Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 tanıtıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Uzun süredir sızıntılarıyla gündeme gelen Samsung Galaxy Watch Active 2 bugün itibariyle resmiyet kazandı. Yeni modeldeki öne çıkan başlıca özellikler, arayüzü kontrol etmeniz için eklenen dijital çerçeve ve EKG sensörü.

    Galaxy Watch Active 2 özellikleri


    Samsung Galaxy Watch Active 2, 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneğiyle geliyor. 360 x 360 çözünürlüğündeki Super AMOLED ekran, 40 mm modelde 1.2 inç, 44 mm modelde ise 1.4 inç boyutunda. Boyuta ek olarak paslanmaz çelik veya alüminyum gövde seçenekleri de mevcut. Paslanmaz çelik olan modeli seçerseniz akıllı saat deri kayış ile geliyor.


    Galaxy Watch Active modelinde kullanıcıların en çok aradığı özellik çerçeve ile arayüzü kontrol edebilmekti. Samsung yorumları dinleyerek Galaxy Watch Active 2 modeline bu özelliği ekledi. Ancak fiziksel çerçeve yerine dokunmatik bir çerçeve mevcut. Sıkça talep edilen bir başka özellik olan EKG sensörü de Galaxy Watch Active 2’de mevcut.



    Tizen OS işletim sistemi ile gelen yeni akıllı saat, gücünü Exynos 9110 yonga setinden alıyor. Standart modelde 768 MB RAM ve 4 GB depolama kapasitesi mevcut. LTE destekli modeli tercih ederseniz RAM boyutu 1.5 GB’a yükseliyor. Son olarak batarya boyutunun 40 mm için 274 mAh, 44 mm için 340 mAh olduğunu belirtelim.


    Ayrıca Bkz.Toshiba XL-Flash 3D SLC NAND yongasını duyurdu

    İlk Galaxy Watch Active tanıtılalı altı ay bile olmasa da yeni model önemli değişimlere ev sahipliği yapıyor. Alüminyum gövdeli 40 mm modelin fiyatı 280 dolar açıklandı. Daha büyük olan 44 mm versiyonu tercih etmek istiyorsanız ödeyeceğiniz miktar 300 dolara yükseliyor.








  • 44mm olarak üretmeleri çok iyi olmuş zira 40mm erkeklerde kadın saati gibi duruyordu. özellikle de bileği kalın olanlar için.

  • Samsung Galaxy Apple Watch Active 2* yuvarlak edition

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce gear fit 2 aldık; 512 mb ram + 4gb hafıza süper falan dediler tırt çıktı. Kendi kendini resetleyen acayip bir alet. sonra pro su çıktı çok daha iyi dedilerkandık yine aldık bu seferkinin de pili leş. ancak miband gibi kullanırsan iyi. artık hayatta almam samsung akıllı saatleri. berbat ibr müşteri deneyimleri var.

  • Bunun fiyatı vergi vs derken 2000 tl geçse ki; 2500 de olabilir. ( 44 mm ) bir espirisi kalmaz. Boşuna beklemiş oluruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala kadın saatine benziyor, ben beğenmıyorum bu sade tasarımı. Eskısı gibi çerçevesi dönen model daha güzel gözüküyordu.

  • Hımm 🤔
    Ben yaklaşık 3 yıldır Gear Fit 2 kullanıyorum bir kere bile olsun resetleme vb sorun yaşamadım. Ve çok da memnunum Sana denk gelmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kenarları itici. çerçeves,z görünümlü ama boşluklu saat. ben 2. el huawei watch 2 aldım mis gibi wear os. asistana ne desem yapıyor. boşa tırt os saatlere para vermeye gerek yok. ama google bu konuda daha ilgili olmalı. Bir akıllı saatte gördüğüm eksikler: uygulama çeşitliliği az, 7nm basit bir işlemci olmalı, 4-8-16gb hafıza seçenekleri üzerine odaklanılmalı + fm radyo olmalı + e-sim desteği gelse kusursuz olurdu. En eski mp3 çalarlarda bile fm radyo var. spora çıkıyorum telefonsuz ıssız yaylalardayım radyo yok, iletişim içine sim yok, netflix gibi uygulamaların içeriklerini seçemiyorum evde, en azından vahşi hayvan kovan frekansda uygulamalar yapsalarmış. doğru dürüst saat mp3 çaları bile bu yok. Sonra akıllı saat piyasası tabi düşer. Bir firmanın cio'sunu kaçırıp kafasına bunları sokmak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega1 -- 6 Ağustos 2019; 2:35:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Samsung Galaxy Apple Watch Active 2* yuvarlak edition

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip saatlerde şarj edip 1 ay kullanmalısın. İşte o zaman harika olur.
  • BLasTeaR kullanıcısına yanıt
    Saatten beklentilerimiz farklı olabilir, spor odaklı kullanın ondan sonra konuşalım. Ayrıca 2 farklı modelde benzer problemler yaşamak tesadüf olmasa gerek. Son olarak benzer problemleri yaşayan onlarca insan var forumda, amacım kötü PR yapmak değil kullanım deneyimi paylaşmak. Sana denk gelmiş gibi bir savunma gerçekten komik :)
  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    Komik mi? Bir saatten ne beklentiniz var? Spor odaklı diyorsunuz, ne yapıyorsunuz ne gibi saatinize işkenceler çektiriyorsunuz?
    Ayrıca ne biliyorsun spor odaklı kullanmadığımı? Sorun yaşayanları bulup gösteriniz. Apple'ın saatine ve fiyatına göre yine epey işlevi olan bir saat, daha fazla da beklentiniz varsa farklı modellere yönelebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BLasTeaR kullanıcısına yanıt
    Pardon, anlayamadım ama tavrınızdan Samsung çalışanı/fanı falan olduğunuzu mu çıkartmalıyız bu ne hiddet? Ben kendi kullanıcı deneyimimi paylaştım işi niye bireysel tartışmaya çeviriyorsunuz. Bir saate koşarken kolunuza takmak dışında ne gibi bir işkence çektirilir şahsen bilmiyorum.

    > Bana ne Apple' ın saatinden o kadar para verecek olsam iphone kullanırım.
    > Saat fiyatına göre gps gibi bir özelliği taşıması dışında 40 dk' lık bir koşuda spotify da açık ise zar zor çıkartıyor bu süreyi. Bunun iyi olduğunu kimse savunmaz herhalde.
    > 100 km' lik bir bisiklet sürüşünün 30' uncu km' sinde biten saati ben ne yapayım.
    > Aldığımdan beri 1 kez bile update almadı cihaz kardeşim, yazılım desteği leş gibi. Yıllar sonra strava desteği aldı nihayet.

    Bunları söylemek kullanıcı deneyimi açısından önemli sizin niye bu kadar rahatsız etti bu anlamadım...
  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    Hayır güzel arkadaşım, rahatsızlıktan ziyade aksine ben bu kadar detaylı kullanmayıp sadece gündelik kullandığım için ne gibi sorunlar yaşadığınızı bilmek istedim. Firma çalışanı da değilim, ürünü savunan da. Biraz farklı söylemiş olabilirim, yanlış anlama olduysa kusuruma bakma.
    Cihazı wifi'ye bağlayıp kontrol ettiniz değil mi? Bana sanırım 1.5 - 2 ay öncesine kadar güncelleme gelmişti, ondan önce de birkaç defa geldi. Sürümden kontrol edebiliriz. Samsung Galaxy Watch Active 2 tanıtıldı!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • EKG özelliğini deneyen oldumu sertifikasyon sorunundan bahsediyolardı bir gelişme varmı yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.