Şimdi Ara

Önümüzdeki ay tanıtılacak olan Meizu 17'nin resmi görseli yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Meizu, yeni amiral gemisi akıllı telefonun resmi sunumunun yaklaşık iki hafta içinde gerçekleşeceğini söyleyen bir teaser görüntüsü yayınladı. Daha önce 22 Nisan'da tanıtılacağı açıklanan cihazın lansmanı 8 Mayıs'ta yapılacak ve şimdi resmi bir görseli mevcut.



    Ayrıca Bkz.Realme X50m 5G tanıtıldı: Snapdragon 765G, 120Hz ekran



    Meizu 17'nin güçlü donanım özellikleriyle geleceği uzun bir süredir söyleniyordu. Mevcut bilgilere göre cihaz beşinci nesil mobil ağları destekleyen ve Snapdragon X55 modem ile birlikte çalışan Snapdragon 865 işlemciyi temel alacak. Modifikasyona bağlı olarak cihazın RAM miktarı 8 veya 12GB, depolama kapasitesi ise 128 veya 256GB olacak. 4.500 mAh kapasiteli bir pil ile gelecek olan akıllı telefonun tasarımı ise ilk kez gün yüzüne çıktı.





    Fiyatı 560 dolardan başlayacak



    Resmi render görselinde de görebileceğiniz gibi, ekranın sağ üst köşesinde tek bir ön kamera için küçük bir delik mevcut. Ayrıca ekrana gömülü bir parmak izi tarayıcının olacağı da, görseldeki parmak izi sembolüyle birlikte kesinleşmiş oldu. 90Hz yenileme hızı sunan 6.5 inçlik Full HD+ bir ekranla geleceği belirtilen Meizu 17'nin yatay olarak konumlandırılmış dört arka kameraya sahip olduğunu görüyoruz. Bu sensörlerin de 65, 8, 5 ve 2 milyon piksele sahip olacakları belirtiliyor.



    Android 10 işletim sistemi tabanlı Flyme 8 arayüzü ile gelecek olan Meizu 17'nin 560 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor. Donanım yapılandırmasına göre fiyatın değişiklik göstereceğini de belirtelim. Akıllı telefonun, Çin dışındaki ülkelerde ne zaman satışa sunulacağı ise henüz netlik kazanmış değil.








  • biz ölelim valla ölelim. Fiyatlari gördükçe kendimi Afrika Kongosunda kabilenin bir kabile elemanı olarak görüyorum

  • Gerçekten de 560 dolar parayı bir kaç yıl sonra yarı fiyatına bile 2. el olarak satamayacağın telefona vermek ne kadar mantıklı bir şey.

  • birkaç seneye arka kapak sadece kameralardan oluşacak sanırım..

  • 2 senedir Meziu M6Note kullanıyorum,bi daha üste para verseler meizu almam,telefonu aldığımda üzerinde olan yazılım sorunları halen devam ediyor,çünkü hiçbir şekilde güncelleme alamazsnız,örneğin video çekerken microfonun sesi çok az geliyor,çektigim videolardan bişey anlayamıyorum,telefonun dokunmatiginde algılama sorunu var yazılımsal, ama meizu guncelleme vermedigi için çözüme kavuşmuyor
    en amiral gemisi telefonu bile 2020 yılında güncelleme almamıştır,
    bazılarıda diyorki ; güncelleme cok önemli degil- aman ne meraklıymışsınız güncellemeye, öyle diyenlere sözüm ola - al meizu telefonu üzerinde onlarca yazılımsal hata ile ve herhangi bi şekilde düzeltme şansın olmasın ,işte o zaman görürüm ben o zaman seni,benım telefonla halan dokunmatık ekran hassasiyeti sorunu,video çekimindeki mikrofon sesi sorunu,ve uygulamalardan atma sorunu mevcut ve herhangi bi şekilde çözümü yok.

    KESİNLİKLE MEİZU ALMAYIN,500 lira fazla verin samsung vs alın,hiçyoktan adam 1 senede olsa güncelleme veriyor,hata varsa gideriyor





  • 3000-3500 arası gelirse satar

  • 560 dolar çok pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu güncelleme ile ilgili son kullanıcıyı tatmin edecek güvence vermezse bu telefon ölü doğmuş demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renega kullanıcısına yanıt
    Biraz geçmişte kalmışsın sanırım asgdhfasgfdasd

  • s10lite alın bunu almayın. (meizu m6s kullanıcısıyım).

  • Updateless phone incoming

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 560$ zaten 3750 yapıyor<br /><br />Muhtemelen gelmez buraya gelse bile 5bin gibi olur <br /><br />Güncelleme almayan bir telefona 5bin vermez kimse<br /><br />Her ne kadar Kaliteli olsa da yinde satamaz<br /><br />Satmasindaki asıl engel botloader açık kaynak paylaşılmaz ise dünya çapında bir beklentiye de giremez batma yolunda hızla ilerliyor meizu maalesef :(

  • 500 dolar çok pahalı ama ya
  • Alperk87 A kullanıcısına yanıt
    yoo 16th bile 2000 civarı. %50 daha pahalı yeni sürüm olduğunu düşününce mantıklı geliyor. %50 zamla yeni sürüm çıkaran marka yoı zaten şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.