Şimdi Ara

Sony ve Disney anlaştı: Üçüncü Spider-Man filmi resmen geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Disney ve Sony'nin 'Örümcek Adam' anlaşmazlığı kısa sürdü. İki şirket tarafından bugün yapılan resmi açıklamaya göre Spider-Man, Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) bir parçası olmaya devam edecek. Spider-Man: Homecoming serisinin üçüncü filmi için Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige'nin önderliğinde resmi hazırlıklar başlamış durumda. Ünlü aktör Tom Holland yine başrolde yer alacak.

    Spider-Man'in Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılacağını ilk kez geçtiğimiz ay ortaya çıkan haberlerde duymuştuk. Deadline tarafından yapılan haberde Disney ve Sony'nin Spider-Man filmlerinden elde edilen gelirin paylaşımı konusunda uzlaşmaya varamadığı ve bunun sonucunda Spider-Man anlaşmasının sona erdiği belirtilmişti. Bu konu daha sonra iki şirket tarafından da onaylandı.

    Aradan geçen yaklaşık bir ayın ardından şimdi Sony ve Disney tekrar anlaşmaya varmış durumda. Variety'nin haberine göre Disney, bir sonraki filmin gişe hasılatının %25'ini alacak. Geçtiğimiz ay çıkan haberlerde Disney'in %50 gibi büyük bir pay istediği belirtiliyordu. Yani orta bir noktada buluşulmuş gibi görünüyor. Disney ayrıca filmin bütçesinin de yine %25'ini karşılayacak.

    Konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Kevin Feige,"Spidey'in MCU'daki macerasının devam edecek olmasından dolayı gerçekten de çok heyecanlıyım. Örümcek-Adam, dünyanın her tarafında farklı seyirci türlerine ve farklı yaş gruplarına ulaşabilen güçlü bir ikon. Ayrıca sinematik evrenler arasında geçiş yapabilme gibi ilginç bir süper gücü de var. Sony'nin de kendi Spidey evrenini geliştirmesiyle beraber gelecekte ne tür sürprizler bizleri bekliyor bilemeyiz." şeklinde konuştu.

    Kevin Feige'nin "sinematik evrenler arasında geçiş yapabilen tek süper kahraman" ifadesi ilginç olmuş. Tom Holland'ın Spider-Man'ini gelecekte bir Venom filminde de görme ihtimalimiz var gibi duruyor.

    Yeni Spider-Man filmi 6 Temmuz 2021'de sinemalarda olacak. 
     







  • Azar işiten, salakça davranan, nick fury ye el pençe duran, tuhaf bir örümcek adam yarattılar, nerede o Zeki, konuşmayı bilen, fikir veren, strateji kuran, tuttuğunu koparan, atılgan, 25 li yaşlardaki gerçek örümcek adam, şuraya bak ya, bizim yıllardır tanıdığımız örümcek adam gitti şamaroğlanı geldi, birde bunla gişe yapıyorlar ya ne diyeyim ben :(
    Not: Filmi çokta beğenmedim örümcek adam diye izledim.
  • Yani insanları ergen örümcek adamla soğutmaya devam edecekler

  • Doğrusu buydu. FFHome'un bir sonuca bağlanması gerekiyordu. Umarım üçüncüden sonra gelecek filmlerde Spidey MCU'da hiç olmamış gibi davranılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki tarafta blofunu yapti, bir yerde bir birlerine ölumu gosterip surunmeye razi ettiler..

  • Çok mutlu oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SC0RPI0N

    Yani insanları ergen örümcek adamla soğutmaya devam edecekler
    Örümcek adamın 7-8 filmlik bir seri olması planlanıyor. Başroldeki kahraman şuan ergen olabilir ama zamanla bu değişecek .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bi gidin ya bu çocuktan sonra gördüğüm örümceklerin hepsi itici gelemeye başladı tövbe bismillah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony tabi batmaz. Sırf şu filmden 800 milyon dolar kazandı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2. olanı izlediğim en b*ktn filmdi vallahi 20 dk dayanamadım
    sadece aptallara isimlerini satarak izletmeye çalışıyolar
    beter olsunlar...

  • Azar işiten, salakça davranan, nick fury ye el pençe duran, tuhaf bir örümcek adam yarattılar, nerede o Zeki, konuşmayı bilen, fikir veren, strateji kuran, tuttuğunu koparan, atılgan, 25 li yaşlardaki gerçek örümcek adam, şuraya bak ya, bizim yıllardır tanıdığımız örümcek adam gitti şamaroğlanı geldi, birde bunla gişe yapıyorlar ya ne diyeyim ben :(
    Not: Filmi çokta beğenmedim örümcek adam diye izledim.

  • Yıllardır spiderman okumuş biri olarak tom'un oynadığı ilk filmi beğenmemiştim ne karakterler ne espriler ne şaşrırtan bi senaryo hiçbişey yoktu filmde içine çekecek.

    Ama konu mysterio olunca ve çizgiromandan numaralarını bilsem ve tahmin etsem bile pekçokşeyi yinede adamlar çok akılcı sahneler yapıp şaşırtmayı başarmış.

    Tom gerçekten iyi bir oyuncu ve peter rolünü hakeden birisi ama ilk filmin kötü senaryosu ve boss karakterleri yüzünden yapabileceği pek bişey yoktu.

    Ancak ikinci filmde espriler,liseli parker,aşk hayatı vs herşey güzel yansıtılmıştı.

    Özellikle mysterio gerçekten çok iyi işlemiş olmasına sevindim ha abi mantık ararsak o ilizyonların o kadar etki etmesi vs oralar saçma gelir ama takılmadıktan sonra bazı hatalara gayet keyifle izlenebilen aksiyon sahneleri,şaırtıcı sahneleri,esprileri bol olan,arada duygusal anlar yaşatan bir film çıkarmış yönetmen.

    Zaten ironman'i yapan may yengeyi'de kendine kapan yönetmenin iyi iş çıkarmasını bekliyordum ama bu kadarını tahmin etmedim,ilk filmden sonra öylesine beklenti olmadan seyrettim ama gerçekten iyi kurgulanmış eğlenceli bir film olmuş.

    Umarım bu yönetmen veya dengi biriyle çeklilir 3. film ve güzel bir boss karakter veya karakterler seçilir de gene keyifle seyrederiz,bu kadar seveni olan karakter bunu hakediyor.




  • Sony tek başına çekecek diye seviniyordum :/

  • Bugün yeni haberler çıkmaya başladı. Neymiş Sony ile Disney'i Tom Holland bir araya getirmiş anlaşmayı bu sayede sağlamışlar.
    Baştan beri bir PR çalışmasının içine çekildi tüm izleyiciler takipçiler. Hiç ayrılma falan yoktu hepsi danışıklı dövüştü bence. Tom holland'ın Spider'ını daha da popülerleştirip Iron Man yerinden boşalan yere koyma çabaları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.