Şimdi Ara

Popüler DC oyunu 'Injustice: Gods Among Us' kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • DC kahramanlarıyla hazırlanan popüler dövüş oyunu Injustice: Gods Among Us, herkes için ücretsiz oldu. Oyunu Steam, PS Store ve Xbox Store platformlarında şu anda herhangi bir ücret ödemeden kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Kampanya bir hafta boyunca devam edecek.





    İlk olarak 2013 yılında piyasaya sürülen Injustice: Gods Among us, son 10 yılın en başarılı dövüş oyunlarından birisi olarak biliniyor.  Oyun öncelikle PS3 ve Xbox One için çıkış yapmış sonrasında ise PS4 ve Xbox One'a da gelmişti. Cross-gen döneminin en popüler oyunlarından birisiydi.



    Injustice: Gods Among Us'ın arkasında Mortal Kombat serisinden tanıdığımız NetherRealm Studios ve dövüş oyunlarının efsane isim Ed Boon var. Oyunun hem hikaye modu hem de multiplayer kısmı zamanında büyük övgüler almıştı. Dövüş oyunlarına çok ilginiz olmasa bile en azından hikaye modunu keyifle oynayabilirsiniz.



    NetherRealm-Warner Bros ikilisi ayrıca serinin devam oyunu Injustice 2'yi de 2017 yılında piyasaya sürmüştü. Yeni oyun Injustice 3'ün ise önümüzdeki yıl Mayıs ayı gibi çıkması bekleniyor.









  • 2. oyunu bitirmiştim. Senaryo modu da fena değil, ara sahneler falan hoştu. Optimizasyon olarak da iyi bir oyun, öneririm.

  • Çıkış yaptığında alıp bitirmiştim, hikayesi olsun, efektleri olsun ben bayağı beğendim, tavsiye ederim.

    Defans yapmak için geriye doğru gitmek gerekiyor, başta garip gelmişti, zamanla alıştım. Online modunu denedim bir ara, Huntress, Batgirl gibi senaryo dışındaki karakterler var. Anlayacağınız içerik oldukça dolu.

  • Keşke bulut oyun sistemi gelse de şimdi bu oyun kaç saatte günde iner. HDD de nereye indiririm yer var mı yedek almalı mı derdi olmadan TV üzerinden oturup hemen oynasak.

  • mk11 aftermath paket fiyatına göre ilaç gibi geldi. Oyunların sistemleri oldukça benzer bu tip serilere başlamak isteyenler kaçırmasınlar.

  • İndirdik de oynayamıyoruz:<br /> uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b<br />hatası veriyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.