Şimdi Ara

Mi Band 5 Pro ve Mi Band 5 Lite yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mi Wear uygulamasının kodlarında kısa süre önce tanıtılan Mi Band 5 hakkında bazı önemli ipuçları keşfedildi. Görünüşe bakılırsa akıllı bilekliğin Mi Band 5 Pro ve Mi Band 5 Lite olmak üzere iki versiyonu daha olacak.



    Ayrıca Bkz.Microsoft çift ekranlı Surface Duo'yu Temmuz'da çıkarmaya hazırlanıyor



    Geçtiğimiz hafta tanıtılan Xiaomi Mi Band 5, 18 Haziran itibarıyla Çin'de satışa sunulacak. Akıllı bilekliğin global versiyonu ise Temmuz ayında Mi Smart Band 5 adı altında piyasaya sürülecek.





    GeekDoing web sitesi, Mi Wear uygulamasının kodlarında  Kongming, Kongming L, Kongming Pro ve Kongming Lite ibarelerinin bulunduğuna dair bir haber yayınladı.



    Akıllı bileklik çeşitleniyor



    Daha önceden NFC özellikli Mi Band 5'in Çin versiyonunun Kongming kod adına sahip olduğunu biliyorduk. Cihazın NFC'siz versyionu ise Kongming L kod adını taşıyor. Şu an ilgi odağımızda potansiyel Mi Band 5 Pro ve Mi Band 5 Lite modelleri var.





    Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği Mi Band 5 zaten çok sayıda özellik sunuyor. Pro versiyonunun fark yaratacak ne gibi ek işlevlere sahip olacağını kestirmek zor. Önümüzdeki günlerde Pro ve Lite modelleriyle ilgili daha somut bilgilere sahip olmayı umuyoruz.



    Kaynak:https://geekdoing.com/threads/mi-band-5-known-features.1955/page-4#post-35152
    Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Mi-Band-5-wearable-activity-tracker-could-eventually-come-in-Pro-and-Lite-variants.476555.0.html







  • Xiaomi saçmalamaya başladı. Yeni nesil bir ürünün 3-4 versiyonunu çıkarmadan rahat edemiyor. Millet tartı konusunda bile forumlara konu açıyor hangisi hangisi bilemedim diye.

  • Az olsun öz olsun be xiaomi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok 10 tane aynı urun çıkarınca rahat ediyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi band 4 var, kullanıyorum. Kronometre, geri sayım sayacı veya etkinlik takibi açıkken müzik kontrolü yapılamıyor. Ana ekrana dönünce müzik kontrolü oluyor, ana ekrana dönünce önceki aktif işlem kapatılıyor, şu basit aksaklığa bir çözüm bulsa başka bir şeye gerek yok.

    Kronometre arkada aktifken başka işlem yapamayan bileklik canımı sıkıyor. Çok ihtiyaç duyduğum bir şey değil ama ayda yılda bir ihtiyaç oluyor, yakışmıyor. Onun haricinde memnunum. Mi band 2-3 ve 4 kullandım. Ufak tefek yazılımsal makyajlar istiyor insan, büyük şeyler de değil hani.. (donanımsal olarak ise alarm(uyarı) sesi çalabilecek bir ses aygıtı eklenebilir, 20-30 liralık uyduruk saatlerde bile var.)

    Mikrofon, hoparlör eksikliği hissetmiyorum. (bluetooth kulaklıkla zaten o iş görülüyor.)
    NFC ise cihazda olsa bile sadece kendi ödeme uygulaması kulanabilecektir, kendi ödeme sistemi Türkiye'ye gelene kadar çok zaman geçer. (emin olmamakla birlikte bileklik/saat gibi cihazlardaki NFC'yi bankaların mobil uygulamaları doğrudan kullanamıyor yanılıyor muyum? Yani telefondaki NFC'yi kullandıkları gibi kullanamıyor 3. parti uygulamalar)





  • boş bileklik 4 kullanıyorum hiçbir farkı yok 5den sadece ekran büyük

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.