Şimdi Ara

Terminator: Dark Fate, gişede tarihi bir başarısızlık yaşadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Terminator: Dark Fate, gişede tarihi bir başarısızlık yaşadı



    Kasım ayının merakla beklenen filmlerinden olan Terminator: Dark Fate nihayet sinemaseverlerle buluştu. Cuma günü itibarıyla ülkemizde de vizyona giren film ilk hafta performansıyla gişede büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Dark Fate, Kuzey Amerika'da açılış hafta sonunda yalnızca 29 milyon dolar hasılat etti.



    Variety tarafından verilen bilgilere göre Terminator: Dark Fate'in dünya genelindeki toplam gişe hasılat şu anda 124 milyon dolara ulaşmış. Dark Fate bazı Avrupa ülkelerinde bir hafta erken vizyona girmişti. Yani global rakamların önemli bir kısmı 10 günlük gişe hasılatını temsil ediyor. 



    Terminator: Dark Fate özellikle de dünyanın en büyük ikinci sinema pazarı olan Çin'de önemli bir hayal kırıklığı yaşamış. Buradaki açılış hafta sonu hasılatı 27 milyon dolar seviyesinde. Serinin bir önceki filmi olan Terminator: Genisys sadece ilk gününde Çin'de 26 milyon dolar hasılat yapmıştı. Çok büyük bir düşüş görülüyor.



    Terminator: Dark Fate, gişede tarihi bir başarısızlık yaşadı



    Arnold Scharzenegger, Linda Hamilton ve James Cameron üçlüsünü tam 28 yılın ardından tekrar bir araya getiren Terminator: Dark Fate, serinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Ancak geçtiğimiz hafta paylaşılan ilk eleştirilerin ardından bu beklentiler yerini yavaş yavaş hayal kırıklıklarına bırakmaya başladı. Dark Fate, özellikle de saçmalıklarla dolu olduğu belirtilen senaryosuyla çok fazla eleştiri alıyor.



    Paramount Pictures, Terminator: Dark Fate filmini 180 milyon dolarlık büyük bir bütçeyle hazırlamış. Paramount'un bu bütçeyi geri kazanması için Dark Fate'in gişede 470 milyon dolar gibi bir hasılat elde etmesi gerekiyor. Ancak ilk hafta performansına bakacak olursak filmin şu anda 300 milyon dolar hasılata ulaşması bile zor görünüyor.



    Joker, 1 milyar dolar hasılata ulaşmak üzere



    Yılın en büyük sürprizi olarak değerlendirilen Joker, gişede tam 1 milyar dolar hasılata ulaşmak üzere. Joker gişedeki beşinci hafta sonunda dünya genelinde tam 50 milyon dolar hasılat elde etti ve yine beklentilerin üzerinde bir performans göstermeyi başardı. Joker'in şu anki toplam hasılat 934 milyon dolara ulaşmış durumda. Birkaç hafta içerisinde 1 milyar dolar sınırını da geride bırakması bekleniyor.



    Joker son olarak Deadpool 2'yi geride bırakarak tarihin en yüksek hasılat elde eden R-Rated (+18) filmi olmuştu.




    Kaynak:https://variety.com/2019/film/box-office/box-office-terminator-dark-fate-opening-weekend-misfire-1203391110/







  • Atarlı kadın formülü bu sefer tutmamış anlaşılan. Bence bu serinin sorunu aslında hep aynı şeyleri izlememiz. Devamlı kendini tekrar eden bir hikaye örgüsü var ve içindeki aksiyon seyirciyi bir yere kadar idare ediyor. Zamanda seyahat olayının da bokunu çıkaran yegane yapım Terminator serisidir sanırım. Bence bu seriyi aksiyon yerine gerilim türüne çevirmeleri lazım.
  • Yani efsane filmleri dizi gibi seriye bağlamayacaksin 1,2,3 biter...

  • İnsanların önüne aynı şeyleri koyup adını başarısızlık koymak saçma bir tabir.
  • Aynı şeyi Disney yapınca en kötü milyarı buluyor ama diğer stüdyolar yapınca çakılıyorlar.Bunun bi açıklaması var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film hakkında bir iki hafta önce gene burada, ilk gösterimi izleyen eleştirmenlerin "çok olumlu" yorumları olduğunu okumuştum. Demek ki.. PR için herşey serbest bu stüdyolara göre galiba..

  • 2 film den sonrasını yok sayamazsınız çok saçma film

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dark Fate gayet güzel bir filmdi, yazık olmuş.
  • Atarlı kadın formülü bu sefer tutmamış anlaşılan. Bence bu serinin sorunu aslında hep aynı şeyleri izlememiz. Devamlı kendini tekrar eden bir hikaye örgüsü var ve içindeki aksiyon seyirciyi bir yere kadar idare ediyor. Zamanda seyahat olayının da bokunu çıkaran yegane yapım Terminator serisidir sanırım. Bence bu seriyi aksiyon yerine gerilim türüne çevirmeleri lazım.

  • 2’den sonrasini yok kabul etmiyorum diyip iddiali giris yapacaksin ama 5. filmin ilk gun gisesi kadar bile gise yapamayacaksin, cameron hayatinin son gunlerinde kariyerinin tokadini yemis..

  • "saçmalıklarla dolu" şeklinde bir haber oldukça tarafsız olmuş. Şeyin tarafsızlığı gibi... A Haber, Halk TV

  • Fragmanı beğenilmediği için gişeside düşük oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ne bekliyorlardı ? hangi kafayla 180milyon gömdüler bu filme? Arnold Schwarzenegger olmuş 72 yaşında. YETMİŞ İKİ !!! bu adam zaten bu saatten sonra kariyer falan iplemez. Alır parasını kenara çekilir.

    Üretemiyorsanız bari eski efsanelere dokunmayın.bırakın zamanında yapıldığı gibi insanların kafalarında güzel bir film serisi olarak kalsın ama yoooooooooook illa bi yerden b.k edeceksiniz para için.Beter olun..

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    “Saçmalıklarla dolu olduğu belirtilen” demek istemiştim düzelttim şimdi teşekkürler uyarı için.

  • Film baştan sona kendini tekrar ediyor. Sonuda klasik. Ben beğenmedim o eski gerilim etkisi yok kuru aksiyon. Cgi efeklerde amatör olmuş göze batıyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Kurgu farkı var. Disney ürünlerinde en iyilerin en iyileri çalışıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • James Cameron' un el attığı bir film başarısız oluyor, hayret, hiç ummazdım doğrusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Kasım 2019; 10:21:31 >
  • İçerikte hata var kim yazdıysa terminator dark fate çinde açılış hafta sonunda 27 milyon dolar gelir elde etmiş terminator genesis açılış hafta sonunda 26 milyon dolar gelir elde etmiş çinde 1 milyon dolar da olsa bi artış var düşüş yok

  • Filmi çekimlerinin başladığı duyurulduktan sonra vizyon gününe kadar sabır ile bekledim. Ben 1-2 yi 90 larda TV'de geri kalan filmlerin hepsini sinemada izleyen serinin hayranlarından biriyim. Şu filmde cameron ve linda hamilton kadroda olduğunu gördüğüm vakit dedim ki işte serinin nirvanası bu olacak. Lakin öyle olmadı...Ejderhaların anasının oynadığı yaratılış filmi bile şu filmi 100 e katlar. Bu filmin hayranlarından bu kadar tepki almasının en büyük nedeni seriye el atan tencent yapım şirketi yüzünden. Adamlarda para var basıyorlar parayı istedikleri gibi şekillendiriyorlar senaryoyu. Sadece Amerika ortalıklı bir yapım olsa eminim çok daha farklı bir yapım olacaktı. Üzgünüz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.