Şimdi Ara

Apex Legends mobil versiyonu geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EA tarafından yayınlanan çeyreklik ekonomik raporunda Apex Legends, beklendiği şekilde büyük gelir getirdi. EA’ya göre Respawn tarafından geliştirilmiş battle royale oyunu firmanın “şimdiye kadar sahip olduğu en hızlı büyüyen serisi” haline geldi. EA’den oyunun momentumunu korumak için atılan adımlar arasında mobil adaptasyonu da yakında yer alacak.
    Ayrıca Bkz.GTA 6 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı
    Açıklamalarında Apex Legends’ı Çin’e ve mobile getirmek için anlaşmalarımız devam ediyor diyen EA, bundan daha fazla bilgi vermedi. Apex’in en büyük rakipleri Fortnite ve PUBG hali hazırda mobil için de sunuluyor. Mobil oyun deneyiminde farklı stratejilere sahip olan bu iki oyundan Fortnite, masaüstü ve konsollarda bire bir aynı deneyimi sağlarken PUBG Mobile, ayrı bir kategoride bulunuyor. EA’nın hangisini izleyeceği henüz bilinmiyor.
     







  • Güzel haber. Mobil versiyonu pc versiyonuna yakın kalitede olur umarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mobil versiyonu fortnite gibi pc dekinin aynısı olur ve hesaplar senkronize olursa çok iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source Engini mobile uyarlamak mı ? Hoş adamlar Valvein kendi battle royal oyunundan daha büyük harita yapmayı başarmış çeşitli hileler ilede olsa..

  • zaten fortnite pcdede mobil oyun deneyimi yaşatiyordu mobilde ayni deneyimi hissedeceksin tabi .pubg nin mobili arcade olmus fortnite gbi

  • Serviste işe giderken olsun molalarda olsun millet pubg atıyor bizde. Şimdi apex eklenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fortnite gibi tam sürüm gelirse müthiş olur. Aynı Fortnite'ın mobilde her şeyin tıpatıp aynı olması gibi yani. Yalnız oyunun temposu çok yüksek, PUBG gibi nişan al-ateş et bir oyundan ziyade taktiksel yönden ağır bastığı için kontroller de önemli, nasıl uyarlayacaklar merak ediyorum açıkçası.
  • Bir apex mobil eksikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

    Fortnite gibi tam sürüm gelirse müthiş olur. Aynı Fortnite'ın mobilde her şeyin tıpatıp aynı olması gibi yani. Yalnız oyunun temposu çok yüksek, PUBG gibi nişan al-ateş et bir oyundan ziyade taktiksel yönden ağır bastığı için kontroller de önemli, nasıl uyarlayacaklar merak ediyorum açıkçası.
    Oynayan oynuyor valla dokunmatikle. Yetenek ve alışkanlık hep

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.