|
Bildirim
|
Sonynin besledigi kisiler kendini guzel belli ediyor.
Sony ozetle demiski dandik serverlarimiz cok fazla yogunlugu kaldiramiyor. |
Ps+ fiyatlarında da ayni oranda bir indirim olacak mı? Hayır, hatta bir de zam gelecek üstüne Türkiye için. 1 haftadır kayıplarda olan psn indirimlerini de tekrar yazmaya gerek yok zaten.
|
Şuan elimde PS4'üm falan olsa, ya gider rafa kaldırırdım, ya da satardım. Sonrasında da kendime güzel bir bilgisayar toplayıp Steam'den 2-3.5 arası dolar kuru ile bol bol oyun alır keyfime bakardım. Bu nedir arkadaş. Koskoca Playstation ekibi bunu öngörememiş mi? Virüsün yayılmasıyla beraber insanların evde kalıp PS4 ile birçok insanın vakit geçireceğini öngörememesi tamamen Playstation'un hatası. Konsol tarafında uzun zamandır sessiz kalmaları, hala konsolun kendisini göstermemeleri, son yapılan etkinlikte insanları beklentiye sokup saçma bir sunum yapmaları ve grafik tarafında Xbox'un gerisinde kalması. Sonrasında Türkiye'de indirimlerin kapatılması, Silent Hill yalanlaması falan derken şimdi de bu. Bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Ya ellerinde muazzam bir koz var onu bekletiyorlar. Ya da kendilerine fazla güvenip "Amaaan takmayın ya 2 exclusive oyunla yine en çok satan konsol biz oluruz takma ya" kafasındalar.
|
Zaten yavas degilmiydi :)))
|
Çöp konsol, çöp hizmet
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|