Şimdi Ara

Bill Gates uyardı: Koronavirüs gibi bir salgın her 20 yılda bir yaşanabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 2015 yılındaki TED konuşması sırasında, dünyanın küresel bir salgınla başa çıkmaya hazır olmadığını söylemiş ve bu tür krizlere karşı hazırlıklı olmanın önemini vurgulamıştı.



    Ayrıca Bkz.İngiliz bilim insanları koronavirüs aşısı için tarih verdi



    Koronavirüs (Covid-19) pandemisini Financial Times'a değerlendiren Gates, böyle bir salgının her 20 yılda bir yaşanabileceği konusunda uyarıda bulundu. Ayrıca bu pandeminin insanların hayatları boyunca yaşayabileceği en büyük olay olduğunu söyledi.





    Gates haklı çıktı



    Gates, önümüzdeki dönemde erken uyarı sistemlerinin ve antiviral kütüphanelerinin oluşturulacağına inanıyor. Tüm bunları iyi yapmanın maliyetinin ise burada yaşadıklarımıza kıyasla çok düşük olduğunu belirtiyor.



    Koronavirüs salgınının gidişatına baktığımızda Gates'in 2015'teki öngörülerinde haklı olduğunu görüyoruz. Yeni bir salgına karşı mücadele konusunda insanlığın karşısındaki en büyük sorun "ihmal". Zira 20 yılık süre zarfında insanlar yüz binlerce can almış bir hastalığı unutabilir.




    Kaynak:https://www.ft.com/content/13ddacc4-0ae4-4be1-95c5-1a32ab15956a







  • Yorumlara baktım ve midem bulandı, teknoloji sitesinde böyle cehalet görmeyede alıştık.

    Bill Gates'in bu dönemde parlamasının nedeni youtubeda bir tedx programında ön görüsüdür. Bunu nerden biliyor çünkü Bill Gates çocuk felcini durdurmak için sağlık sektörüne giriyor ve bunla beraber bir çok deneyim kazanmış belli ki.

    Eskiden internet gelicek cahillik gidicek diyorduk herkeste kulaktan dolma haberlerle yorum yazıyor. Yani google veya youtube bile yazmak zor mu kardeşim Bill Gates Corona diye, birşey bilmiyorsanız da yalan yanlış yorumlar yazmayın.
    Tıp bilginiz olmadığı için böyle yanlış yorum yapmışsınız. Tedavi edici ilaç başka aşı başka, aşı hasta olmamanızı sağlar. Ayrıca şu andaki Covid 19 a karşı aşı bulunsa bile 20 sene içinde yeni tip bir virüs ortaya çıkabilir. Hatta Covid'in bir mütasyonu bile bulunan aşıyı etkisiz kılar. Bundan kaçış yok yani.
  • Acaba neden Dünya Sağlık Örgütü başkanı gibi sürekli Bill bey böyle açıklamalar yapıyor, kendisinin uzmanlık alanı bilişim teknolojisi iken salgın hastalıklar hakkında söylediklerini tam olarak kim kaale alıyor anlamakta güçlük çekiyorum.

  • Diger konuda yazmistim yazilim sirketinin eski ceosu , konuyla ilgili prof olmadigi halde nasil boyle aciklamalar yapiyor diye saldirmislardi yok soyle destegi var yok kendini boyle adamis , bu virus labaratuar virusu sokun sunu kafaniza artik.. 20 senede 1 insanlari kiracaklar , microsoft kurumsal laptop satacak, asi gelistiren firmasi darphane gibi para basacak..



    Kahin, ilah olarak gormeyin su adami.. eskiden severdim helal olsun ideallerinin adami derdim ama gozumden dustu..



    20 sene sonraki virusun aktor ise elon musk olacak buraya yaziyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 12 Nisan 2020; 20:9:17 >
  • kısa kısa temizlik var nüfusta dedi resmen..

  • aşı bulunsa. 20 yılda bir olsa da sorun olmaz. Önemli olan bir ilaç bulunması
  • Bil Gates: İlluminati'nin sözcüsü

  • Bıktım bu adamın yüzünü görmekten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir sonraki 20. yılda hesabını zebanilere vermek duası ile.

  • buluterdemir kullanıcısına yanıt
    Tıp bilginiz olmadığı için böyle yanlış yorum yapmışsınız. Tedavi edici ilaç başka aşı başka, aşı hasta olmamanızı sağlar. Ayrıca şu andaki Covid 19 a karşı aşı bulunsa bile 20 sene içinde yeni tip bir virüs ortaya çıkabilir. Hatta Covid'in bir mütasyonu bile bulunan aşıyı etkisiz kılar. Bundan kaçış yok yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 12 Nisan 2020; 21:17:34 >
  • Bu isten su an icin korunmanin tek yolu yakin zamanda hastalanip iyilesmis insandan kan almaniz, bu sekilde vucudunuz bagisiklik kazanir , ben bunlarin yapacagi asiya da guvenmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktı ki elon ve diğer ceolar ortamı doldurdu bu yaşlı bunakta gündeme gelebilmek için her şeyi yapıyor. ulan corona bu kadar kişiyi öldürdü senin ülken milyonları katletti sesin çıkmadı. suriye ile ikgili bir kelimen bie yardımın yok. sonra gelip yardım sever biri diye tanıtmayın şu bunağı..

  • V for vendetta filmini tekrar izleyin beyler. Tam zamanı.

    Başkan adam sutler, komutan, vs....

  • 20 yıl sonra ölmezsek 65 olacaz zaten. Yaktın bizi bili.

  • geçmiş olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi konusu olmayan şeyler hakkında niye durmadan açıklama yapıyor bu adam

  • Seneler evvel Bill Gates'in bir yazısı mıydı konuşması mıydı tam hatırlamıyorum ancak şöyle diyordu "Dünya nüfusu çok fazla, bunu 1 milyar seviyesinde tutmalıyız" gibisinden bir şey söylemişti.
  • ölmeyip 20 daha direnirsek .tamamdır atlattık
  • Bilgisayar antivirüs şirketlerinin virüs üretip sonra antivirüs programı ürettikleri gibi Bill de gerçek dünyada bunu yaptı diye teori üretebiliriz xD

  • lo kimseye garip gelmiyor mu anasını satayım garajda millet onu bunu buluyor milyarder oluyor bizim kazmalarda inanıyor bu dünyada kimse şans eseri veya bir iş ortaya koyarak zengin olmaz işte birileri yönetiyor birileri seyrediyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.