir.

https://hk-motoserviceone.motorola.com/en/motorola/User/SMPhone.jsp

Real Power is Your Soul.

(Panasonic Lumix DMC FX07,Creative MuVo N200 1GB,Motorola ROKR E2,AMD Athlon X2 4000+)
tanak

Sisteme Gözat

4 Aralık 2004; 14:37:29 

blumx işe yarıyor mu. müzik dinleme kalitesi guzel mi sence. mesela arabada nasıl sonuc verir?

Real Power is Your Soul.

epsis

4 Aralık 2004; 14:39:12 

quote:

Orjinalden alıntı: blumx

Bir mpx200 hikayesi .......

Telefonu alalı 3 gün oldu aldığımda hemen açtım ve kullandım. Eve geldiğimde bir şarja taktım ve 2 saat sonra çıkardım. 2003 kurdum... Telefonu kenera koyup yattım ve sabah kalktığımda pili bitmişti (odamda sinyal seviyesi %3 düzeyindedir yani oldukça zor çeker telefonlar)

Sabah evden çıkana kadar 30 dk şarj ettim ve 08 'den 18'e kadar kullanabildim.

Dün akşam saat 21:00'de şarja koydum saat 00:30'da şarj bitmişti. Telefonu açtım *#**364# yazıp mavi eylem tuşuna basarak engineer menu'ye girdim ve Layer1B seçeneğinin altındaki "Force Charge" seçeneğini seçtim. Yine tel.i açık olarak şarjda bıraktım. Sabah 8:45'de aldım.

15dk hoparlöründen MP3 dinledim ve 30dk kadar kurcaladım.

Şimdi pil göstergesi %83 gösteriyor. Eğer böyle devam ederse 2 gün kadar dayanacak şarjı...

Sonucu sizlere aktaracağım..

hocam bu pil durumunu 2002 de % de olarak görebiliyormuyuz? bir de bu foce charge seceneğini işaretledinmi ne yaptın bendeki işaretlenmiyor!

AMD x2 3600 1.9@2.7ghz # Asus M2A-VM # Veritech 2x1gb DDR2 800 # 690G # ST3500320AS # Asus TA951 # 22" LG L225WS-BF

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler, önce haysiyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. KEMAL ATATÜRK
blumx

4 Aralık 2004; 14:42:12 

Pil durumunu 2002'de ek programlarla % olarak görebilirsiniz. Bunlardan benim önereceğim Smart Monitor 2002

Force Charge'ı mavi tuşla seçtim. Telefon farklı bir tepki vermiyor. Sadece seçtikten sonra teli kapattığında LCD'de pil şarj animasyonunun kısa bir süre devam ettiğini görebilirsin.

blumx

4 Aralık 2004; 14:43:41 

quote:

Orjinalden alıntı: tanak

blumx işe yarıyor mu. müzik dinleme kalitesi guzel mi sence. mesela arabada nasıl sonuc verir?

Ben arabada dinlemedim hatta ancak kendi hoparlöründen denedim. EQ etkili oluyor ama bass için kulaklık veya başka bir çözümle denemek lazım.

aeaksoy

4 Aralık 2004; 15:08:53 

merhab herkse..
Bende bu sitenin forumunda gorup aldim telefondan:)
ama sanirim biras kendine guvenden bi dunya program yukledim sildim vs.
simdide telefonun hafizasinda garip garip 4-5 tane *.vol uzantili sey var ve silinmiyor.
Bende format atmak istiyorum. yada atiyimmi bilemedim.. bide eger atilmasi gerekiyosa nasi format atiliyor..
simdiden teskkurler

cembo

4 Aralık 2004; 15:11:15 

force charge tam olarak nedir ne işe yarar acıklarmısın?
corvette

4 Aralık 2004; 15:19:08 

ya şu eyyamı bırakalım

bir kere motorolayı lütfen nokidan ve sony ericsondan ayrı tutun

bu firmaların siciline bakarsanız hangi teli alırken tereddüt etmek gerektiği açıktır

ya nokia sony ericson bu millete kazık attığı günleri ne çabuk unuttunuz

birde amerikan ekonomisinin avrupa ekonomisini ezme politikasını ve doların euro karşısındaki durumunu ele alırsanız durum açıktır

nokia reno gibi bir telin özelliklerinden birşeyleri çıkararak bana göre çalarak yeni modeller yaratma peşinde

kamera ile bt sorunu tercih meselesi benim sonradan görmüş insanlarım hava atma uğruna ne kazıklar yiyeceğini hesaba katmaz

bt ile kız tavlamaya çalışanlara acırım sadece

o yüzden nasıl mpx200 alanlar veya tercih edenler diğer telofan alanlara saygı gösterdiyse bugüne kadar yani orta direk ekibi
şimdi diğerlerinin saygı gösterme vakti . yok ilerde bişi çıkarmış. açgözlülüğün kıskançlığın bu kadarı kınıyorum.
yazılım microsoftun telefon motorolanın 2 yıl yanma kırılma düşmeye sigortası var sonra sen bu telde bişey var .
BENDE BUNU SÖYLEYENLERE HALT EDİYOSUNUZ DERİM

tc_cse

4 Aralık 2004; 15:21:14 

Arkadaslar bu pil ve sarj konusu cok uzadı ama internette topladıgım bilgileri paylasmak istedim. Bu arada hangi siteye girdiysem verilen bilgiler nerdeyse aynıydı ve bunlar bilgiler sadece mpx200 pili icin deil butun piller icin geçerli. ben sahsen uygulamaya basladim.telefonu daha hic acmadim ve sarjda bekliyo. Burda yazılanlar internetten toplanan bilgilerdir ve tavsiye amaçlıdır hiçbir sorumluluk kabul edilmemektedir. Yararlı olması dileğiyle

İlk sarj:
Yeni piller sarj edilmemis durumdadır ve normal duruma gelmeleri icin süreye ihtiyaçları vardır. Genellikle yanlis voltaj degeri gosterirler veya sarj edilemiyor uyarısı verebilirler. Ilk durumda pilin tam dolu oldugunu gösterebilirler. Fakat bunlara aldırmayın telefonu 24 saat sarjda tutun.
1 - İlk 2-3 turda telefon kapalı durumda 24 saat sarj edin ve pilini tamamen bosaltmadan tekrar sarja koymayın. (bazı yerlerde sadece ilk sarjın 24 saat olması gerektigi diger ikisinin 12 saat yeterli oldugu belirtiliyor.)
2 - Telefonu sarjda 24 saatten fazla bırakmayın.
3 - En iyi calisan sistem hızlı sarjdır(%80) fakat en iyi performansı almak icin ilk sarjın 24 saatlik(%100) bir yavas sarj olması gereklidir.

En iyi performans için tavsiyeler:
1 - Pilinizi cok uzun sure kullanmamazlık yapmayın.bu pilin sarj tutma kabiliyetini direk olarak etkiliyor.
2 - Sık sık pili tam doldurup bosaltın (önerileni ayda bir).

Referanslardan birkaçı:
http://www.cellularaccessory.com/batmain.html
http://www.midrivers.com/Cellular/cellbatterytips.htm?Cellular=true

oliter

4 Aralık 2004; 15:21:17 

blutooth camera olayında telfon eksik kalmış gibi gözükebilir ama birkaç hile ile
camera bt ve wireleess uyumlu hale gelebilir tabi sadece biri olacak aynı anda hepsi olmaz....

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliter -- 4 Aralık 2004, 15:21:58 >

p2p programlarında indirdiğiniz dosyaları paylaşın....
hem daha iyi performans alırsınız hemde her aradığınız dosyayı bulursunuz....
şimdi dc++ öğreniyorum süpermiş....
tugi74

4 Aralık 2004; 15:23:32 

Arkadaşlar merhaba,

Şu pil olayı için görüşlerimi yazmak istedim.
Forumlarda pil sorunu yaşayan herkezin 2003 upgrade'i yaptığını farkettim.
Bu upgrade işlemini çoğu full şarj olamdan yapmış. (Malesef bende aynı durumu yaşadım.
Anladığım kadarıyla 2002 de kalan ve hiç upgrade yapmılmayan telefon en az 2 gün gidiyor.

Bugün ben 14 saat şarjdan sonra master reset attım nasıl sonuç alacağımı yazacağım.
Herkez çözüm için neler yaptığını yazarsa bu şarj olayını ebediyen kapatırız.

Telefon zaten mükemmel

2003'e geçen arkadaşalar için net bir çözüm bulunması gerekiyor.

Ayrıca garantinin devam edebilimesi içinde orjinal 2002 firmware bulmamız lazım (içinde ispanyolca dil seçeneği olan)

S!N@N

4 Aralık 2004; 16:02:54 

Telefonun ekran parlaklığı ayarı varmı.6600 da ekran parlaklığını düşürüp şarj süresini uzatabiliyorduk.

Asus N50VN-226DV

PS3 60GB PAL - Samsung T260HD - Logitech 5500

PSN: error34
ato

4 Aralık 2004; 16:39:23 

2003 yükledim gprs fix de update ettim fakat turcellde gprs giremiyorum .. yardim ederseniz sevinirim

blumx

4 Aralık 2004; 17:25:14 

quote:

Orjinalden alıntı: cembo

force charge tam olarak nedir ne işe yarar acıklarmısın?

Açıklamaya çalışayım; www.mpx200.org sitesinin forumunda pili daha uzun süre şarj edebilmek için hardware'e müdehaleden bahsedilmiş. Orada biri çıkıp "Durun, telefonunuzu açmadan önce bunu bir deneyin" demiş. Adından da anlaşıldığı gibi çihaz pil doldu uyarısı verip şarjı kestiğinde onu şarj etmeye zorlayan bir uygulama.

------------------ [PİL DURUMU]--------------------

3/12 21:00 > 00:30 arası normal şarj
4/12 00:30 > 08:45 arası "forced" şarj

4/12 17:15 itibariyle 08:45'den beri açık. 8.5 saat geçti = %80

[İşletim Sistemi : 2003 (Super Moto 2) ]

[Power Management Ayarları]

Backlight Timeout : 10sn
Display Timeout : 1dk <<<< Buna dikkat standartı 60dk

--------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 4 Aralık 2004, 21:01:33 >

blumx

4 Aralık 2004; 17:30:31 

quote:

Orjinalden alıntı: ato

2003 yükledim gprs fix de update ettim fakat turcellde gprs giremiyorum .. yardim ederseniz sevinirim

Super moto 2 release'ini bul onda gprs fixine gerek yok.

Eğer ayarlarını yapamadıysan o başka tabi...

Sayfa:   [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
F.E.A.R. 2: Project Origin
Korkunun ecele faydası yok!
Killzone 2 ( Playstation 3)
Yeni nesilin en merak edilen oyunlarından biri olan Killzone 2, çıkmasına kısa bir süre kala incelemesiyle karşınızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız