Şimdi Ara

Horizon Forbidden West 2021'de Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geliştirici Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn'ın devam oyunu Horizon Forbidden West'in çıkış yapacağı yılı doğruladı ve oyun hakkında yeni bilgiler paylaştı.

2021'de PlayStation 5'e özel olarak çıkacak.

Utah'dan San Francisco'nun kıyılarına uzanan uzak gelecekteki Amerika'nın batısında geçecek oyun harita olarak ilk oyundan daha büyük olacak ve su altı bölümleri içerecek.

Hızlı seyahat ve kayıt noktalarından tekrar başlamak dahil olmak üzere oyunda hiç yükleme ekranı olmayacak. Ve oyunu başlattığınızda kendinizi hemen aksiyonun içinde bulacaksınız.

Çok sayıda yeni makine ve hem dost hem de düşman kabileler bulunacak.

Horizon Forbidden West yönetmeni Mathijs de Jonge'un oyun hakkında bilgiler verdiği geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

• İlk oyunu beğenmemiştim bu oyuna da çok merakım yok zaten.
  • Türkçe gelse harika olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

İlk oyunu beğenmemiştim bu oyuna da çok merakım yok zaten.

Sen de yani yapma. PS için çıkan en iyi oyunlarda benim gözümde ilk 3'e girer. Sıkıntı ben controller ile nişan almaktan haz etmiyorum, fare ile çok rahat nişan alabilirim ama.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • keşke çıkış oyunu olsaydı, harika bir oyun bizi bekliyor
  • Şu gidişatta tamamlayamazlar. Gelin biz 2022 diyelim ona. Kesin Zelda ile aynı yıla denk gelecek gene. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim Bey

quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

İlk oyunu beğenmemiştim bu oyuna da çok merakım yok zaten.

Sen de yani yapma. PS için çıkan en iyi oyunlarda benim gözümde ilk 3'e girer. Sıkıntı ben controller ile nişan almaktan haz etmiyorum, fare ile çok rahat nişan alabilirim ama.
    Sarmadı hocam beni bilmiyorum. Ama grafikleri güzel iyi iş çıkartmış adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre sonra PC için gelir bu da.
  • Yaz boyunca yeni çıkış oyunları duyurmaz ise Sony, malesef ps5'in çıkış oyunları ps4 gibi çok zayıf olacak.
  • PS5 de 30FPS olursa yine hüsran.

• İlk oyunu, sattığım konsolu bana yeniden aldırmayı başarmıştı. Bundan da çok umutluyum, ilk oyunun kronik sorunları vardı onları çözerlerse efsane bir oyun çıkacaktır ortaya. Bir de umarım oyun 2021'e yetişir yoksa PS5 çıkış döneminde özel oyun anlamında çok kısır bir başlangıç yapmış olacak.

• %95 ertelenecek çok eminim

• Mütercim Bey kullanıcısına yanıt
    İlk 3 mü bence Biraz abartı olmuş The Last of Us 2, Bloodborne,Spider man, God of War varken zor o iş.

• İlkini çok severek bitirmiştim.
  • Karakter ve hikayesini özellikle devrimsel görselliğin sevsemde doydum Metaciritic 90 ve üzeri olursa oynarım

• Ps5 almak için hiç nedenim yok, Hazır indirimdeyken bastım 1 yıllık Plus'ı..Bu yeni nesil konsolların TR'de ne olacağı bile belli değil..En az 3 yıl bekler öyle konsol seçimimi yaparım.. Zaten Slim model istiyorum..
  • Yine harika bir oyun geliyor.Fakat god of war‘in devam oyununu daha cok merak ediyorum :)))) Bu arada cumaya kismetse The last of us 2‘ye basliycak PS kullanicilari, Xbox sahipleride bekleye dursun oyun cikmasini cikar bir gün ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless_tr -- 18 Haziran 2020; 8:9:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • JackTim kullanıcısına yanıt
    Kilit cümle: "benim gözümde"

Hatta ilk 3 istersen de

Uncharted 4
    God of War
    Horizon
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Bir süre dediğin 5yil sonra mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Horizon'ın ilkini inşallah bu yaz PC de deneme fırsatımız olacak. İzlediğim kadarıyla her ne kadar dinazorlu Far Cry gibi dursa da kesinlikle keyifli ve ilgi çekici duruyor.

"PlayStation 5'e özel"

Şu ifadenin çıkışından en fazla 2 sene sonra yok olacağı kanaatindeyim. İlki gibi PC'ye gelecektir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.