Şimdi Ara

Kojima: İnsanların İkiye Bölüneceğini Biliyordum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçtiğimiz hafta çıkan ve oyun dünyasını ikiye bölen oyun Death Stranding'in yapımcısı Kojima, bu durum ile ilgili bir açıklamada bulundu. Çıkışından önce de, sonra da oyun büyük tartışmalara yol açmıştı.

Kojima ise bu durumun böyle olacağını, oyun daha geliştirme aşamasındayken tahmin ettiğini açıkladı. PlayStation Access ile yapılan röportaj şu şekilde:

"Olumlu ve olumsuz tepkilerin olacağına biliyordum. Oyunlarda veya filmlerde farklı bir şey denediğinizde bu olur. İnsanlar daha önce deneyimlemedikleri bir şey ile karşılaşınca, bu onlar için zor oluyor.

İlk kez gizlilik oyunu yaptığımda da aynısı olmuştu. Ama umuyorum ki hayranlarımdan aldığım destekle bu tür daha da yayılacak. 5,10 yıl sonra Death Stranding bir standart olacak ve ben o zaman yine, yeni bir şey deneyeceğim." 

• Allah aşkına dağ bayırda gezip sırtımızda kargo taşıyıp insanlara yardım etmenin nesi yeni bir tür gerçekten anlamış değilim hayret doğrusu Oyunu 1 saat seyrettim bayıldım sıkıntıdan yahu ya neler neler oynadık bugüne kadar bunun neresi yeni tür abi kojimaya saygım sonsuzda yani Mgs ve Pt gibi herkezin ağzını açık bırakan yapımlardan sonra çok basit bir işe kacmış yani keşe aynı türde bir PT gibi bir oyun yapsaydı da şöyle ağzımız bayıla bayıla oynasaydık.Oyuncuları ikiye bölme sen ticaret yapıyorsun inşallah satış rakamları yolundadır ne biliyim millet Anthemı gömdü bu oyundan hiç başarı beklemiyorum bende inşallah gönlüne göre versin seven seviyor sonuçta!
  • Evet ikiye bölündük kötü ile çok kötü arasında kaldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara amip demiş

• Yeni nesil oyuncularını düşünürsek bu oyuna katlanamayacağı kesin oyun çok yavaş açılıyor oyun açıldıkça yeni mekanikler sunuyor ve eğlenceli olmaya başlıyor çok mükemmel ve çok kötü bir oyun diyebileceğim bir oyun değil sadece güzel oyun o kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni türün ne olduğunu halen anlayamadım ben açıkcası
  • Efsane olmuş oyun 7 saat aralıksız oynadım :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynı oyunları oynamaktan bıkmadınızmı, adam değişik bir şey denemiş, ortalaması 83 kötü bir oyunda değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına dağ bayırda gezip sırtımızda kargo taşıyıp insanlara yardım etmenin nesi yeni bir tür gerçekten anlamış değilim hayret doğrusu Oyunu 1 saat seyrettim bayıldım sıkıntıdan yahu ya neler neler oynadık bugüne kadar bunun neresi yeni tür abi kojimaya saygım sonsuzda yani Mgs ve Pt gibi herkezin ağzını açık bırakan yapımlardan sonra çok basit bir işe kacmış yani keşe aynı türde bir PT gibi bir oyun yapsaydı da şöyle ağzımız bayıla bayıla oynasaydık.Oyuncuları ikiye bölme sen ticaret yapıyorsun inşallah satış rakamları yolundadır ne biliyim millet Anthemı gömdü bu oyundan hiç başarı beklemiyorum bende inşallah gönlüne göre versin seven seviyor sonuçta!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu adamın egosundan da gına geldi.
    Yaptığın işte yeni tür olmayı hak edecek ne var acaba?

• Cahiller yorum yapmasın lütfen oyun taş gibi yıllardır aradığım oyun siz gidin hadi fortnayt pabci falan oynayın bu oyunu oynamaya kafanız yetmez

• Bu oyunu 7 saat aralıksız oynayan alfadır arkadaşlar :D izlemeye bile katlanamıyorum adam aralıksız oynamış.ayrıca bu oyunun yeni tür olabilecek nesi var .Balon kargo oyunu
  • Pokémon Sword Shield bundan çok daha iyi olacak net :))
  • Ben çok beğendim valla beğenmeyen b*k atmak yerine pubg,lol,cs go falan oynasın ne diyim.
  • Kojima sadece hikaye anlatmak istiyorsa bir zahmet sinema sektörüne girsin, bu güne kadar yaptığı oyunlarda hikaye olmasa o absürt oynanışa kimse katlanmazdı.
  • Şu oyunu oynamadan laf atan insanları bir türlü anlamıyorum.Oynamış biri olarak ilk 5 saat harbi yürümekten başka bir şey yok.Ama ilk 5 saatten sonra oyun iyice açılıyor.Evet hala kargoculuk yapıyorsunuz ama açılan özelliklerle oyun keyifli bir hal alıyor.Hikaye/Karakterler/Evreni olarak cidden iyi.Boss savaşlarının hepsi atmosfer olarak harika iken oynanış olarak çok kötü.Son boss bile o kadar güzel değil oynanış bakımından,bu zaman ki oyuncuların çoğunun bu oyuna sabredemeyeceği kesin elbet.Cidden herkese göre değil.
  • Şey gibi olmuş.. Çok dandik bir film yaparsın, kimse ya beğenmez ya da beğenmiş gibi yapar uu çok diyalektüüük falan ayaklarına girer etnettlik yapar. Sonra filmi yapan adam TOPLUM beni anlamıyora bağlar.. geçer gider. Bunun dediği de o mantık.. La hikaye iyi iyi ona tek laf yok ok de oyunun en en en az %70'i booom boş arazide kargoculuk yapmak. Hikaye kusursuz olsa ne olur oynayış bu kadar komik iken?
  • Ya gerçekten anlamıyorum bu oyunun nesi yeni bir tür? Bu adamda inanılmaz bir ego var ve bu egoyu biz oyuncular ona verdik. Gerçekten tuhaf. Oyunun merak ettiğim tek yani hikayesi. Fiyatı düştüğü zaman deneyeceğim ama bu kadar da abartmaya gerek yok.

• Abi bu kadar da egoist olunmaz ya. Hiç kendine toz kondurmuyor. “Karışık yorumlar aldık. Gelecekte çok daha olumlu eleştiriler alacak yapımlarla gelmeyi düşünüyorum” demek yerine dediği lafa bak. Hakikaten sıkıntılı bir adam kendisi. Dahi mahi falan değil. Tamam teknik açıdan kaliteli oyun ama yeni tür falan da değil. Açık dünya oyunlarının A noktasından B noktasına gidip tekrar A noktasından başka yerlere gitme mekaniğini gizlilik ile harmanlayıp sunmuş. Bunun neresi yeni tür?
  • Oyunun çöp olduğu gibi sevenlerde çöp şuna bak sevmeyenlere cahil demiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.