Şimdi Ara

Huawei Mate 20 Pro’nun oyun performansı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Huawei Mate 20 Pro, Kirin 980 yonga setinden güç alıyor. 7 nm üretim mimarisine sahip Kirin 980, oyunlarda performansı arttıran GPU Turbo 2.0 özelliğini de destekliyor.

    Huawei Mate 20 Pro sahip olduğu sekiz çekirdekli işlemcisi ve Mali-G76 MP10 GPU’su ile oyunlarda yüksek performans sunuyor. 6.39 inç büyüklüğündeki OLED ekranı ile görsel açıdan da oyun deneyimini ileriye taşıyor.


    Henüz Mate 20 Pro’nun üstesinden gelemeyeceği bir oyun bulunmuyor. Yine de daha akıcı oyun deneyimi için ayarlara ‘Performans Modu’ eklenmiş. Performans modunu açtığımızda pil daha hızlı bitiyor ve telefon daha fazla ısınıyor ancak bunun meyvesi olarak oyunlarda daha yüksek performans elde ediyoruz.


    PUBG Mobile’da grafik ayarını olarak ‘HDR’, kare hızı seçeneği olarak ‘Ultra’ seçeneğinde 50-60 FPS arası performans sergiliyor. Fortnite’da ise ‘Yüksek’ seçeneğinde 60 FPS değerini elde ediyoruz. Asphalt 9 ve Real Racing 3’de en yüksek ayarlarda 60 FPS oynatıyor. Mate 20 Pro, günümüz oyunlarında yüksek ayarlarda herhangi bir sorun yaşamıyor.

    Oyun performansından bahsetmişken bataryaya değinmezsek olmaz. Mate 20 Pro’da 4200 mAh büyüklüğünde bir batarya bulunuyor. Bu telefonla performans sıkıntısı yaşamayacağınız gibi batarya konusunda da kafanızda bir soru işareti kalmayacak.








  • Anlasilan yazilara bakacagiz :) Gorsel birseyler var sanmistim da :D :))

  • aga bu neydi şimdi?

  • Ne Huaweiymiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun gibi ayni yazardan Mate 20 Pro ile 4 tane haber var. Her hafta yok ses performansı nasıl, yok on kamerası nasıl, yok arkadaki ortada bulunan 2. kamera performansı nasıl..... Daha birde P serisi ilgili haberler var.. A Haber daha beter tarafli olmaya, icerik kalitenizi düşürmeye basladınız. Saten cogu haber yabancı sitelerden google ceviri ile yapılmakta.

  • Para para para

  • Bu şekilde reklamları normal haber gibi paylaşmanız, yorum yok cidden...

  • Ayraca Yusuk Akbas'a sormak isterim, ayni telefonun yapay zekası ile haber yapmişti. Nedir bu yapay zeka? Neler yapabiliyor? Telefonun hangi bölümünde kayıtlı? Ne kadar yer kaplıyor? Yapay zeka nedir allahasen ya? Bir iki algoritmaya hemen yapay zeka etiketi koyuyorlar. Yapay zeka kendi kendine düşünebilen sisteme denir. Otomatik olarak yapılan ayarlara denmez, birde burada tarafsız objektif diye bunu pazarlıyorsunuz

  • Bıktım şu leş telefonun övülmesinden. Kamera ve batarya hariç berbat. Fiyatı da aşırı yüksek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahoron S kullanıcısına yanıt
    "Yapay zeka kendi kendine düşünebilen sisteme denir." Bu cümle gerçekten çok saçma. Yapay zeka çok derin bir konudur aslında. Ama özetlemek gerekirse kendi algoritmasını kurabilen sisteme yapay zeka denir. Telefonlar kameralarında ise direk olarak kendi algoritmasını kurma işlemi yok yani öğrenme işlemi yok, onun yerine daha önceden yapay zeka tarafından oluşturulmuş algoritmalara göre gerçek zamanlı nesne algılama gibi özellikler var.

  • Mediamarkt'da Mate 20 Pro ile P30 Pro aynı para yani 7.000 lira. Huawei beye iletin onu bi 5.500 bandına çeksin sirkülasyon olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sounderland -- 9 Nisan 2019; 20:48:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2020'ye kadar da P30 Pro haberleri gelir hayırlı işler :D

  • FoxyDogy kullanıcısına yanıt
    O zaman bunun adi nesne algılama sistemi? Cumle icin saçma dediniz fakat bir tüketici olarak yapay zeka denildiğinde ne düşünmem gerekiyor? Yapay zeka odur veya budur, ama telefonlardaki hele hele Huawei telefonlarında yapay zeka yoktur. Onune gelen yapay zeka diye basıyor. Daha bu adamlar basit yazılım uygulamarini veya güncellemerini vermiyorlar/yapmiyorlar. Onlar mi yapay zeka yapacakta herkesin alabileceği akilli telefonlara koyacaklar. Birde Mate 20 pro performansından bahsediliyor, Kirin 980 in ne kadar iyi oldugundan felan.. iyide adamlar test sonuclarini hile ile değiştiriyorlar saten. Bu bile bu sahtekarligi açıklamaya yeter.

  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Zaten o iki özellik telefonu leş hale getirmiyor :D

  • sahoron S kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka diyince aklına ne geliyor bilmiyorum ama eğer bir insanın yaptığı her şeyi yapan bir şey geliyorsa bu düşünce yanlış. Yapay zeka dediğimiz kavram temel olarak verilenlere göre öğrenip sonrasında ise devam ettiren bir kavram. Örnekle açıklamak gerekirse ben binlerce çiçek fotoğrafı bulup bak bu çiçek dersem, sonrasında ise sistem diğer çiçekleri tanıyabilir hale gelir.

    Aslında çok da yeni bir teknoloji değil, sadece günümüzde çok daha hızlı yapılabiliyor ve buda gelişmesine yol açıyor. Şu anda yapay zekalar belirli konuları insandan daha hızlı yapabiliyor ama insanın yaptığı tüm işleri daha iyi ve hızlı yapamıyor.

    Bu arada hiç bir şey basit değil...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mementopolis kullanıcısına yanıt
    4k 60 fps video desteği yok hocam :D rezil işlemci, elini kolunu bağlıyor tüm sistemin:D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mate 20 stoklarını bitirme çabası herhalde çünkü p30 çıkmış mate 20 reklamı yapılıyor. Telefon 5300 civarına kadar düşmüştü galiba. 5k altında değerlendirilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera da berbat. Yıl olmuş 2019 hala 4k 60 fps yok. Gpu çöp, kamera da pastel renkler var. Yazılımı iyi değil. Geriye bir tek batarya kalıyor ki 200 $ lık telefonlarda bile 4000 mAh bataryaları görüyoruz artık. Kronik yeşil ekran sorunundan bahsetmiş miydim?

  • sahoron S kullanıcısına yanıt
    Telefonlarda yapay zekadan kasıt, yazılıma belli veriler verip bunları öğrenmesini sağlayıp daha sonradan da bu veriye benzer şeyleri seçebilmesini sağlamak gibi bir şey. Benchmark falan bile yapmışlar bunlarla ilgili, işlemcileri yarıştırıyorlar. :D

    Dediğiniz nesne algılama sistemi kavramı da oldukça doğru ama. Samsung Galaxy S8 işlemcisinde VPU vardı, Vision Processing Unit. Bununla Bixby nesneleri tanıyabiliyordu falan. Sonradan yapay zeka muhabbeti geldi falan ama Galaxy S10 da yine aynı şekilde kullanıyor bu zekayı. Önceden verilmiş bilgilere göre karşılaştırma ve eşleştirme yapıyor hani. Yani eski işlemcinin görsel işleme birimini sinirsel işleme birimi diye yeniden adlandırdılar sanırım. :D Üzerinde tabii ki biraz çalışıp bir şeyler yapmışlardır da bizim gördüğümüz bir işe yaramıyor.

    Bir de bu özelliği uygun API vs. ile programcılara da sunmak gerekli. Yoksa işlemcide özelliğin olması, bir işe yaramadığında bir şey ifade etmiyor.




  • leş bir işlemcisi var snapdragon su niyetine içer bu işlemciyi fahiş fiyatlarla bu çöpü kaktırmaya çalışıyor huawei millete ama yemezler,Xiaomi oppp ve meizu bile huaweiden daha yenilikçi

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.