Şimdi Ara

Mortal Kombat 11'in PlayStation Store ve Xbox Store'daki Fiyatları Arttı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mortal Kombat 11 bugün itibarıyla konsollar için çıkış yaptı ve çıkış yapmasıyla birlikte fiyatlar da arttı.

PlayStation Store'da standart sürüm 299,00 TL'den 419,00 TL'ye, premium sürüm 459,00 TL'den 599,00 TL'ye yükseldi. Xbox Store'da standart sürüm 352,50 TL'den 420,00 TL'ye, premium sürüm 554,00 TL'den 600,00 TL'ye yükseldi. Bu Mortal Kombat 11'in Xbox Store'daki ikinci fiyat artışı oldu.

Nintendo eShop'ta ise sabit $59.99 fiyattan satılıyor.

Steam'de PC versiyonunun sekiz saat içinde erişime açılacağı yazıyor. O tarafta şimdilik bir fiyat değişikliği yok. Standart sürüm 102,00 TL, premium sürüm 144,00 TL.

Ayrıca yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealm Studios, Frost'un Mortal Kombat 11'de oynanabilir karakter olarak yer alacağını doğruladı.

Frost'un oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

• Konsol fanboyu arkadaşlara Allahtan şifa diliyorum. Çıkışta fiyat artınca görürsünüz demişler ulan fiyatın artmamış hali PC'nin 3 katıydı şimdi 4 katı olmuş. PC'de oynanmaz ne demek ya nasıl kullanıyorsunuz şu aletleri anlamıyorum. Takıyorsunuz kablolu/kablosus gamepadleri rahatınıza bakıyorsunuz. Konsola klavye+fare takmak için olduğu gibi eklenti de yok direkt olarak takabiliyorsunuz. Oyun ucuz olduğu gibi aylık ücret de yok. Yine de konsolcuların da tercihine saygı duyuyoruz konsol cazip geliyordur belki PS için de haklı nedenler(exclusive) var ama işi fanboyluk noktasına getirip aynı oyuna 4 katı para vermeyi savunanlar bir doktora uğrasın.
    Allah sabır versin bize. Hala garip garip yorumlar var 299tl'den 419tl'ye cikmiş fiyatı. Hayırdır diyecekleri yerde, pc'de online sıkıntılı, cıkişinda onun da fiyati artar diyorlar. Gecen gordum, Dost Kayaoglu demisti sanirim, kutulu 270tl imiş. Dijitali fersah fersah pahalı iste. Komik bir ulkeyiz.

Isin ilginci, bu oyun icin gtx1060 fazlası ile yeterli bir kart. Ve ikinci eli 1200tl civarlarina bulunabiliyor. Uc ornek verip (1080..vs) aha gene zarardasiniz demek, saptirmadir en hafif tabirle. Konsol bu ulkede luks otesi artik, luks bile hafif kalir.
    Adam PS4 kartını 1080 muadili sanıyor ne desek boş.

Hayır PSN TR fiyatları karşıtı kampanya gördüğümde direkt imzalarım, altında bu fiyatları eleştiririm. Ülkedeki konsolcular bunları çok çabuk kabullenip PC kullananlara laf atıyorlar anlayamıyorum. 60 dolarlık oyunu güncel kur üzerinden satanı savunup, dolar kurunu 1.6 alana mok atıyorlar.
  • ama pc çok pahalı konsol ucuz :S

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Asgari ücrete gold sürüm alacağımız yıllar yakındır. Hadi hayırlı olsun hepimize.
  • hala pc de bile fanboyluk yapan var dalga geçmeye çalısan var çıkısında 399 olsunda çok ucuz olur sonra
  • Bu oyun PC de oynanmaz ve satmaz o yuzden fiyatına zam yapmıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JESKO

Bu oyun PC de oynanmaz ve satmaz o yuzden fiyatına zam yapmıyorlar.

Tabi konsolda bu fiyata çok alan oynayan olur şimdi.

• quote:

pc de oyuncu bulmak çok zor yada lag çok oluyor hadi tam denk getirdin oynayacak adam onda da hile olup olmadığı muamma çoğu kişi ücretsiz sürümü oynar pc de, önceki oyunu pc ye almıştım bin pişman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 23 Nisan 2019; 12:37:13 >
  • combolarını yapacağımı bilsem alırım ama pek beceremiyorum .Senaryosunu güç bela bitirince raftan kaldırmalık bir oyun olacak benim için .

• quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: JESKO

Bu oyun PC de oynanmaz ve satmaz o yuzden fiyatına zam yapmıyorlar.</blockquote>

pc de oyuncu bulmak çok zor yada lag çok oluyor hadi tam denk getirdin oynayacak adam onda da hile olup olmadığı muamma çoğu kişi ücretsiz sürümü oynar pc de, önceki oyunu pc ye almıştım bin pişman oldum

PC de esas sorun x ray ya da ara sahnelerde çöt diye 30fps ye düşmesi. Onu hallettiklerinden emin olsam alırdım..
  • fiyatların bu seviyeye gelmesine sebep olan herkese selam ederim
  • quote:

PC versiyonu henüz yayımlanmadı. Yayımlandıktan sonra ona da zam gelebilir.

• Maşallah fiyatlar çok uyguna gelmiş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
  • Pc kullanan arkadaşlar alıyorsunuz bir tane oyun kolu, uzanıyorsunuz sonra açıyorsunuz oyunu oynuyorsunuz. Konsol kullanan bazıları 6-7 sene öncesinde kalmışlar, piştt teknoloji gelişti kardeş git kendini bir güncelle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlara 300-400 para veren var mı halen ???? modlu ps ile akıyor oyunlar yağ gibi üstelik tek ücreti aylık internet parası oda indirmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Pc kullanan arkadaşlar alıyorsunuz bir tane oyun kolu, uzanıyorsunuz sonra açıyorsunuz oyunu oynuyorsunuz. Konsol kullanan bazıları 6-7 sene öncesinde kalmışlar, piştt teknoloji gelişti kardeş git kendini bir güncelle.

MSI Geforce GTX1080 GAMING X 8GB GDDR5X 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    5.506,65

bi tane oyun kolu :D

• Konsol fanboyu arkadaşlara Allahtan şifa diliyorum. Çıkışta fiyat artınca görürsünüz demişler ulan fiyatın artmamış hali PC'nin 3 katıydı şimdi 4 katı olmuş. PC'de oynanmaz ne demek ya nasıl kullanıyorsunuz şu aletleri anlamıyorum. Takıyorsunuz kablolu/kablosus gamepadleri rahatınıza bakıyorsunuz. Konsola klavye+fare takmak için olduğu gibi eklenti de yok direkt olarak takabiliyorsunuz. Oyun ucuz olduğu gibi aylık ücret de yok. Yine de konsolcuların da tercihine saygı duyuyoruz konsol cazip geliyordur belki PS için de haklı nedenler(exclusive) var ama işi fanboyluk noktasına getirip aynı oyuna 4 katı para vermeyi savunanlar bir doktora uğrasın.
  • Olsun ben zaten 60 TL'lik alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watton1

quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Pc kullanan arkadaşlar alıyorsunuz bir tane oyun kolu, uzanıyorsunuz sonra açıyorsunuz oyunu oynuyorsunuz. Konsol kullanan bazıları 6-7 sene öncesinde kalmışlar, piştt teknoloji gelişti kardeş git kendini bir güncelle.

MSI Geforce GTX1080 GAMING X 8GB GDDR5X 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    5.506,65

bi tane oyun kolu :D
    Rx 570 800-900 tl'den başlıyor Playstation 4 Pro ise 2700 küsürden başlıyor fiyatları. Pro yazmamın nedeni Pc ultra görüntü kalitesine anca Pro yaklaşabiliyor.

• Allah sabır versin bize. Hala garip garip yorumlar var 299tl'den 419tl'ye cikmiş fiyatı. Hayırdır diyecekleri yerde, pc'de online sıkıntılı, cıkişinda onun da fiyati artar diyorlar. Gecen gordum, Dost Kayaoglu demisti sanirim, kutulu 270tl imiş. Dijitali fersah fersah pahalı iste. Komik bir ulkeyiz.

Isin ilginci, bu oyun icin gtx1060 fazlası ile yeterli bir kart. Ve ikinci eli 1200tl civarlarina bulunabiliyor. Uc ornek verip (1080..vs) aha gene zarardasiniz demek, saptirmadir en hafif tabirle. Konsol bu ulkede luks otesi artik, luks bile hafif kalir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 23 Nisan 2019; 16:5:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.