|
Bildirim
|
Grafik dışında artısı yoktu diyenlere kesinlikle KATILMIYORUM. Oyunun fizikleri gayet iyiydi.Oynanabilirliği yüksekti.Oyun saf yarış üzerine kurgulanmıştı. Her araba yarışının iyi olması için açık dünya olmasına gerek yok.Bence driveclub'ın en iyi olduğu konu zorluğuydu.Özellikle yarışlar start çizgisinden, finish çizgisine kadar kafa kafaya gidiyordu.Çok mücadeleci bir yapısı vardı.Sadece grafik balonu olsaydı asla bu kadar uzun süre zevklenn oynamazdım.
|
Ölü doğan bir oyundu grafiksel olarak gerçekten muazzamdı yazık oldu sony gerçekten forza horizon'a rakip olabilirdi halen sony nin exclusive arcade bir yarış oyunu yok.
|
Oyun marketten kaldırıldı ama bu oyunun ne kadar kaliteli bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bugüne kadar oyunu oynayan, zaman ayıran her yarış sever senin şu dediklerinin altına imzasını atar.
Bana göre araç kütüphanesi, sürüş fizikler, yapay zekası, zorluğu ve en son olarak grafikleri diyorum, çünkü bu saydığım tüm özellikleri grafiklerinden daha iyiydi. Ve bu neslin tartışmasız en zevkli oyunuydu. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|