umarım 20.00 da olmaz cunku ben 21.00 a kadar musait degilim izleyemezsem olurum
malesef saat 20:00
Başladı. Özet çok kısa sürdü. Polatın bomba dediği sahne geçti şimdi Reklamlar var ve az sonra yeni bölüm
başlıoooooo başlıoooooooo
Reklamlar girdi. Bombadan 12 saat önce hikayesi ile epey yavaş gitti. Şu anda asgeriyi aldılar Kaçmak üzereler polat dışardan müdahale edecek olaya sayın seyirciler
Atiker'in sundupu kurtlar vadisi devam edecek. Bu arada Atiker bir Konya firmasıdır
Abdül: Polat Alemdar Kamu Güvenlik Teşkilatına ihanet etmiştir. Öldürmek için emirlerinizi bekliyorum
Bölümün başından beri bunun böyle bi halt yiyeceğini sezmiştim zaten.
Abdül de sizlere ömür
Abdülheye bak hele neler şyo öldürmeye hazırım falan
bir bölümde bu kadar şok yeter
hain abdulhey severdim keratayı
arkdaşlar saat23:00daki tekrar özet şeklindemi olur yoksa bölümü atlama yapmaksızın baştan sona gösterirlerimi?
oha bir kanal bu kadar aşşağılık olabilir ya
çok kısa sürdü yaw? + dizinin yarısı özetti. bide dizinin son reklamdan sonra neler oldu? kaçırdım orayı?... bi baktım bitmiş dizi. biri anlatabılırmı?... polat bazukayla patlattı arabayı. abduley öldürecem dedi. sorna ne oldu..?
quote:
Orjinalden alıntı: helloween
çok kısa sürdü yaw? + dizinin yarısı özetti. bide dizinin son reklamdan sonra neler oldu? kaçırdım orayı?... bi baktım bitmiş dizi. biri anlatabılırmı?... polat bazukayla patlattı arabayı. abduley öldürecem dedi. sorna ne oldu..?
Sonra mı? Eeee. Şey oldu yahu.
Bitti.
Abdülhey'de kendince haklı direk hain demeyelim gençler
Polat:'benim elimden bir şey alanın eline verecek birşey bulurum!'..
hainin tamer oldugunu anlamıstım polatta çaktırmadı ama şüphelendi odadan sağ çıkmasına. fakat birde abdulhey çıkınca iki tane hain oldu. gerçi abdulhey in gorevi polatı yanlıs yaptıgında oldurmekti. ama o kurtlar vadsisi operasyonu içindi. yani eski seride kalmıştı. anlasılan abdulhey görevi tamamlamadan rahat etmeyecek."mission completed" yapabilecek mi abaca? film counter-strike ile başladı halflife ile bitti. ayrıca polatın lafı süperdi.
"Biri benim elimden bir şey alıyorsa, ben onun eline verecek bir şey bulurum."
günün sözü olarak tarihe geçti. şimdi 1 hafta bekleyip görelim bakalım nasıl olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
hainin tamer oldugunu anlamıstım polatta çaktırmadı ama şüphelendi odadan sağ çıkmasına. fakat birde abdulhey çıkınca iki tane hain oldu. gerçi abdulhey in gorevi polatı yanlıs yaptıgında oldurmekti. ama o kurtlar vadsisi operasyonu içindi. yani eski seride kalmıştı. anlasılan abdulhey görevi tamamlamadan rahat etmeyecek."mission completed" yapabilecek mi abaca? film counter-strike ile başladı halflife ile bitti. ayrıca polatın lafı süperdi.
"Biri benim elimden bir şey alıyorsa, ben onun eline verecek bir şey bulurum."
günün sözü olarak tarihe geçti. şimdi 1 hafta bekleyip görelim bakalım nasıl olacak.
doğru görevi oydu ve kendince görevini yerine getirdi