Şimdi Ara

**K.V Polatın hangi adamı hain ? abdulhey gercekten hainmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• benim ilk tahminim kabakulak tamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 21 Eylül 2007; 21:12:25 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

K.V. Polat'ın Hain Adamı: Abdulhey Gerçek Bir Hain mi?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Abdulhey, K.V. Polat'ın en güvendiği adamlarından biri olarak tanınır. Ancak bazı bölümlerde ortaya çıkan şüpheler, seyircilerin "Abdulhey hain mi?" sorusunu sormasına neden olmuştur.

Dizide verilen ipuçlarına göre, Abdulhey'in hainliğinin nedenleri karmaşık olabilir. Bazıları onun Polat'a karşı gizli bir kin beslediğini iddia ederken, diğerleri onun dış güçler tarafından manipüle edilmiş olabileceğini öne sürmektedir.

Abdulhey'in İhanetinin İpuçları

• Dizinin bazı sahnelerinde Abdulhey, Polat'ın planlarına karşı şüpheli bir şekilde davranır.
    • Bazı karakterler, Abdulhey'in gizlice Polat'a ihanet ettiğinden şüphelenir.
    • Abdulhey, Polat'ın düşmanlarıyla gizli görüşmeler yaparken görülür.

Abdulhey'in İhanetinin Nedenleri

Abdulhey'in neden Polat'a ihanet etmiş olabileceğine dair çeşitli teoriler vardır:

• Kişisel Kin: Abdulhey, Polat'ın geçmişte aldığı kararlar nedeniyle ona karşı kızgın olabilir.
    • Dış Etkiler: Dış güçler, Abdulhey'i kendi çıkarları doğrultusunda Polat'a ihanet etmeye yönlendirmiş olabilir.
    • Kendi Güvenliği: Abdulhey, Polat'ın düşmanlarıyla iş birliği yaparak kendi güvenliğini sağlamaya çalışıyor olabilir.

Dizinin son bölümlerinde Abdulhey'in ihanetinin kesin olup olmadığı henüz net olarak ortaya konmamıştır. Ancak dizinin takipçileri, bu gizemli karakterin kaderini ve Polat'la olan ilişkisinin sonucunu merakla beklemektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İsimlerini bilmiyorum ama sonradan ekibe katılan eskiden devlet adına çalışanlardan biri diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

İsimlerini bilmiyorum ama sonradan ekibe katılan eskiden devlet adına çalışanlardan biri diye düşünüyorum

zaten
    memati güllü abdulhey hikmet eren bunlardan biri çıkarsa o zaman tam olay olur
    ki eger bunların arasında biri olacaksa abdulhey olur gibime geliyor en azından onun bayagı baglantısı var
  • Onlardan biri çıkarsa ben artık her an Polat 'tan da şüphelenmeye başlarım

Abdulhey'in olcağını sanmam
  • Senaryoya Abdülhey olarak yazmıştım benden habersiz değiştirdilerse bilemem
  • quote:

Onlardan biri çıkarsa ben artık her an Polat 'tan da şüphelenmeye başlarım

o en yakın çevresi için konusuyorum
    içlerinde birtek abdulhey devlet baglantılı
    yada supriz yapıp baska biri olacak ki memati olmasına hiç olanak vermiyorum

bu cevre dısından biri ise bence kesinlikle taner çünkü fragmanda tam dugmeye basınca bomba patladı
  • Memati
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbolcu mu Katil mi ?
    geçen yıl açıldı
    Maraz Ali'nin serveti ne kadar?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende o hackerdan şüpheleniyorum ama özetde şöyle bişey oldu o sistem odasınıda bastılar ateş attılar falan o adamnereye gitti zaten özette pis pis bakıyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBLoOd -- 18 Eylül 2007; 11:03:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

bu cevre dısından biri ise bence kesinlikle taner çünkü fragmanda tam dugmeye basınca bomba patladı

Başrolü öldüren bir dizinin senaryosunda süpriz beklememek saçmalık olur. Ben Elif'in kardeşinden şüpheleniyorum o çocuğu hiç gözüm tutmuyor

• Memati olacağını hiç zannetmiyorum polatdan şüphelenirim ondan şüphelenmem (şaka tabi)Ben o yeni gelen adamlardanda şüphelenmiyorum çünki onlar hapisde değillermiydi psikopatların odasına atmışlardı ikisini ayrı ayrı bence onlarda yapamaz geriye kalan sadecehacker.
    quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Memati
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Başrolü öldüren bir dizinin senaryosunda süpriz beklememek saçmalık olur. Ben Elif'in kardeşinden şüpheleniyorum o çocuğu hiç gözüm tutmuyor
    erenden bişe olmaz
    polatı öldürmek isteyen çatışma esnasında da öldürebilir

ayrıca mematiye laf yok

• memati abdülhey eren ihanet etmez bnce devletten polatın yanına transfer olan elemanlar da ihanet etmez olsa olsa tanerdir...
  • dün akşam tv de fragmanını izledim
    çok etkileyici yapmışlar
    genelde tv'deki yayınları beğenmem ama
    bunu gerçekten sevdim
    diğerlerinden çok daha profesyonel çekiliyo bu dizi.
  • hacker. neden onu gösteriyorlar tam bomba patladığı sırada ve klavyede tuşa basıyor
  • Kim Olduğunu Bilmiyorum Ama ....Yapanı Bulduğunda Fena Olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Kim Olduğunu Bilmiyorum Ama ....Yapanı Bulduğunda Fena Olucak

zaten fragmanın son sahnesinde minibüsü havaya ucurdu

büyük ihtimal hacker taner
    istihbarat başkanı da birşeyler çeviriyor ama belli değil

• Bu konuşmalı olan fragmanı yeni izledim.
    Epeyce karışacak yeni sezon

• polat kendi kendini havaya uçuruyo
  • show haberdeki goruntulerden belliki hacker taner oluyor bu bolumde.hain o olamaz kanimca.
  • vay be... Polat abi icin... showtv GS macını vermiyo
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.