Şimdi Ara

Naughty Dog The Last of Us Part II Hikayesinin Sızdırılması Hakkında Açıklama Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Last of Us Part II'nin önemli hikaye detayları ve görüntüleri bugün sızdırıldı ve bu olay oyun sektöründe büyük yankı uyandırdı.

Naughty Dog bunun üzerine resmi açıklamada bulundu:

"Son birkaç günün sizin için zor geçtiğini biliyoruz. Bizim için de aynıydı. Görüntülerin yayınlandığını ve paylaşıldığını görmek büyük hayal kırıklığı oldu. Spoilerlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmaya çalışan ve spoiler vermemenizi rica ediyoruz." 

"The Last of Us Part II yakında elinizde olacak. Ne duymuş ve ne görmüş olursanız olun nihai deneyim oynamaya değecek." 

Bilgileri sızdıranın çalışma koşullarından hoşnutsuz bir Naughty Dog çalışanı olduğu Jason Schreier tarafından doğrulandı. 

The Last of Us Part II yeni çıkış tarihi de bugün açıklandı.

19 Haziran 2020'de Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.

• kötü çıkma olasılığı yok ama iyi çıkma garantiside yok. Keza adamların yaptıkları hiçbir oyun benim için efsane olmadı. En iyi oyunları Last of Us, çok iyi oyundu ama efsane değildi. Yani demeye çalıştığım, yolunmaya müsait kaz gibi herşeye atlamayın, garanti gözüyle bakmayın. Oyuncu toplulugunun bu tavrı yüzünden, haketmeyen firmalar yükselirken hakedenler göz ardında kalıyor.
    Yahu konuyu anlamayanlar var. Korona bahanesi ile süresiz erteleme geldi fakat sıkıntı korona değil ps5 in çıkış oyunu olarak düşünülmesi idi ancak ne olduysa bilgiler sızdı elleri ayakları dolaştı "Hemen çıkaralım yoksa ... tutacaz millet herşeyi öğrendi dediler". Ne olduysa 1 ayda sevkiyatlar düzeldi lojistik problemler aşıldı korona diye birşey kalmadı herşey düzeldi öyle mi? Oyuncu milletini aptal yerine koymak tamda bu. Bi taşla iki kuş vuracaktı Sony, dediler yeni nesil çıkış oyunu yapalım zaten berbat sunum yaptık millet bi mok anlamadı hem konsol sattırırız hemde oyun. Ama gel gör ki olaylar böyle gelişmedi. Şimdi Naughty Dog ve Sony düşünsün. İnsanların güvenini sarstınız ayıp ettiniz. Şimdi ise koronodan daha amansız bir şekilde spoiler lar yayılıyor, heryere ulaşıyor engellesinler de görelim.
  • Ben sızıntıları gördükten sonra oyunu oynamaya karar verdim.
  • Kız arkadaşının intikamını almaya çalışan kızın hikayesi ooooov olaya baq

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu firmanin yapacağı bir oyunun kötü çıkma ihtimali yok. Bütün oyunlarını oynamış biri olarak diyorum. Bunların ölüsü bir çok aaa firmasına taş çıkartır.
  • Yapacaginiz işi öpeyim sizin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu firmanin yapacağı bir oyunun kötü çıkma ihtimali yok. Bütün oyunlarını oynamış biri olarak diyorum. Bunların ölüsü bir çok aaa firmasına taş çıkartır.

kötü çıkma olasılığı yok ama iyi çıkma garantiside yok. Keza adamların yaptıkları hiçbir oyun benim için efsane olmadı. En iyi oyunları Last of Us, çok iyi oyundu ama efsane değildi. Yani demeye çalıştığım, yolunmaya müsait kaz gibi herşeye atlamayın, garanti gözüyle bakmayın. Oyuncu toplulugunun bu tavrı yüzünden, haketmeyen firmalar yükselirken hakedenler göz ardında kalıyor.
  • Hocam saçma sapan Türk dizilerini izleyebilirsin. Hem de beleş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Hocam saçma sapan Türk dizilerini izleyebilirsin. Hem de beleş.
    Yok hocam kalsın en dandik oyunu bile oynamayı tercih ederim.
  • Ne zamandan beri Naughty dog Rockstar muamelesi görüyor? Yok yaptıkları oyun kötü olamazmış falan bethesda bile bir oyunla mahvoldu gitti (fallout 76 vakası) bu piyasada netflix içeriği gibi oyun yaparsan seni harcarlar ;)
  • Panic sale baya bildiğin. Damage control. Yıllarca emek son düzlükte takla attı. Gene satacaktır orası ayrı, ama son süreç olayı baya etkileyecek.

• ND ye cok kizginim.
    Yaptiklari sey cok buyuk hata idi. Bi akillida cikip dememis mi acaba bu SURESIZ erteleme insanlarda bikkinlik yapar markaya olan guven ucar gider diye ki oyle de oldu. ANCAKKK konu internete sizdi ama duz metini okuyarak kotu yada iyi diye karar vermeyin. Mesela.

GOD OF WAR
    Kel bi adam var bide cocugu var cocugun karisi oluyor onun kulunu bolgede ki en yuksek daga goturmeye calisiyorlar ??????

Resident Evil 2
    Bi polis var yeni polis daha ilk gununde gittigi sehirde zombi dolusuyor ve kacmaya calisiyor ????

UNCHARTED 4
    Bir kasifimiz var herseyi arkada birakmis ama sonrdan yillardir gormedi kardesi cikip geliyor ve beraver Henry Every nin hazinesini aramaya cikiyorlar. ???

Yani boyle bakinca sirf text olarak her film her oyun anime cok sacma gelir. Mesela TITANIC, bi oglan kiz bvar dunyanin en buyuk yolcu gemisi batiyor ordan kurtulmaya calisiyorlar falan. Oyun bana kalirsa ilk oyundan daha iyi olucak cunki ilk oyunda tutarmi tutmaz mi diye uncharted 3 ile ayni anda kucuk bir gurup la gelistirilmeye baslanmis. Bu oyunda ise yaklasik en az 5 yildir koca firma haldir haldir calisiyor. Ben sahsen 20+ ussu epic duygusal bir oyun bekliyorum.

Ha konuya bu oyunun basarisiz olmasini ac kurt gibi bekleyen afedersiniz bok boceklerinin bokun ussune ususmesi gibi usususmus tipler var onlara aldirmayin paraniz yetiyorsa alin bu maceradan kendinizi mahrum etmeyin.

• Oyunun konusundan bağımsız olarak bakarsak yüzlerce insanın yıllarca verdiği emeği çöp ettiler. Üzücü bir durum. Sızdıran kişinin ekip içinden olması da ayrı bir rezillik bence. İnsanın firmaya olmasa da çalışma arkadaşlarına saygısı olmalı en azından.
  • ++ bu arada oyunun konusu bence de kötü ama konuyu okuyup içerik değerlendirmesi yapmak film, kitap, oyun gibi şeyler için yanlış bir tutum. Forumdan alıp oynarız artık.
  • Çalışanına, emek veren insanlarına köpek muamelesi çeken firmalara bu yaşananlar az bile. Önce rockstar şimdi nd, umarım bir şeyler ileride diğer firmalara ders olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şirketin bir işi daha erken bitirtmek için elemanlarını hastanelik etmesinden yana değilim. Tokadı yediği iyi olmuş belki koşulları biraz düzeltir bir daha aynı şey yaşanmasın diye.

Onun haricinde hikaye sızdı diye oyunun satışları bundan etkilenmez zaten oynama planında olan insanlar yine alır oynarlar. Sırf hikayeyi görmek için oyun oynansa youtube'dan sadece ara videoları izler geçer herkes. Önemli olan oyunun ne sunacağı. Puanlar ve yorumlar genellikle oynanışa, oyunun oyuncuda bıraktığı etkiye göre veriliyor her türlü gideri olur TLOU 2'nin. 3-5 troll saldırısı oyunların göreceği ilgiyi etkilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 28 Nisan 2020; 0:2:0 >
  • Hikayesi tırt işte oynamanıza gerek kalmadı diyecek hali yok, herhalde oynamanız daha iyi olur diyecek tabi ki.

• Spoiler iceriklere bakmadim bu oyunu kac yildir bekliyorum surprizi icerisinde kalsin ama tabiki bir oyunda en onemlisi oynanis ve naughty dog oyunlarinida bu yuzden seviyorum zaten bana kalirsa hikayeleri oyle aman aman oyunlari yok zaten. Ama oynanis gorsel seslendirmeler falan ust kalite olduktan sonra hikaye bir sekilde surukluyor. Intikam hikayelerini severim eger oyleyse sevecegim demektir.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • adamlarin yaptigi en iyi oyun jak 2 bu arada siz burda ucnharted last of us demeye devam edin :)

• Mayis ayinda cikarsan ölürmüydün Naughty :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.