Şimdi Ara

Zengin gerçeklik odaklı Minecraft Earth tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Minecraft oyununun onuncu yılını kutlayan Microsoft yıllar önce sözünü verdiği bir projeyi de hayata geçirdi. Geçtiğimiz günlerde kısa tanıtımı yapılan Minecraft zengin gerçeklik oyunu resmen duyuruldu.


    Minecraft Earth neler sunuyor?


    Minecraft Earth adlı zengin gerçeklik odaklı versiyon gerçek dünyayı Minecraft dünyası haline getirmenizi sağlayacak. Kameranızı kullanarak çevrenizde çeşitli Minecraft yapıları inşa edecek ve arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz.


    Ayrıca Bkz.Haftaya A101 marketlerde daha ucuza GM8 Go modeli var

    Tüm Minecraft yaratıklarını barındıran Earth versiyonuna özel birkaç yaratık daha ekleneceği belirtiliyor. Android 7.0 ve iOS 10 üzeri cihazlar için geliştirilen yapımın önümüzdeki haftalarda kapalı beta sürecine başlayacağı belirtildi.


    Oyunda kendi dünyanızı oluşturabilirken diğer oyuncuların dünyalarını da keşfedebileceksiniz. Bunun için yakınlarınızda oyuncular varsa kameranızı doğrultmak yeterli olacak. Ayrıca diğer oyuncularla bir araya gelerek ekip oluşturabiliyorsunuz.


    Minecraft Earth orijinal oyunun sunduğu tüm dillerde yerelleştirilecek. Ayrıca kapalı beta süreci için kaydolursanız bir Earth görünümü de hediye edilecek.

     

     


     




     


     


     



     







  • Arttırılmış gerçeklik açısından önemli bir adım ancak çok büyük bir beklentiye girmemek lazım. İyi çalışıyorsa çocuklara yeni bir eğlence olur ancak.

  • Oyuncu kızın dediği gibi "Not bad"
  • Fragman için çok uğraşılmış ancak oyuna dair 1 tane bile bilgi yok. Oyun multiplayer mı, açık dünya mı, inşa edilen yapılar tek bir haritada mı GPS'e göre mi kaydediliyor, RPG sistemi olacak mı yoksa resim galerisi gibi mekanlarda yapılar mı olacak. Yani ancak bu kadar boş bir fragman yapılabilirdi.


    Not: Haber içeriğinden değil, fragmandan bahsediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.