|
Bildirim
|
Yakın zamanda Sony Türkiye'den gitse ne güzel olur, dolar üzerinden alalım oyunları olsun bitsin zarardan başka bi halta yaradıkları yok
|
Konsol fanboyu arkadaşlara Allahtan şifa diliyorum. Çıkışta fiyat artınca görürsünüz demişler ulan fiyatın artmamış hali PC'nin 3 katıydı şimdi 4 katı olmuş. PC'de oynanmaz ne demek ya nasıl kullanıyorsunuz şu aletleri anlamıyorum. Takıyorsunuz kablolu/kablosus gamepadleri rahatınıza bakıyorsunuz. Konsola klavye+fare takmak için olduğu gibi eklenti de yok direkt olarak takabiliyorsunuz. Oyun ucuz olduğu gibi aylık ücret de yok. Yine de konsolcuların da tercihine saygı duyuyoruz konsol cazip geliyordur belki PS için de haklı nedenler(exclusive) var ama işi fanboyluk noktasına getirip aynı oyuna 4 katı para vermeyi savunanlar bir doktora uğrasın.
|
Bu oyun PC de oynanmaz ve satmaz o yuzden fiyatına zam yapmıyorlar.
|
Tabi konsolda bu fiyata çok alan oynayan olur şimdi.
|
Allah sabır versin bize. Hala garip garip yorumlar var 299tl'den 419tl'ye cikmiş fiyatı. Hayırdır diyecekleri yerde, pc'de online sıkıntılı, cıkişinda onun da fiyati artar diyorlar. Gecen gordum, Dost Kayaoglu demisti sanirim, kutulu 270tl imiş. Dijitali fersah fersah pahalı iste. Komik bir ulkeyiz.
Isin ilginci, bu oyun icin gtx1060 fazlası ile yeterli bir kart. Ve ikinci eli 1200tl civarlarina bulunabiliyor. Uc ornek verip (1080..vs) aha gene zarardasiniz demek, saptirmadir en hafif tabirle. Konsol bu ulkede luks otesi artik, luks bile hafif kalir. |
Rx 570 800-900 tl'den başlıyor Playstation 4 Pro ise 2700 küsürden başlıyor fiyatları. Pro yazmamın nedeni Pc ultra görüntü kalitesine anca Pro yaklaşabiliyor.
|
Adam PS4 kartını 1080 muadili sanıyor ne desek boş.
Hayır PSN TR fiyatları karşıtı kampanya gördüğümde direkt imzalarım, altında bu fiyatları eleştiririm. Ülkedeki konsolcular bunları çok çabuk kabullenip PC kullananlara laf atıyorlar anlayamıyorum. 60 dolarlık oyunu güncel kur üzerinden satanı savunup, dolar kurunu 1.6 alana mok atıyorlar. |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 23 Nisan 2019; 12:37:13 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 23 Nisan 2019; 16:5:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |