Şimdi Ara

SuperPi 1M Skorlar.. (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.046
Cevap
0
Favori
96.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buda benim ilk denemem.hemen banada bir yer açın

SuperPi 1M Skorlar..
  • buda benim acaba nasıl bir skor

SuperPi 1M Skorlar..
  • 50 sn ancak

SuperPi 1M Skorlar..
  • HOCAM BE YAKLASIK 1 AY KADAR ONCE GONDERMISTIM BENIM 33 SNLIK SKORU AMA LISTEYE ALINMAMIS... bIR SORUN VAR SANIRIM.. yADA GOZDEN KACTI?????
  • ABIT AN8 FATAL1TY ile ilk deneme

SuperPi 1M Skorlar..
  •  SuperPi 1M Skorlar..
  • buda benden

SuperPi 1M Skorlar..
  • buda benim skorum

SuperPi 1M Skorlar..
  • En düşük mhz ile 34 sn aldığım için sanırım İntel grubunda 12. olabilirim...

Mem değerlerini göstermeyi unutmuşum söyleyeyim: DDR404 mhz ve 2325... Yani bu dandik msi board nedeniyle 5/4 çalıştırmak zorunda kaldım...

SuperPi 1M Skorlar..
  • Amd64 939 3500+(0.13) 2689 mhz de 32sn

SuperPi 1M Skorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 29 Mart 2005, 23:49:32 >
  • ARKADAŞLAR KUSURMA BAKMAYIN AMA KEH KEH :) ÇOK ZOR OLDU ZORLAMAKTAN MERMERİ ÇATLATTIM AMA SONUNDA BAŞARDIM KOVA KOVA BUZ TAŞIDIM AMA SONUNDA 26 SN İLE GALİBA DAĞITTIM

SuperPi 1M Skorlar..

SuperPi 1M Skorlar..

SuperPi 1M Skorlar..

• Burası ciddi bir topic gereksiz photoshoplar yayınlamayın komik oluyor olaya bak cpu 311fsb de ramler 4:5 de 345 hemde 2-2-2-4 oldu baska...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 29 Mart 2005, 12:43:14 >
  • 3000@3450 de 2 -3-3-8 2,65 v ile 40 sn düştü 3450 de çok çalışamıyor psu dan zannedersem bazen restart atıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Burası ciddi bir topic gereksiz photoshoplar yayınlamayın komik oluyor olaya bak cpu 311fsb de ramler 4:5 de 345 hemde 2-2-2-4 oldu baska...

kızacak bişe yok + bu photoshop değil +kendimizi avutuyoruz ama sen galiba şakadan anlamıyorsun gereksiz bişe var ise senin bu şekilde tepki vermen burda insanlar hem eğlenmek hemde bilgi almak için bulunuyor çok kızdı isen topikten atarsın veya şakadan anlarsın anlamazsanda senin bileceğin iş ???? bu arada öle bir skor olmayacağını herkes biliyor zaten olayda bir kandırma yok klavyede a harfinin yerini bilen herkez bunun bir şaka olduğunu anlar ama sen anlayamadın herhlade
    ben sadece bu konuya biraz neşe getirmek istedim bu arada ben zaten o.c. yapmasını bilmiyorum zaten bilseydim gidip kek gibi intel bord almazdım bu arada çok ciddi isen sölim saf halinde 2 gb ram ile skorum 45 saniye çok fazla bildiğini zannediyorum ki görünüşün öle gösteriyor ...... sende bu işin nasıl olduğunu anlat da bende öğreneyim okadar sayfa okudum ama halen yapamadım çünkü benim bord buna müsade vermiyor ama madem çok iyi bilgi sahibisin bana şu windowstan nassı o.c. yapılır onu söle de bende bi skor denemesi yapayım ama sen çok kızmışsın o yüzden yardımcı olmaz sın bu arada kimse ile bir sorunum yok bilinsin isterim dediğim gibi olaya sadece biraz neşe katmak istedim saygılar

• http://forum.donanimhaber.com/m_1550398/tm.htm
    suraya bir gozat bakalım

Windowstan yapacagın o/c için bile bios altyapısını hazırlaman gerekir , belirli voltajları ve parametreleri ayarlamalısınki winden overclock yapabilesin , linkte detaylar var oradan yararlanabilirsin...
  • Koray'cım şu listeyi bir güncellesen diyorum.

25 gelinceye kadar tahta oturayım bari

SuperPi 1M Skorlar..
  • Mete hiç zamanım yok be Şaka bir yana en kısa zamanda...
  • bravo iyi iş meke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 29 Mart 2005, 16:47:42 >
  • Bir saniyelik bir ilerleme oldu. İşlemcinin limitini görmeden satmam bu işlemciyi....

43saniye xp1700+

SuperPi 1M Skorlar..
  • Hocam beni de ekleyebilirseniz. Ramlarım daha fazlasını götürmüyor ancak en kısa zamanda 500mhz veya üstü 1 ram edinip daha da zorlamayı düşünüyorum. Sanırım ramla 2+ sn daha kazanabilirim. Bakalım :)

Ayrıca bende vcore 1.550 gözüküyor ancak böyle olduğunu pek sanmıyorum. 1 kaç programla denememe rağmen hepsinde 1550 gözüküyor. Bios güncelledim ancak değişen 1 şey yok. Bu normal mi sizce?

SuperPi 1M Skorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiamen -- 30 Mart 2005, 2:00:18 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.