Şimdi Ara

Haftaya BİM ve A101 marketler dolu dolu, ilk kez Honor 7S geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uygun fiyatlı teknolojik ürünlerin ilk adreslerinden birisi haline gelen A101 ve BİM marketler haftaya yine dolu dolu kampanyalarla geliyor. 7 Mart A101 ve 8 Mart BİM marketlerde televizyondan telefona ve kablosuz hoparlöre pek çok ürün var.

     

    7 Mart A101 aktüel ürünler

     

    7 Mart A101 aktüel ürünler arasında Honor 7S akıllı telefonu dikkat çekiyor. Yaz aylarında tanıtılan akıllı telefon ülkemizde ilk kez A101 ile satışa sunulacak. 5.45 inçlik 1440x720 piksel çözünürlükte bir ekran sunan telefona 4 adet Cortex-A53 çekirdekli MediaTek MT6739 yonga seti güç veriyor.

     

    Ayrıca Bkz.Huawei yonga pazarında da zirveye oynuyor

    2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi ile desteklenen telefonda 13MP çözünürlüğünde arka, 5MP çözünürlüğünde ön kamera bulunuyor. Batarya ise 3000mAh kapasiteli. Telefon 799TL fiyat etiketine sahip.

     

    Diğer taraftan 55 inçlik Samsung 55NU7300 kavisli televizyon da dikkat çekiyor. Dahili uydu alıcıya sahip olan akıllı televizyon 20W ses çıkışı veriyor. 4499TL fiyat etiketi piyasa ile hemen hemen aynı seviyede.

     

    8 Mart BİM aktüel ürünler

     

    8 Mart BİM aktüel ürünler arasında HP 15-rb005nt 4US58EA model numaralı bir dizüstü yer alıyor. 15.6 inçlik ekranında 1366x768 piksel çözünürlük sunan modelde AMD A4 9120 APU’su var. Çift çekirdekli işlemci ve Radeon R2 grafik birimi barındıran APU yanında 4GB DDR4 RAM ve 500GB depolama kapasitesi bulunuyor.

     

    Gündelik işlemlerde pek sıkıntı çıkarmasa da biraz yüklendiğiniz takdirde zorlanmaya başlayabilir. Windows 10 Home işletim sistemi ile 1499TL fiyat etiketine sahip ve bu bütçenin yukarısına çıkamayacaklar için ideal olabilir.

     

    Trust marka USB kontrolcü için model ismi verilmemiş ancak 19.90TL fiyat etiketi piyasanın daha altında seyrediyor ve düşük bütçe için iyi bir alternatif olabilir. HP Deskjet 2620 hepsi bir arada kablosuz yazıcı da 175TL fiyat etiketi ile halen piyasanın oldukça altında.

     

    Çin menşeli Trax bebek izleme kamerası 149TL fiyat etiketi ile oldukça uygun. 1MP kamerası olan ürün çift taraflı ses iletişimi de sunuyor. WiFi ile bağlantı kuruyor ve akıllı telefonlardan kontrol ediliyor. Bu bakımdan güvenlik kamerası olarak da kullanılabiliyor.

     

    Son olarak daha önce 100TL olarak giriş yapan Meizu A20 kablosuz hoparlör 75TL seviyesine inmiş ve kaçırılmayacak bir fırsat haline gelmiş. Bununla ilgili sitemizde bir inceleme de yayınlanmıştı.

     

    27 Şubat ŞOK aktüel ürünler

     

    27 Şubat ŞOK aktüel ürünler ürünler arasında yer alan Huawei Y7 2018 akıllı telefon modeli de 1149TL ile piyasa ile hemen hemen aynı.

     

     

     








  • USB kontrolcüden 2 tane düşünüyorum, hack N slash,futbol ve araba icin sizce f/p olur mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöp.

  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    daha onceden boyle ucuz markaların gamepadlerini cok kullandım ama hiçbirinden memnun kalmadım en son logitech f310 aldım cok memnun kaldım tabi aradaki fiyat farkı cok yuksek sadece bilgilendirme amaclı yazdım.

  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    analog yok yalnız kontrolculerde onu dikkate alın

  • Hyperchondriac kullanıcısına yanıt
    ungalath kullanıcısına yanıt
    hocam f310 çok pahalı birde iki tane lazım. o kadara çıkamam.


    analog yokmuş harbiden en ucuz analoglu f/p ne önerirsiniz??

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Televizyon N11 de 20 lira fazlaya satılıyor zaten. Sallamasyon indirimler bunlar. İnanmmayın

  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    pek model bilmiyorum ama youtubeda gozume carpıyor uygun fiyatlı gamepad diye ordan arastırabilirsiniz hem kullanıcı yorumlarını da gormus olursunuz.
  • O PC'ye 1 lira veren zarardadır. Net söyleyeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çin malı almayin aldırmayın Doğu Türkistan zulmune sessiz kalmayin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde çarık çürük ürün var, bu marketlerde halka iyi bir şeymiş gibi o paralara çok iyi ürünler olduğu halde yutturuyorlar. Canım halkım, nereden bilecekler. Yazık ki ne yazık. Teyzelerimizin bile elinden düşürmeyerek kullandığı whatsapp gibi bir program için 16 gb çok yetersiz kalıyor. Dolayısıyla şu tarih itibariyle alınacak bir telefonda minimum özellikler qualcomm snapdragon 625, 3 gb ram, 32 gb hafıza.

  • Depoda çürüyenleri getirmişler

  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Bu tarz kontrolcülerde tetik tuşları normal tuş gibi çalışır, hassasiyet yoktur, yani araba yarışlarında yarım gaz yapamazsın, ayrıca yazılım sorunu da yaşarsın, kesinlikle tavsiye etmem, ben xbox one gamepad kullanıyorum taş gibi ömürlük cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: justruth

    Nerde çarık çürük ürün var, bu marketlerde halka iyi bir şeymiş gibi o paralara çok iyi ürünler olduğu halde yutturuyorlar. Canım halkım, nereden bilecekler. Yazık ki ne yazık. Teyzelerimizin bile elinden düşürmeyerek kullandığı whatsapp gibi bir program için 16 gb çok yetersiz kalıyor. Dolayısıyla şu tarih itibariyle alınacak bir telefonda minimum özellikler qualcomm snapdragon 625, 3 gb ram, 32 gb hafıza.
    16 gb iphone se kullanıyorum. Bir sürü oynamadığım oyunlar yüklü olmasına rağmen 6-7 gb boş alan var.

    Ha android de nedendir bilinmez depolama yetmiyordu lg g2 16 gb da

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaylandIZMIR kullanıcısına yanıt
    market verecek diye indirmiş bile olabililer
  • Marketler iyicene coştu artık neler satıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.