Şimdi Ara

Söylenti: Far Cry 6 Önümüzdeki Ay Duyurulacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gamereactor'ın haberine göre, Far Cry serisinin yeni oyunu önümüzdeki ay Ubisoft Forward sunumu sırasında duyurulacak.

Oyunun daha egzotik bir yerde geçeceği ve 2021'de yeni nesil konsollar ile PC için çıkacağı belirtilmiş.

Ubisoft 31 Mart 2021'e kadar beş oyun çıkarmayı planlıyor. Bu oyunlardan dördü belli: Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine ve Gods & Monsters. Beşinci oyun henüz resmi olarak duyurulmadı fakat Jason Schreier da bu oyunun yeni bir Far Cry olduğunu söylüyor.

Ubisoft Forward sunumu 12 Temmuz Pazar Türkiye saati ile 22:00'da düzenlenecek.

• Prince of Persia duyur artık kahrolası!

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yani duyurulsa insanlar sasirir mi cidden merak ediyorum? Farkli bir marka ya da hic beklemedigimiz bir devam oyunu olsa neyse de far cry devam oyunu cikmasa sasardim ben sahsen.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fc3 gibi ortamlar istiyorum yaa...
  • Hangisi güzeldi ki yeni duyruluyor rezil herifler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karayiplerde mi geçecek daha egzotik bir yer gelmiyor aklıma.Geçtiği yer dışında oyunun animasyonları,görev düzeni kesinlikle elden geçirilmeli.4 Oyundur tırmanma,koşma animasyonları aynı.Görevlerde keza.Grafikleri oldukça yeterli gidipte boş grafik kasmazlar umarım.Zaten kesin mevcut nesile de çıkacak gözüyle bakıyorum.

• ubisoftun çöp ve buglu oyunlarını oynamayı 6 sene önce bıraktım size de tavsiye ederim tabii birbirinin kopyası ve en az emekle çıkarılmış oyunları sevmiyorsanız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zerre ilgimi çekmiyor en son farcry 5 aldım uzun bir aradan sonra sarmadı. Division 2 zaten amaçsız boş bir oyun. Son yıllarda ubisoft'un ürettiği sadece AC odessey'i beğendim ve Valhallayı bekliyorum.
  • 31 marttan önce zor. Fc5 için uzun süre çok pr yaptılar

• buyuk degısımler gecırecegını dusunuyorum.
    zaten ubi de acıklamıstı bırbırıne cok benzer oyun yapıyoruz dıye.
    bu oyunun farklı olacagına ben kesın gozuyle bakıyorum
  • Artik bu "acik dunya" oyun modelleri ya kendini yeniden tanimlamali ya da artik az daha rafine linear tarzda oyunlara yonelinmeli.Cunku gercekten, kaynak topla,loot gelistir,vb tipde ayni seyleri yapip durdugumuz hikayeden bi yerde kopup gidilen acik dunya formulu miadini doldurdu.Oyungezerde mi ne okumustum bu tip oyunlarin en babalarini bile yuzde 15 20 gibi bir bitirme oraniyla ancak bitirebiliyor oynayanlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri iyice bozdu ve kendini tekrarlar hâle geldi. Şuan Ubisofttan tek beklentim Ac.

• Aynı şeyin laciverti is coming.
    Vol.23423674365876128368123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 9 Haziran 2020; 20:7:38 >
  • Çay içer gibi oyun çıkarıyorlar.

• Ubisoft ve ea games in çıkardığı oyunlar b*k gibi olmasına rağmen neden hala satılıyor anlamıyorum.

• Gene bir sürü büyük çaplı oyun projeleri. Ubizort akıllanmış gibi durmuyor. Güya birbirinin kopyası oyunlar görmeyecektik daha. Umarım işler daha ters giderde görürler günlerini.

• Blood Dragon gibi bambaşka bir temaya ve atmosfere sahip olmadığı sürece artık Far Cry serisinden bir beklentim kalmadı. Zamanında Ubisoft farklı konseptler için bi anket açmıştı ve seçeneklerin çoğu ilgi çekiciydi. Bi vahşi batı konsepti hiç fena olmaz mesela ama kolaya kaçıp aynı şeyin lacivert olanını çıkarmaktan bıkmadılar

• Ubisoft'un her oyunu alır oynarım. Son 10 yılda çıkarttıkları ve beğenmediğim tek oyunu Breakpoint oldu.Oyunda ne amaç var ne bir oynamak için sebep. Senaryo yok , görev mi yapıyorsun haritada boş boş gezip oyun öğrenme (game tutorial) mı yapıyorsun belli değil.

Far cry 3 efsanedir bana göre , 4. oyunda her ne kadar DLC gibi olsa da keyifle oynattı. 5. oyuna başlayamadım ama umarım 6. oyun far cry 3-4 havasında olur. New down ve primal gibi dandik işlere girmezler

• Abi özgün ve detaylı oyun yapmak çok mu zor? Ya yemin ediyorum sinema sektörü ne filmler çekiyor abi siz bunun yarısını elle ve kodla oluşturamıyorsunuz.
  • Ekran kartıda yok primal den sonrası bende yok. Liste kabarıyor yavaş çıkarın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.