|
Bildirim
|
İşte Respawn farkı. Bu adamlar yapıyor arkadaş. Türkçe yama çıkar çıkmaz oynarım.
Respawn inşallah ileride Dead Space yapar. |
ea'e ders olması için bu oyunun iyi çıkmasını çok istiyordum şu an için olmuş gibi, sevindim. iyi bir satış da yakalarlarsa ea single player oyunlara daha fazla ağırlık vereceklerdir. indirim beklemeye başlayalım :D
|
Oyun iyi güzel tamam da şu Souls mekaniklerini koymaktan ne zaman vazgeçecekler? En alakasız oyuna bile oynanış süresi artsın diye Souls mekaniklerini koyuyorlar. Artık usandırdılar, From Software ve Miyazaki’ye söveceğim az kaldı. Adam akıllı hack ‘n slash mekaniği koymak çok mu zor anlamıyorum ki.
|
Respawn' a cidden helal olsun adamlar Titanfall ile zerre alakası olmayan bir oyunu sırtlanıp işi gayette kotarmışlar. EA yatsın kalksın bu adamlara dua etsin.2 saattir oynuyorum bayıldım resmen. Dark Souls, Uncharted, Tomb Raider karışımı müthiş bir oyun olmuş.
|
Star Wars Jedi: Fallen Order Metacritic şimdi baktım pc sürümü 90 puan almış herkes övüyo oyun olmuş.
|
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 15 Kasım 2019; 10:5:1 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risni -- 15 Kasım 2019; 10:48:43 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 15 Kasım 2019; 11:22:37 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa608 -- 15 Kasım 2019; 20:3:26 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |