Şimdi Ara

Sony Corporation, Epic Games'e 250 Milyon Dolar Yatırım Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony Corporation, Epic Games'e 250 milyon dolar yatırım yaparak şirketten azınlık hissesi satın aldı.
     
    Sony ile Epic Games son teknoloji, eğlence ve sosyal online servis alanlarında güçlerini birleştirecek ve işbirliği Sony'nin eğlence içerikleri ile teknoloji portföyünü ve Epic Games'in sosyal eğlence platformu ile dijital ekosistemini genişletmesine olanak sağlayacak.
     
    Sony Corporation başkan ve CEO'su Kenichiro Yoshida konu ile ilgili olarak "Bu yatırımımız ve işbirliği sadece oyunlarda değil, hızla gelişen dijital eğlence dünyasında da tüketicilere ve sektöre eğlence ve değer katmamıza imkan sunacak."
     
    Epic Games kurucusu ve CEO'su Tim Sweeny ise "Sony ile birlikte tüm tüketiciler ve içerik oluşturucuları için çok daha açık ve erişilebilir bir dijital ekosistem oluşturmaya çalışacağız." diye belirtti.
     
    Venturebeat'in haberine göre Sony 250 milyon dolar yatırım ile 17.86 milyar dolar değerindeki Epic Games'ten %1.4 değerinde hisse aldı. Epic Games'in değeri 2015'te 825 milyon dolardı ve Tencent 330 milyon dolar yatırım ile %40 hisse almıştı.

    Epic Games bu yatırımın diğer platformlarla ve ortaklarla olan ilişkileri etkilemeyeceğini, hâlâ diğer platformlara içerik yayınlamaya devam edeceklerini belirtti.








  • Ve ps oyunlari pc ye gelir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Epic games mağazasının arayüzü neden bu kadar kötü ve düzeltmiyorlar?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzel hamle. Exclısive oyunlar gelsin bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 mükemmel bir konsol demesinin belki de sebebi budur :D Ayrıca Mandalorian dizisi icin de teknoloji işbirliği yapıyor.Sadece bir oyun satılan mağaza değil, çok agresif bir etobur :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Haftalardır epic tarafından gelen yok ps5 ssd si olmadan bu demo olmaz yok ps5 ssd si çağ atlatacak diye yapılan güzellemeler biraz daha anlaşılır gelmiştir umarım herkese

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaov, harbiden steam'in tahtı yerinden sallanıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şimdi oldu :))
  • Bu hamleden sonra acaba Sony'nin oyunları Pc'ye mi gelecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha epic ten exclusive geliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de diyorum Sony neden exclusive ps5 oyun kutularında only on Playstation ifadesine yer vermeyi birakti

    Sony Corporation, Epic Games'e 250 Milyon Dolar Yatırım Yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu yapmaya yemez aklı varsa :D Tamam pcye getirse onları çok daha fazla getirisi olacak ama bir yandan da konsol müsterisini kaçırır.Hadi bizim ulkeyi geçelim biz cok farklı kafalarda yaşam mücadelesi veriyoruz.Yurtdısinda bu konsolları oraya göre dar gelirli olanların alabildiği aletler olarak biliyoruz dogru mu? Şimdi çözünürlük ve yüksek fps delisi bir oyuncu, Horizon Zero Dawn'ı pc'sinde oynayabildi diye Horizon 2 cıktığında -ki bu adam pcsini güncel tuttugunu düşünürsek- o yukarıdan baktığı konsolu mu alacak bunu oynamak icin? Yoksa bekleyecek mi pcye nasıl olsa gelir diye.Bakın Last of us 2 ciktı, girip temmuz itibariyle What I had to do adındaki kupası var.Yani bu kupa, oyunun hikayesini bitirmeden acilmıyor.Bu kupa şuan %60.Bu şu demek oyunu alanların sadece %60'ı oyunu bitirmiş. Last 1i pcye getirebilmek 2 icin ps4 almaya veya 5 almaya gazlamayacak.Tabi bu last 2 icin gecerli.Başka bir oyunda insanlarin cok fazla tesvik edici olabilir.İhtimal dahilinde.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Unreal Engine 5 ile ilgili Sony tarafında bir gelişme olacak sanırım. Oyunculuk sektörü çok güzel bir yere gidiyor ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steam bunu beğenmedi . Epic Games yüzünden apar topar EA ve Microsoft'la anlaşıp oyunlarını getirmişti. Şu Steam tekelinin kırılması kullanıcılara yarayacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok belliydi böyle birşeyin gerçekleşeceği. adamlar dönüp dönüp ps5 övüyorlardı zaten. neyse şu exc saçmalığının yavaştan bitiyor oluşu güzel oldu.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Haber mesaj ilişkisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam de nvidia ile anlaşmaya gitti hatırlatırım.Gforce now steame entegre edilecek.
  • Ps5' i neden övdükleri belli. Sony'nin çoğu özel oyunu belli bir sene sonra pc ye gelecek belli oldu.
  • Anlaşılan birkaç sene sonra da olsa exc oyunları epic özel olarak yayımlayacak sony. Ne diyeyim, ps cephesi satış anlamında büyük darbe alır ama oyunları çok daha büyük bir kitle oynar. Uzun vadede nasıl bir sonuç çıkacağı kestirilemez. Belki bu adım, sonynin, son fiziksel konsol neslinin son bulmasıyla ortada dımdızlak kalmaması için attığı bir adımdır. Yani dijital platforma geçildiğinde sony-epic birleşmesi görülebilir hatta netflix gibi aylık üyelikle oyunlara erişim gelebilir. Çok ilginç şeyler olacak gibi. Tek dileğim oyun kalitesinin artması ve fiyatların uygun olması. Gerisi umurumda değil.
  • Sony'nin bazı oyunları Epic Store ile PC'ye gelebilir. Epic'de Sony için exc.ler üretebilir. Sağlam bir ortaklık kurmuşlar anlaşılan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.