Şimdi Ara

Zyxel 661HW Hakkında Ne Düşünürsünüz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu modemin wireless performansı çekim gücü hakkında bilgisi olan varmı?Üzerinde 2Db anteniyle iş görürmü?



  • P-661HW-D1 üzerinde 2 değil 5 dbi anten mevcut ve wireless performansı gayet başarılı. Fakat eğer VPN ve TMSS ( TMSS ücretli bir güvenlik paketi) kullanmayacaksan, yani klasik bir ev kullanıcısı isen P-660HW-T1 almanı öneririm, P-660HW-T1 bu iki özellik hariç P-661HW-D1 modelinin tüm özelliklerine sahip olduğu gibi (5dbi anten, SPI Firewall, Multimedia Bandwith Management, URL Filtreleme...vs.) fiyat olarak P-661HW-D1 den çok daha uygun ( 89$ ) ve piyasada bulabileceğin en kaliteli ve performanslı modellerden biri.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sarmatian

    P-661HW-D1 üzerinde 2 değil 5 dbi anten mevcut ve wireless performansı gayet başarılı. Fakat eğer VPN ve TMSS ( TMSS ücretli bir güvenlik paketi) kullanmayacaksan, yani klasik bir ev kullanıcısı isen P-660HW-T1 almanı öneririm, P-660HW-T1 bu iki özellik hariç P-661HW-D1 modelinin tüm özelliklerine sahip olduğu gibi (5dbi anten, SPI Firewall, Multimedia Bandwith Management, URL Filtreleme...vs.) fiyat olarak P-661HW-D1 den çok daha uygun ( 89$ ) ve piyasada bulabileceğin en kaliteli ve performanslı modellerden biri.

    +
  • kardeşim ben evimde kullanıyorum.200 ytl ye yanında kulaklık ve webcam dahil olarak almıştım.yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.ev 100 metrekare her yerinden laptopla rahatça girebiliyorum.hiç hattan düşürme gibi abuk sabuk problem yapmıyor.umarım dedim diye yapmaya başlamaz.ii akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.