Şimdi Ara

Horizon: Zero Dawn PC için Duyuruldu, Bu Yaz Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyolarının başkanı Hermen Hulst, Horizon: Zero Dawn PC versiyonunu resmi olarak duyurdu.

    Bu yaz Steam üzerinden çıkış yapacak.

    PC versiyonu Complete Edition ana oyun ile birlikte The Frozen Wilds genişlemesini ve daha önce çıkmış indirilebilir içerikleri içerecek.
     
    Hermen Hulst konu ile ilgili olarak "Horizon: Zero Dawn'ın bu yaz PC'ye geleceğini doğrulayabilirim. Guerrilla Games'ten stüdyo yönetmenleri Michiel van der Leeuw, JB van Beek ve Angie Smets PC versiyonu hakkında yakında daha fazla bilgi paylaşacak." dedi.
     
    "PlayStation'ı nasıl daha fazla kişiye tanıtacağımız ve insanların PlayStation'da neler kaçırdığını göstermemiz açısından bazı yeni fikirlere açık olmamızın önemli olduğunu düşünüyorum. Bazı kişilerin kafasını rahatlatmak için bir AAA özel oyunun PC'ye geliyor olması her oyunu PC'ye getireceğimiz anlamına gelmiyor. Horizon: Zero Dawn'ın PC'ye uyduğunu düşünüyoruz. PC çıkışları için bir planımız yok, konsola %100 sadık kalmaya devam edeceğiz."
     
    Hermen Hulst PlayStation 5 ile ilgili olarak "Kendimizi kaliteli özel oyunlar yapmaya ve güçlü hikaye anlatımı olan tek oyunculu oyunlara adadık. Ayrıca neyin işe yaradığını görmek için yeni deneylere ve yeni fikirlere de açık olacağız. Bu, Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyolarının DNA'sının bir parçası." 
     
    Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Guerrilla Games'in üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Horizon: Zero Dawn Şubat 2017'de PlayStation 4 için çıkmıştı.








  • İnsanların kendi dışında gelişen olaylar hakkında "kesin" konuşması kusura bakmayın ama bence çok net aptallık belirtisi.
    Örneğin yeni nesilde Xbox PS'ten güçlü olacak kesinlikle!!! Sony excler PC'ye asla gelmeyecek!!! E ne oldu şimdi?

    Önce Quantic Dream oyunları geldi. Yok efendim o Sony stüdyosu değil öyle böyle gelir tabi başka oyun gelmez.

    Sonra Death Stranding geldi. Yok efendim Kojima hala bağımsız stüdyo zaten sadece Sony yardım ediyordu bu oyuna başka oyunlar gelmez kesinlikle.

    Şimdi Horizon Zero Dawn geliyor. Yok efendim Decima Engine'i pazarlamak için yaptılar başka oyunlar gelmez ezik piğsiğciler çok beklersiniz God of War vs.

    Olur da 2021'de God of War gelecek denirse, bu sefer de biz üç yıl önce oynamıştık zaten diğer oyunlar hayatta gelmez boşuna beklemeyin muhabbeti yapar bu tipler.
    Ya arkadaş, bir konu altında da yaygara çıkarmayın be. Abicim, forum kültürünü bilmiyorsanız kullanmayın ya. Doğru düzgün tartışabilseniz tamam diyeceğim de sürekli fanboyluk yapıp birbirinize laf yetiştirme gayretindesiniz. Her PS4 ve Xbox haberinde aynın yaygara dönüyor. Forum kültürünü bilmeyen arkadaşlar öğrenip öyle kullansın lütfen. Kendinizi rezil etmeyin daha fazla.
    ben bu forumun yaşını gerçekten merak ediyorum. PC'ye geldi diye ağlamanın sebebi nedir? mantıklı bir sebebi var mı bunun? eğer yetişkin insanlarsanız ve "PS4'ümüz var ayrıcalıklıyız başkası oynamasın" diye düşünüyorsanız bir takım insani değerlerinizi kaybetmişsiniz demektir bu kadar bencillik normal bir şey değil. PC'ye çıkacak diye oyunu balon ilan etmeler, PS4'e önce geldi oynadık diye kendini teselli etmeye çalışmalar falan nasıl bu kadar boş düşünebiliyorsunuz anlamıyorum. ben oyunu PS4'te oynayıp deneyimini yaşayabilmişim bu saatten sonra isterse tost makinasına çıksın umurumda olmaz hatta sevinirim güzel oyun tost makinası olanlar da oynayacak diye. her konuda taraf olmak zorunda değilsiniz, hele eğlence sektöründe "biz daha fazla eğleniyoruz" yarışına girmenin hiçbir mantığı yok.
  • Çok iyi haber Türkçe yamasız yarım yamalak oynamıştım şimdi yama ile misler gibi oynarız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hazır olun savaş çıkacak burda :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zaten ps5den bir türlü haber gelmemesi üzerine sony de birşeyler olduğu belliydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte budur. Darısı diğerlerinin başına.
  • Sony sonunda gereksiz inadı bırakıp sonunda oyunu bilgisayara çıkarmaya kara vermiş,dileriz devamı gelir ve optimizasyonu sıkıntılı olmaz.Aklın yolu bir.
  • Bundan sonra muhtemelen konsola özel oyunlar sadece belli süre özel kalacaklar.

    Pc pazarı sonuçta iyi satıyor. Pc oyuncusu olup konsoldan uzak duranlardan neden para kazanmayalım diyorlar. Microsoft da iyi bastırıyor.

    Zaten ps3 zamanındaki gibi değil ki konsol. Tamamen pc altyapısı ile hazırlanan bir oyunu konsoldan sonra pc'ye çıkarmak daha zahmetsiz bir süreç. Port etme vs süreci ps3 zamanına göre çok daha kolayken neden oradan gelecek paradan vazgeçtiklerini anlamak mümkün değildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy be
  • Pc oyuncularına tavsiyem: alın oynayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps4 pro'da baya zevk alarak bitirmiştim. çok sevindim valla PC'ye gelmesine, umarım çıkışından kısa bir süre sonra Türkçe yama gelir.
  • O denli harika bir oyunda degil. Bu tarz oyunu far cry3 ile oynadik zaten. Hikayesi de cok kilise agim sahim degil. Bu oyunla ilgili begendigim en iyi sey ise dusman yapay zekasinin iyi olmasi onun disinda bildigimiz far cry dan bi farki yok. Rpg skilleri de bi witcher degil her hangi bir seye etki etmiyor laf olsun diye konmus.

    Beni pc ye cikmasi cok da ilgilendirmiyor, konsol oyuncusu olarak her zaman konsoldan devam ederim ama oyun da oyle albenisi de yok cok sisirilmis bir robotlu far cry.

    Genel olarak bu jenarosyonda sony exclerini pek begenmedim. Bu oyun, the order1886,killzone. Begenmediklerim. Sony nin Co op odakli bir oyunu yok gears of war gibi yada shooter yapmiyorlar socom da gelmedi mesela. Bu nesil oyle 3.partilerle yattilar. 2015 e kadar oyun yoktu. Subatta bloodborne geldi o da herkese hitap etmiyordu. 2016 da uncharted4.

    Tirmanma simu adeta. 2017 de bu oyun geldi. Tam bir korkakca olusturulmus far cry. 2018 spiderman gow harikaydi. 2019 days gone . Cop oglu cop 2020 de 2 oyun var onlarda umut edici. Kisacasi bol bol cod fifa gta rdr ile bu nesli gecirdi. Onun disinda 500 tl ile oyun satmaya falan calisiyorlar saka gibi. Ps now denen seyi de gelistirmediler. 2-3 aydir ona yukleniyorlar.


    Rakibi gamepass ile en hit oyunlari versin sen de yat boyle.Xbox i zerre sevmem ama yaptiklari is ortada. Ps guzel konsol olmasina ragmen exc sorunu var. arkadasimla gears tarzi spec ops the line tarzi oyun oynamiyoruz mesela. Bunlar hep eksiklik. Eski oyunlari da oynamamiza izin vermiyor sony geriye uyumluluk da yok. Ps kullancisiyim fani degilim ve bu tarz seyleri belirtmemiz gerekir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PC platformunda iyi bir satis oranini yakalarlarsa diger oyunlarinda PC'ye gelmesi olasi, bence herkez oynasin.Dogru bir adim atti Sony.Ilerde oyun sektöründe bence büyük degisiklikler görücez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony açıklama yaptı ''HZD çıktı diye başka oyun çıkacak anlamına gelmiyor. Sadece PC oyuncuları PS de neler kaçırdıklarını görmelerini istiyoruz''
  • Oyun sektörü hiç istemesek de stream ve abonelik sistemine kayıyor. Bu nedenle daha fazla kitleye ulaşma çabaları bunlar, PC’de oynayacaklara hayırlı olsun harika bir oyundur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horizon: Zero Dawn PC için Duyuruldu, Bu Yaz Geliyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steam sayfası açılmış fiyatı ucuz olursa üstüne türkçe yama ilaç gibi gelir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.