Şimdi Ara

Google GameSnacks en düşük telefonlarda bile akıcı oyun oynatacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Zaman zaman Android dünyasında en düşük konfigürasyonlara göre standart geliştirmek için Google'ın bazı projeler yürüttüğünü görüyoruz. Son projesi ise en düşük telefonlarda bile akıcı web oyunları oynatma hakkında.



    GameSnacks nedir?



    Facebook Instant Games hizmetine benzetebileceğimiz Google GameSnacks platformu firmanın deneysel uygulamalar geliştiren Area 120 ekibinin elinden çıktı. GameSnacks en düşük bağlantılar ve konfigürasyonlarda HTML5 oyunları oynatmayı amaçlıyor.



    Ayrıca Bkz.Canon EOS 850D ya da diğer adıyla EOS Rebel T8i DSLR modeli tanıtıldı



    Projede sıkıştırılmış medya çok hızlı bir şekilde açılıyor ve böylece oyunlarda bir gecikme olmuyor. HTML5 tabanlı olduğu için de uyumlu tarayıcılarda kolay bir şekilde oynanabiliyor. Ayrıca masa üstünde fare ve klavye desteği de sunuluyor.



    Are 120 ekibi pek çok oyun geliştiricisi ile temas halinde ve yavaş yavaş oyun kataloğunun büyümesi hedefleniyor. Hali hazırda site üzerinde çok fazla oyun yok. Ayrıca yoğun aksiyon oyunları beklemek de pek mümkün görünmüyor.



    Dünyanın önemli bir kısmında düşük internet bağlantısı ve donanım konfigürasyonları olduğu için GameSnacks projesi insanların ilgisini çekebilir. Elbette bu mağazanın zeginliği ile doğrudan alakalı olacak



     



    İlgili sayfa



     



     








  • clickbait

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.