Şimdi Ara

Hasbro çocuğunuza Darth Vader eğitimi verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Star Wars efsanesi başladığı günden bu yana Lightsaber yani ışın kılıcı en popüler oyunca haline gelmişti. Gelişen teknoloji ile birlikte bu oyuncaklar artık bir Jedi gibi dövüşmeyi öğretmeye başladı.


     


    Star Wars Lightsaber Academy özellikleri ve fiyatı


     


    Geçen yıl Lenovo’nun Star Wars: Jedi Challenges kılıç seti zengin gerçeklik teknolojisini kullanarak arkadaşlarınızla gerçek zamanlı kılıç dövüşleri yapmanızı sağlıyordu. Hasbro’nun Lightsaber Academy seti işi biraz daha ileri götürüyor.


     


    Ayrıca Bkz.Battle royale türüne boynuzlar damga vuracak

    Farklı renklerde ışıkları olan Lightsaber kılıçları Bluetooth üzerinden çalışıyor. Kılıcı akıllı telefon uygulamasına bağladığınızda otomatik olarak uzuyor ve standart boyuna geliyor. Sonrasında Yoda, Rey, Darth Vader, Luke Skywalker veya Kylo Ren karakterlerinden birisini seçerek eğitime başlıyorsunuz.


     


    Uygulama karakterlerin dövüş stillerini size öğretmeye çalışıyor. Çeşitli videolardaki hareketleri taklit ederken sensörler ile takip ediyor ve ilerlemenizi bir grafik haline getiriyor. Eksik olan taraflarınızı bu şekilde geliştirebiliyorsunuz. Ayrıca yumuşak malzemeden imal edildiği için arkadaşlarınızla da kılıç dövüşleri yapabiliyorsunuz.


     


    Star Wars Lightsaber Academy kılıçları 50$ fiyat etiketine sahip. Eğer bir Jedi olmak istemiyorsanız bağlantı özelliği olmayan kılıçlar 8$. Luke Skywalker ve Darth Vader temalı olanlar ise 20$. Bunlarda QR kod üzerinden bazı içeriklere erişim sağlanıyor. Yeni setler 4 Ekim tarihinde piyasada olacak.


     







  • Teşekkürler muhteşem ötesi bir haber gerçekten Türkiyeden her çocuğun rüyasıdır bu kılıçlar diye tahmin ediyorum çünkü ülkemizde herkes Star Wars izler, bilir. Hatta İngilizce de bilir o yüzden bu kılıçları alabilir. Böyle editörlere ülkenin ihtiyacı var.

  • eko yapmış yine yapacağını :D

  • Master Yoda eğitimi versin niye çocuğu Sith Lord yapıyorlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xiaomiseverim

    Teşekkürler muhteşem ötesi bir haber gerçekten Türkiyeden her çocuğun rüyasıdır bu kılıçlar diye tahmin ediyorum çünkü ülkemizde herkes Star Wars izler, bilir. Hatta İngilizce de bilir o yüzden bu kılıçları alabilir. Böyle editörlere ülkenin ihtiyacı var.
    Bence haber güzel ve yerinde. Alanında ilklerden bir teknolojinin, teknoloji haber sitesinde haberinin yapılmasından normal bir şey yok bence. Nasıl ki teknolojinin sağlık, otomasyon vb. sektöründeki gelişmeleri haber yapılıyorsa oyuncak sektöründeki gelişmelerin de haber yapılması gerekir
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Konuşan köpekbalıklı hot wheels oyuncağının haberi niye yapılmadı o bundan önce geliyo ya da konuşan köpek oyuncakları. Bu nasıl Bi ilk anlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xiaomiseverim

    Konuşan köpekbalıklı hot wheels oyuncağının haberi niye yapılmadı o bundan önce geliyo ya da konuşan köpek oyuncakları. Bu nasıl Bi ilk anlayamadım.
    Haberin içeriğinde özelliklerden bahsediliyor. Hot Wheels oyuncaklarıyla karşılaştırılmamalı. Işın kılıcı Bluetooth ile telefona bağlanıp sensörler ile nasıl tuttuğunuzu simüle ediyor ve ona göre tavsiyeler veriyor. Gyro ve accelometer verilerini 3 boyutlu ortamda işleyip, daha önceden kaydedilmiş hareketlerle karşılaştırıp, çıkan sonuca bağlı olarak sesli eğitim veriyor. Hot Wheels'in arabaları nasıl tuttuğunuzu, hangi hızda parkurda ilerlettiğinizi, nerelerden kaç kere geçtiğinizi gösteren bir uygulaması varsa söyleyin bilelim

    Yanlış anlaşılmayalım benim de bu tarz haberlere tepki verdiğim oluyor. Örneğin bazen film ve dizi haberleri çıkıyor. Bunların donanım ve teknoloji haber sitesinde yeri yok doğal olarak. Siyaset haberi çıktığı da oldu yanlış hatırlamıyorsam, onların da yeri yok. Yalnız bu haberde oyuncak lanse edilmiyor, bol elektronikli bir teknolojik alet söz konusu. Dronelar neyse bu da pervanesiz hali kısacası

    Ekleme: Bu arada bahsettiğiniz haberler zaten yapıldı :)
    https://www.donanimhaber.com/diger-ev-elektronigi/haberleri/Sony-robot-kopek-Aiboya-destegini-kesiyor.htmhttps://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/Yeni-nesil-Sony-robot-kopek-gelecek-yil-bizlerle.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 17 Şubat 2019; 21:9:38 >




  • Boş işler... bomboş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.